Αίγινα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Αίγινα!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Αίγινα!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την ακτογραμμή της Αίγινας, ένα δημοφιλή προορισμό σε απόσταση αναπνοής από τον Πειραιά, ιδανικό για όσους ονειρεύονται μία μονοήμερη ή ολιγοήμερη απόδραση κοντά στην Αθήνα. Τα λιμάνια της Αίγινας είναι πολύ καλά οργανωμένα και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο Αγκίστρι ή τον Πόρο. Στην Αίγινα είναι ανεπτυγμένος και ο θαλάσσιος τουρισμός που περιλαμβάνει κρουαζιέρες και περιηγήσεις κάνοντας το νησί ιδανικό προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν ένα πάρτι σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται μία ανάσα από την Αθήνα. Η Αίγινα διαθέτει πολλές οργανωμένες παραλίες όπως η Αγία Μαρίνα, η Πέρδικα και οι Πόρτες τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε με την ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους αναψυχής. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να κάνετε μια περιήγηση στα γύρω νησιά, αφού πρώτα επισκεφτείτε μερικές από τις εξαιρετικές παραλίες της Ίου με το σκάφος σας. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη Νάξο και η περιήγηση στις ακτές της νότιας πλευράς του Νάξου με τελικό προορισμό το λιμάνι της Ίου, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στο Κουφονήσι και στο νησί Ηρακλειά. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Ίου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πολυάριθμα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στην Αίγινα

Δείτε περισσότερα>

Η Αίγινα υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελεύθερης Ελλάδας, το 1828, και έχει πλούσια πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα όπως το αρχαιολογικό μουσείο, το ιστορικό μουσείο, ο αρχαιολογικός χώρος της Κολώνας, ο ναός του Απόλλωνα, τα μοναστήρια της Παλαιοχώρας και πολλά άλλα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Δίας ο πατέρας των θεών ερωτεύτηκε την πιο όμορφη από τις 20 κόρες του θεού Ασωπού, την Αίγινα. Την απήγαγε και τη μετέφερε στο νησί Οινώνη. Εκεί απέκτησαν ένα γιο, τον Αιακό, και το νησί πήρε το όνομα της Αίγινας.

Η Αίγινα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού μετά τη Σαλαμίνα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πειραιά. Το νησί εκτός από τις παραλίες του αποτελείται και από χαμηλούς λόφους που καλύπτονται από πευκοδάση, συνδυάζοντας έτσι άψογα το βουνό με τη θάλασσα. Η Αίγινα διαθέτει θερμές πηγές γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από τα αρχαία χρόνια καθώς έχουν βρεθεί ερείπια στην ομώνυμη περιοχή, Θερμά.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Αίγινας που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι ο Ναός της Αφαίας, η παραλία Αγίας Μαρίνας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας, η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου, ο Πύργος Μαρκέλλου και ο Ναός του Απόλλωνος. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος από τη μαρίνα της Αίγινας και να επισκεφτείτε την παραλία Άγιος Βασίλειος, την παραλία Μαραθώνα, την παραλία Αιγινήτισσα, την παραλία Πέρδικα και την παραλία Σάρπα, οι οποίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη μαρίνα Αίγινας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της δυτικής μεριάς της Αίγινας, να επισκεφτείτε τη γειτονική νήσο Αγκίστρι. Η Αίγινα διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως το Windsurfing, το Wakeboarding και το Kitesurfing που λαμβάνουν χώρα σε πολυάριθμα κέντρα, όπως επίσης και τη δραστηριότητα της κατάδυσης στο Meltemi Dive Centre αλλά και σε άλλα καταδυτικά κέντρα.

Το γεγονός που κάνει την Αίγινα μοναδική είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα αφού δείτε το νησί να προγραμματίσετε μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο. Ξεκινώντας από την Πέρδικα, μπορείτε με ένα ιστιοπλοϊκό να επισκεφθείτε το παραδεισένιο και ακατοίκητο νησί της Μονής σε απόσταση μόλις 10’ από την Αίγινα. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε το Αγκίστρι, το οποίο βρίσκεται απέναντι και απέχει μόλις 20’ από το λιμάνι της Αίγινας. Μία ακόμα εξαιρετική ιδέα για εκδρομή με ιστιοπλοϊκό σκάφος, ειδικά εάν κάνετε οικογενειακές διακοπές, δεν είναι άλλη από την Επίδαυρο! Η Νέα Επίδαυρος απέχει από το λιμάνι της Αίγινας μόλις μία ώρα και από εκεί μπορεί να σας παραλάβει λεωφορείο που σας μεταφέρει στο θέατρο όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παράσταση και το ίδιο βράδυ να είστε πίσω στην Αίγινα. Εάν θέλετε να μείνετε στο νησί και να ανακαλύψετε όσες περισσότερες παραλίες μπορείτε, μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να κάνετε μία κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής του νησιού.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Αίγινας νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά του νησιού, με τελικό προορισμό την παραλία Σουβάλα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο ιστιοπλοικό σκάφος της επιλογής σας από τη μαρίνα Αίγινας και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις περιμετρικά του νησιού. Η Αίγινα διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Το νησί είναι πασίγνωστο για τα φιστίκια Αιγίνης, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα του φιστικιού, όπως για παράδειγμα τη γευστικότατη και θρεπτική φιστικόπιτα. Επίσης, εξαιρετικά είναι και τα προϊόντα αλιείας, το κρασί, το μέλι, το λάδι, τα γλυκά του κουταλιού και το μαντολάτο.

Η Αίγινα διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Αίγινας, βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού και στην καρδιά της πόλης της Αίγινας. Η Μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περισσότερα από 200 σκάφη αναψυχής και μπορεί να προμηθεύσει τα σκάφη με νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καύσιμα. Το λιμάνι της Αίγινας, έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά, του Αγκιστρίου, της Επιδαύρου και των Μεθάνων.

Αγία Μαρίνα, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αίγινας και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα του Σαρωνικού. Τους καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά.

Πέρδικα, βρίσκεται στο νότιο σημείο της Αίγινας και αποτελεί ένα συχνό προορισμό για μεγάλα ή μικρότερα σκάφη αναψυχής.

Σουβάλα, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Αίγινας και είναι το δεύτερο σε επιβατική κίνηση λιμάνι του νησιού. Η πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά κάνει τη Σουβάλα ιδανικό προορισμό για γρήγορες αποδράσεις.