Μεσολόγγι, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Μεσολόγγι!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Μεσολόγγι!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε το Μεσολόγγι. Το Μεσολόγγι είναι πόλη της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η πόλη διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των ιστιοπλοϊκών σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες του Μεσολογγίου, όπως η παραλία Τουρλίδα, το Κρυονέρι, ο Λούρος, η Πάλαιρος, η Πογωνιά, το Βαρκό και το Βαθυαβάλι. Επίσης, μπορείτε με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Μεσολογγίου, η οποία βρίσκεται στη χώρα της πόλης και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό του Μεσολογγίου, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στη Ναύπακτο. Το Λιμανάκι Ναυπάκτου βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 μιλίων από τη μαρίνα Μεσολογγίου.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στο Μεσολόγγι

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στο Μεσολόγγι και να ανακαλύψετε τις παραθαλάσσιες περιοχές της δυτικής στερεάς Ελλάδας και τις κρυμμένες ομορφιές της. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές του Μεσολογγίου, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Το Μεσολόγγι είναι πόλη της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και βρίσκεται δυτικά της Αθήνας σε απόσταση 247 χιλιομέτρων. Η Μαρίνα του Μεσολογγίου βρίσκεται στο νότιο μέρος της πόλης. Το λιμάνι του Μεσολογγίου επικοινωνεί σε κοντινή απόσταση με την Πάτρα, τον Κορινθιακό Κόλπο, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων από τη μαρίνα Μεσολογγίου βρίσκεται το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου. Η μαρίνα του Μεσολογγίου διαθέτει περισσότερες από 50 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα Μεσολογγίου νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας τη Ζάκυνθο.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς του Μεσολογγίου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Μεσολογγίου είναι ο Κήπος των Ηρώων, το Αρχαίο Θέατρο Πλευρώνας, η Λιμνοθάλασσα Κλείσοβας και το Αιτωλικό. Οι παραλίες του Μεσολογγίου είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Τουρλίδα, το Κρυονέρι, ο Λούρος, η Πάλαιρος, η Πογωνιά, το Βαρκό και το Βαθυαβάλι. Το Μεσολόγγι με τις πολυάριθμες ειδυλλιακές παραλίες του και τα περήφανα όρη του, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα της Κατάδυσης, η δραστηριότητα των θαλάσσιων σπορ και η δραστηριότητα της Ποδηλασίας σε ορεινές διαδρομές.

Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ιθάκης, όπως η παραλία Άμμος τη Μαρίας, το Φιλιατρό, η Τσιτσιμίδα, η Σκίνος και ο Πίσω Αετός. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη μαρίνα Μεσολογγίου και η περιήγηση στις ακτές της Κεφαλονιάς. Το Λιμάνι Σάμης της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε απόσταση 45 μιλίων από τη Μαρίνα Μεσολογγίου. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει το Μεσολόγγι είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, τα αλιεύματα, τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς και τα προϊόντα οινοποιίας. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση της πόλης, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Το Μεσολόγγι διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Μεσολογγίου, βρίσκεται στην πόλη του Μεσολογγίου, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση μόλις 6 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 50 σκάφη. Το Λιμάνι του Μεσολογγίου επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με την Πάτρα, τη Ναύπακτο, τα Επτάνησα και τον Κορινθιακό Κόλπο.