Πόρτο Ύδρα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Πόρτο Ύδρα!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στο Πόρτο Ύδρα!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε το Πόρτο Ύδρα. Το Πόρτο Ύδρα είναι οικισμός που ανήκει στον νομό Αργολίδας του δήμου Ερμιονίδας. Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών με τεχνητά κανάλια τα οποία περνάνε πίσω από τις αυλές των σπιτιών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των οικημάτων να παρκάρουν έξω από το σπίτι τους, το σκάφος τους.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η περιοχή της Ερμιόνης διαθέτει το λιμάνι Ερμιόνης, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 5,5 μιλίων από τον οικισμό Πόρτο Ύδρα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των ιστιοπλοϊκών σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της ευρύτερης περιοχής του κόλπου της Ύδρας, όπως η παραλία Ερμιόνης, η παραλία Μαδέρι, η παραλία Κουβέρτα, η παραλία Δάρδιζα και η παραλία Πετροθάλασσα. Επίσης, μπορείτε με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από το Λιμάνι Ερμιόνης το οποίο βρίσκεται στη χώρα της πόλης και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Ερμιόνης, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στις παραλίες του νησιού Δοκός. Η νήσος Δοκός βρίσκεται σε απόσταση 4 μιλίων από το λιμάνι Ερμιόνης.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στο Πόρτο Ύδρα

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στο Πόρτο Ύδρα και να ανακαλύψετε την παραθαλάσσια περιοχή του δήμου Ερμιονίδας και τις κρυμμένες ομορφιές της. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της ευρύτερης παραθαλάσσιας περιοχής του Πόρτο Ύδρα, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Το Πόρτο Ύδρα είναι οικισμός που ανήκει στον νομό Αργολίδας του δήμου Ερμιονίδας. Βρίσκεται στη νότια ακτή της Αργολίδας ανατολικά της Θερμησίας. Ο οικισμός είναι γνωστός και ως Το Miami, ή η Βενετία του Αργοσαρωνικού. Πρόκειται για οικισμό με τεχνητά κανάλια που διατρέχουν τις πίσω αυλές των σπιτιών. Ο οικισμός ξεκίνησε να χτίζεται τη δεκαετία του 1970. Τα πλωτά κανάλια που διασχίζουν τον οικισμό, εκτείνονται σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων και αποτελούν δίκτυο πλεύσης για τις περίπου 330 ιδιόκτητες βίλες, κάνοντας τις προσβάσιμες με σκάφος. Σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά, στην περιοχή υπάρχει ζωηρή φύση με ανθισμένα φυτά και αρκετό πράσινο, συνθέτοντας ένα ειδυλλιακό τοπίο για τις καλοκαιρινές και όχι μόνο, διακοπές.

Σε απόσταση 12 χιλιομέτρων οδικώς και 5,5 μιλίων ακτοπλοϊκώς από το Πόρτο Ύδρα βρίσκεται το λιμάνι της Ερμιόνης, το οποίο διαθέτει περίπου 100 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μεσαίου μεγέθους και αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για κρουαζιέρα έξω από τον Κόλπο της Ύδρας, καθώς και στο Μυρτώο Πέλαγος. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από το λιμάνι Ερμιόνης νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να κάνετε μια περιήγηση στις παραλίες που βρίσκονται στην περιοχή του Πόρτο Χέλι. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της ευρύτερης περιοχής της Ακτής Ύδρας, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής του Πόρτο Ύδρα είναι: Στην περιοχή της Ερμιόνης, η Αρχαία Πόλη, το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο και το Μουσείο Παιχνιδιού. Στην περιοχή του Κρανιδίου, οι Ανεμόμυλοι, το Λαογραφικό Μουσείο και το Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας. Στην περιοχή του Πόρτο Χέλι, η Ακρόπολη την Αλιέων. Η θάλασσα που βρέχει το Πόρτο Ύδρα, βραβεύεται εδώ και χρόνια με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι παραλίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Ερμιόνης, η παραλία Μαδέρι, η παραλία Κουβέρτα, η παραλία Δάρδιζα και η παραλία Πετροθάλασσα. Το Πόρτο Ύδρα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Υπάρχουν φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα kayaking, η δραστηριότητα των θαλάσσιων σπορ και η δραστηριότητα της Ποδηλασίας.

Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της περιοχής των Αγίων Αναργύρων. Μια άλλη εξαιρετική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού από το λιμάνι Ερμιόνης και η περιήγηση στις ακτές και τις μαρίνες που βρίσκονται εντός του Κόλπου της Ύδρας. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Πελοπόννησος είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, το ρόδι Ερμιόνης, τα αλιεύματα, τα προϊόντα οινοποιίας, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα βότανα. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση της ευρύτερης περιοχής, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Σε κοντινή απόσταση από το Πόρτο Ύδρα, βρίσκεται το Λιμάνι Ερμιόνης:

Λιμάνι Ερμιόνης, βρίσκεται στην πόλη της Ερμιόνης, σε απόσταση 5,5 μιλίων ακτοπλοϊκώς και 12 χιλιομέτρων οδικώς από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Πόρτο Ύδρα. Βρίσκεται επίσης, σε απόσταση 198 χιλιομέτρων από τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών. Το λιμάνι διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 100 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους και επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πόρου και του Πειραιά.