Καστός, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στoν Καστό!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στoν Καστό!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε ένα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά του Ιονίου Πελάγους, τον Καστό. Ο Καστός αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό διακοπών για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, καθώς φημίζεται για τις όμορφες παραλίες του με τα τυρκουάζ, κρυστάλλινα νερά, τις οποίες μπορείτε να εξερευνήσετε με το ιστιοπλοϊκό σκάφος αναψυχής της επιλογής σας. Στην καρδιά της πόλης του Καστού βρίσκεται και το λιμάνι Καστού, το οποίο φιλοξενεί τη μαρίνα του νησιού, στην οποία μπορείτε να σταθμεύσετε το ιστιοφόρο σκάφος της επιλογής σας. Ο Καστός βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τη Λευκάδα, από την οποία μπορείτε να βρείτε με ευκολία το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβολο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

 Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μία μονοήμερη κρουαζιέρα για να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού. Σε περίπτωση, βέβαια, που διαθέτετε περισσότερο χρόνο και επιθυμείτε να επισκεφτείτε περισσότερα μέρη με το ιστιοπλοϊκό σκάφος της επιλογής σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρουαζιέρες με άνεση και πολυτέλεια στην Ιθάκη, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και τους Παξούς. Η Λευκάδα αποτελεί ένα ιδανικό νησί για να θέσετε ως αφετηρία των διακοπών σας, καθώς μπορείτε να νοικιάσετε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς και να οργανώσετε τις οικογενειακές, καλοκαιρινές σας διακοπές, κάνοντας περιήγηση στα νησιά του Ιονίου.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στον Καστό

Δείτε περισσότερα>

 Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στον Καστό και να ανακαλύψετε το Ιόνιο πέλαγος και τις κρυμμένες ομορφιές του. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι, κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές του Καστού, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά, μια παρέα 8 ατόμων θα μπορούσε να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου.

 Ο Καστός είναι ένα κατοικημένο νησί, το οποίο απέχει 6 μίλια από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και πρόκειται για ένα από τα μικρότερα νησιά που βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος. Ο οικισμός της του Καστού έχει κάποια παραδοσιακά ταβερνάκια και ένα γραφικό λιμάνι, που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Στον Καστό μπορείτε να φτάσετε και από τον Μύτικα. Ο Μύτικας είναι το κοντινότερο λιμάνι στη Στερεά Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται νοτιοανατολικά της Λευκάδας και νότια από το νησί του Καλάμου (σε απόσταση ενός μιλίου). Ο Καστός στο παρελθόν αποτελούσε μέρος της επαρχίας Ιθάκης, ενώ σήμερα ανήκει στον νομό Λευκάδας διοικητικά και έχει περίπου 78 μόνιμους κατοίκους. Το νησί έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την πόλη της Λευκάδας.

Ο Καστός διαθέτει κάποιες όμορφες παραλίες, από τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα του Ιονίου. Με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους έχετε τη δυνατότητα να περάσετε τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές, ακόμα και αν έχετε στη διάθεσή σας μόνο λίγες ημέρες.

Ο Καστός είναι ένα νησί με εύκολη πρόσβαση και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ξέγνοιαστες διακοπές. Οι παραλίες του Καστού είναι παραδεισένιες. Η λευκόχρυση άμμος και τα λευκά βότσαλα, σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά, δημιουργούν μια μοναδική εικόνα. Η ομορφότερη παραλία του νησιού είναι η Λίμνη, με τα μαγευτικά της νερά. Μπορείτε, επίσης, να επισκεφθείτε τα Αμπελάκια, το Βάλι, την Καλάδα, τον Άγιο Αιμιλιανό και το Φύκι, οι οποίες θα σας σαγηνεύσουν με την άγρια ομορφιά τους.

 Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τον Καστό, καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, είναι με το ιστιοπλοϊκό σκάφος της επιλογής σας. Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες, καθώς με άνεση και ιδιωτικότητα θα μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιες από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας στη γειτονική Λευκάδα, οι οποίες είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος. Επιπλέον, με την ενοικίαση κάποιου ιστιοπλοϊκού σκάφους έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τη μοναδική ακτογραμμή του Καλάμου, που θα σας εκπλήξει με τους θησαυρούς και τα μυστικά του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να περάσετε έντονες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, ο καλύτερος τρόπος είναι οι καταδύσεις και τα θαλάσσια σπορ που θα σας μαγέψουν. Για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, τα νησάκια της Λευκάδας, η Πριγκηπόνησα, το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός είναι από τους πιο αγαπημένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

 Ο Καστός προσφέρει στον επισκέπτη έναν εκρηκτικό συνδυασμό: καταπράσινα τοπία, τυρκουάζ νερά και δραστηριότητες όπως καταδύσεις, θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και ποδήλατο. Φυσικά, μπορείτε και να πραγματοποιήσετε και κρουαζιέρες στα διπλανά νησιά (Ιθάκη, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και στους Παξούς), με άνεση και πολυτέλεια. Με αυτόν τον τρόπο, θα  απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης, εξερευνώντας κάποιες από τις πιο όμορφες παραλίες αλλά και μοναδικούς προορισμούς που θα σας μείνουν αξέχαστοι.

Ο Καστός διαθέτει ένα λιμάνι στο οποίο βρίσκεται και η μαρίνα του νησιού:

Μαρίνα Καστού

Βρίσκεται στο ανατολικό μέρος του νησιού, στην καρδιά της πόλης του Καστού. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 35 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Το λιμάνι Καστού διαθέτει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Κάλαμο και τον Αστακό.