Ναύπακτος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Ναύπακτο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Ναύπακτο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε τη Ναύπακτο. Η Ναύπακτος βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο και είναι παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, χτισμένη ανάμεσα στις εκβολές του ποταμού Μόρνου και στο Αντίρριο. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η πόλη διαθέτει ένα οργανωμένο λιμάνι και μια μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τριήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Ναυπάκτου, όπως την παραλία Γρίμποβο, την παραλία Ψανή, την παραλία Δούνης και την παραλία Χιλιαδού, καθώς και σε κάποιες από τις ειδυλλιακές παραλίες που βρίσκονται στον Κορινθιακό κόλπο. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από το λιμανάκι Ναυπάκτου, το οποίο βρίσκεται στη χώρα της πόλης και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Ναυπάκτου, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στην Κεφαλονιά. Η μαρίνα Πόρος της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε απόσταση περίπου 60 μιλίων από το Λιμανάκι Ναυπάκτου.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στη Ναύπακτο

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος να πραγματοποιήσετε διακοπές στη Ναύπακτο και να ανακαλύψετε τις πανέμορφες παραλίες της και τις κρυμμένες ομορφιές της. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Ναυπάκτου αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου.

Η Ναύπακτος βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο και είναι παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, χτισμένη ανάμεσα στις εκβολές του ποταμού Μόρνου και στο Αντίρριο. Πρόκειται για μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας, η οποία γνώρισε μεγάλη ακμή ανά περιόδους και έχει συνδεθεί με ιστορικά γεγονότα. Η μαρίνα της Χιλιαδούς, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 100 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους και βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Ναυπάκτου, σε απόσταση 81 χιλιομέτρων από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα της Χιλιαδούς, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας το όμορφο Γαλαξίδι.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Ναυπάκτου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Ναυπάκτου είναι το παλιό λιμάνι Ναυπάκτου, το Βενετσιάνικο Κάστρο, η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Πύργος Μπότσαρη και η Ιερά Μονή Αμπελακιώτισσας. Μία εξαιρετική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες που βρίσκονται στην περιοχή του Γαλαξιδίου και της Κορίνθου.

Οι παραλίες της Ναυπάκτου, καθώς και της ευρύτερης περιοχής είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Ψαρή, η παραλία Γρίμποβο, η παραλία Δούνης, η Χιλιαδού, η παραλία Σκάλωμα και η παραλία Μαραθιά. Η Ναύπακτος με τις ειδυλλιακές παραλίες της και την όμορφη φύση της, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες. Kitesurfing, windsurfing, rafting, πεζοπορία, ποδήλατο και ορεινές διαδρομές είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές για άθληση και επαφή με τη φύση στη Ναύπακτο και την Ορεινή Ναυπακτία.

Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του Κορινθιακού Κόλπου, όπως την παραλία Ψάθα, την παραλία Μοναστηράκι, την παραλία Σαράντη, την παραλία Άγιος Βασίλειος, και την παραλία Πούντα. Μια άλλη εξαιρετική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη μαρίνα της Χιλιαδούς και η περιήγηση στις ακτές που βρίσκονται στην περιοχή του Λουτρακίου, καθώς και η πραγματοποίηση ενός πάρτι έξω από τη μαρίνα Λουτρακίου. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Ναύπακτος είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, τα αλιεύματα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα προϊόντα οινοποιίας καθώς και η φημισμένη παραδοσιακή χορτόπιτα της Ναυπάκτου, η μπαμπανάτσα. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση της πόλης, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Η Ναύπακτος διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα και ένα λιμάνι:

Μαρίνα της Χιλιαδούς, βρίσκεται στο ανατολικό μέρος της Ναυπάκτου και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 100 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους, σε απόσταση 81 χιλιομέτρων από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου. Επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με τις μαρίνες του Κορινθιακού κόλπου, καθώς και με τα νησιά του Ιονίου Πελάγους.

Λιμανάκι Ναυπάκτου, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 67 χιλιομέτρων από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου. Το λιμανάκι διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 50 σκάφη μεσαίου μεγέθους και επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τη Σάμη, την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, το Γαλαξίδι, την Κόρινθο και το Λουτράκι.