Συνεργαστείτε με την BednBlue και κερδίστε περισσότερα χρήματα!

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας;

  1. Θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος για να καταχωρήσετε το σκάφος σας.
  2. Εμείς στη συνέχεια θα διαφημίσουμε το σκάφος σας δωρεάν σε όλο το κόσμο.
  3. Για κάθε ναύλο που θα κλείνετε θα κρατάμε ως προμήθεια μας μόλις το 4% της αξίας του.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Η BednBlue βρίσκεται κοντά σας ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Από την προετοιμασία του σκάφους σας και την επιλογή της τιμής σας μέχρι την αποδοχή του ναύλου από εσάς και τη πληρωμής σας, σας προσφέρουμε τα εργαλεία και τις πηγές που χρειάζεστε.

Καταχώρηση σε 3 βήματα

Βήμα 1

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην καταχώρηση σκάφους.

Βήμα 2

Στη συνέχεια θα συμπληρώσετε τα στοιχεία του σκάφους σας.

Βήμα 3

Ξεκινάτε να κλείνετε ναύλα και να βγάζετε χρήματα!

Σχετικά με την BednBlue

Τι είναι η BednBlue;

Η BednΒlue αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της ναυτιλίας και διαθέτει την πλέον σύγχρονη Πλατφόρμα Ναύλωσης Σκαφών. Σκοπός μας είναι να φέρουμε σε άμεση επαφή ταξιδιώτες και ιδιοκτήτες σκαφών ενώ ελαχιστοποιείται το κόστος και εκμηδενίζεται ο κίνδυνος για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πάνω από 11500 Ευχαριστημένοι Ιδιοκτήτες!

  1. Κερδίζετε περισσότερα. Οι πλοιοκτήτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της BednBlue έχουν κατά μέσο όρο 32% αύξηση στην αξία των ναύλων τους.
  2. Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο για εσάς. Η υπερσύγχρονη πλατφόρμα μας σας προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να διαχειρίζεστε εύκολα τα σκάφη σας και να επικοινωνείτε άμεσα με τους επισκέπτες σας.
  3. 24/7 Διαθέσιμη υποστήριξη. Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε.

Οι πληρωμές έγιναν απλές

Πώς πληρώνουν οι επισκέπτες;

Η BednBlue διαχειρίζεται όλες τις πληρωμές και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ασχοληθείτε άμεσα με τα χρήματα. Οι επισκέπτες χρεώνονται μόλις κάνουν την κράτησή τους.

Πώς πληρώνεστε;

Είναι πολύ απλό. Η πληρωμή σας αποστέλλεται αυτόματα 24 ώρες μετά την άφιξη του επισκέπτη σας. Κάποιοι από τους τρόπους που μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή σας είναι η άμεση κατάθεση, το διεθνές τραπεζικό έμβασμα ή το Paypal.

Έσοδα και προμήθειες.

Η καταχώρηση του σκάφους σας στην BednBlue είναι δωρεάν. Η BednBlue κρατάει μόνο μια προμήθεια υπηρεσιών ιδιοκτήτη 4% για κάθε κράτηση, η οποία καλύπτει το κόστος επεξεργασίας των πληρωμών.

Συχνές ερωτήσεις

Δεν έχω χρόνο να καταχωρήσω το σκάφος. Μπορείτε να το κάνετε εσείς για μένα;

Για να καταχωρήσετε το σκάφος θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη. Για λόγους ασφαλείας μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και επομένως δεν μπορούμε να καταχωρήσουμε για εσάς. Θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος από πλευράς σας καθώς η διαδικασία είναι απλή και ο μέσος χρόνος καταχώρησης είναι 15 λεπτά ανά σκάφος.

Ζητάτε να έχετε την αποκλειστικότητα του σκάφους;

Δεν θα υπάρξει καμία δέσμευση. Θα μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ναυλώvετε το σκάφος σας και εκτός της πλατφόρμας. Είναι σημαντικό όμως να ενημερώνετε το ημερολόγιο του σκάφους σας στην BednBlue για τα κλεισμένα διαστήματα, ώστε να μην δέχεστε αιτήματα κρατήσεων για ημερομηνίες που δε μπορείτε να εξυπηρετήσετε.

Θα χρειαστεί να κάνω κάτι μετά την καταχώρηση του σκάφους;

Θα σας ειδοποιούμε εμείς όταν απαιτείται κάποια ενέργεια σας. Κάθε φορά που θα έχετε κράτηση, και αφότου δεσμευτεί το ποσό του ναύλου, θα λαμβάνετε email αλλά και γραπτό μήνυμα (SMS), για να την επιβεβαιώσετε.

Προσφέρω μόνο ημερήσιες εκδρομές μπορώ να καταχωρήσω το σκάφος;

Μπορείτε να ορίσετε εύκολα στην καταχώρηση σας ότι προσφέρετε μόνο μονοήμερες κρουαζιέρες.

Είστε έτοιμοι να κερδίσετε;
Είστε έτοιμοι να κερδίσετε;