Αίγιο, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Αίγιο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Αίγιο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε το Αίγιο. Το Αίγιο βρίσκεται στην Πελοπόννησο και πρόκειται για παραθαλάσσια πόλη με εύκρατο μεσογειακό κλίμα. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει αρκετές παραλίες με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Στο Αίγιο βρίσκονται δυο οργανωμένες μαρίνες. Το Αίγιο, καθώς και η ευρύτερη περιοχή είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά ιστιοπλοϊκά αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των ιστιοπλοϊκών σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου όπως η παραλία Αιγίου, η παραλία Άκολης, τα Σελιανίτικα και ο Λόγγος. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καμπίνες για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της παραλίας Αιγίου, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της πόλης, την Παραλία Σελιανίτικα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στο Αίγιο

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στο Αίγιο και να ανακαλύψετε την παραθαλάσσια περιοχή της Πελοποννήσου και τις κρυμμένες ομορφιές της. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές του Αιγίου, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Το Αίγιο βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Πελοποννήσου, είναι παραθαλάσσια πόλη και σε μέγεθος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας. Το λιμάνι Αιγίου, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και με τις δύο μαρίνες της περιοχής του Αιγίου. Η πλούσια βλάστηση της περιοχής, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα κρυστάλλινα νερά, πρόκειται να σας μαγέψουν. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη Μαρίνα Αχαΐας και η περιήγηση στις ακτές της βόρειας πλευράς της Πελοποννήσου με τελικό προορισμό την παραλία Παναγοπούλας. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς του Αιγίου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Αιγίου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Εκκλησία Τρυπητή, η εκκλησία της Φανερωμένης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου και ο Πύργος Υψηλών Αλωνίων.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος από τη Μαρίνα Αιγίου και να επισκεφτείτε την παραλία Αλυκές και την παραλία Διγελιώτικα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου, να επισκεφτείτε τη νήσο Τριζόνια, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 6,8 μιλίων από τη μαρίνα Αιγίου.

Οι παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου είναι πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Αιγίου, η παραλία Άκολης, τα Σελιανίτικα, ο Λόγγος και η Παραλία Παναγοπούλας.

Το Αίγιο διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως τα θαλάσσια σπορ, η ποδηλασία, η πεζοπορία καθώς και την κολύμβηση. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Αιγίου, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να περιηγηθείτε κάνοντάς επισκέψεις στις νησίδες Άγιος Ιωάννης και Πρασούδι.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της νότιας πλευράς της Στερεάς Ελλάδας, όπως η παραλία Αγίου Νικολάου, οι παραλίες της νήσου Τριζόνια, οι παραλίες του Αγίου Ιωάννη, οι παραλίες της νήσου Πρασούδι, η νησίδα Άγιος Νικόλαος και το Γλαρονήσι.΄

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος της επιλογής σας από τη μαρίνα Αιγίου και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται εντός του Κορινθιακού κόλπου, όπως η παραλία Πούντα, η παραλία Τραπέζης, η παραλία Πλατάνου και η παραλία Ακράτας. Το Αίγιο διαθέτει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα είναι τα προϊόντα οινοποιίας, όπως το ούζο, η μαυροδάφνη και ο ροδίτης, επίσης, το μέλι, το ελαιόλαδο, η σταφίδα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα οπωροκηπευτικά προϊόντα.

Το Αίγιο διαθέτει δύο οργανωμένες μαρίνες:

Μαρίνα Αιγίου, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 35 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Ναυτικού Ομίλου Αιγίου, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 30 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.