Αθήνα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Αθήνα!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Αθήνα!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα γύρω νησιά του Αργοσαρωνικού. Με δεκάδες οργανωμένες πλαζ αλλά και πολλές περισσότερες ελεύθερες, η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού στην Αθήνα θα σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Στην Αττική υπάρχουν αρκετές οργανωμένες μαρίνες και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό σκάφος αναψυχής για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο, ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά όπως είναι η Αίγινα και το Αγκίστρι. Επιπλέον, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα ιστιοφόρο για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ σας εν πλω, με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Τέλος, η Αθήνα βρίσκεται μια ανάσα από τις Κυκλάδες και μπορείτε να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας από εδώ με την ενοικίαση ενός σκάφους.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στην Αθήνα

Δείτε περισσότερα>

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο καταφθάνουν κάθε χρόνο στη γενέτειρα της δημοκρατίας με σκοπό να επισκεφτούν τα μνημεία της και στη συνέχεια να μεταβούν σε κάποιο νησί της Ελλάδος όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αν και είναι παγκοσμίως γνωστή για την αρχαία παράδοσή της, τα ιστορικά μνημεία της και τα μουσεία της λίγοι γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα οφείλει στη θάλασσα η οποία την περικλείει και αποτελεί διαχρονικά πηγή πλούτου και δόξας.

Στο νότιο άκρο της Αττικής γης, στο Σούνιο βρίσκεται ο ναός του Ποσειδώνα. Πέρα από τόπο λατρείας αποτελούσε και σημείο ελέγχου του Αιγαίου για τους αρχαίους Αθηναίους. Όλη η θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Αθήνας και Σουνίου είναι γνωστή ως Αθηναϊκή Ριβιέρα. Κάθε χρόνο επισκέπτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν την ενοικίαση ενός ιστιοφόρου σαν εναλλακτικό τρόπο να εξερευνήσουν την περιοχή η οποία τους ανταμείβει με ατελείωτες μαγευτικές τοποθεσίες. Το Παλαιό Φάληρο, η Βουλιαγμένη, η Βάρκιζα, η Αγία Μαρίνα, η Σαρωνίδα και η Ανάβυσσος είναι μερικές μόνο από τις τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια μιας μονοήμερης κρουαζιέρας.

Δίπλα στην Αθήνα βρίσκεται ο Αργοσαρωνικός. Στην πραγματικότητα αποτελείται από 2 κόλπους τον Σαρωνικό και τον Αργολικό. Ο Σαρωνικός κόλπος είναι η άλλη σας επιλογή αν θέλετε νοικιάσετε ιστιοφόρο σκάφος για μία ημέρα ανεξαρτήτως τύπου. Η Αίγινα και το Αγκίστρι είναι ιδανικές επιλογές λόγω της πολύ κοντινής απόστασης τους από το λιμάνι του Πειραιά. Επιπλέον, η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού είναι ο πλέον ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα κοντινά νησιά, αποφεύγοντας τον συνωστισμό και ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες ομορφιές τους με πολύ χαμηλό κόστος. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Μια επιπλέον επιλογή για διακοπές στην περίπτωση που κλείσετε σκάφος από την Αθήνα είναι οι Κυκλάδες. Τα κοντινά νησιά στην Αθήνα όπως είναι η Σέριφος και η Σίφνος είναι κατάλληλα για τριήμερες κρουαζιέρες με ένα ιστιοπλοϊκό.

Η Αθήνα διαθέτει τις περισσότερες οργανωμένες μαρίνες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Επιπλέον, όλες τους βρίσκονται δίπλα σε αστικές περιοχές και πολλές κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτσι έχετε τη δυνατότητα να εφοδιαστείτε άμεσα με όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σας.

Μαρίνα Αλίμου: Είναι μια από τις μεγαλύτερες μαρίνες στην Ελλάδα με 1080 θέσεις ελλιμενισμού και μπορεί να φιλοξενήσει ιστιοπλοϊκά με μήκος ως και 40 μέτρα. Εξυπηρετείται από δίκτυο τραμ, λεωφορείων και ταξί με στάση μόλις 500 μέτρα από τη Μαρίνα.

Μαρίνα Ζέας: βρίσκεται στον Πειραιά και περιλαμβάνει 670 θέσεις ελλιμενισμού. Σε αυτήν θα δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές θαλαμηγούς παγκοσμίως καθώς μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους έως 80 μέτρα για πρυμνοδέτηση ή 150 μέτρα για πλαγιοδέτηση με βύθισμα ως και 9 μέτρα

Μαρίνα Αγίου Κοσμά: Βρίσκεται στη νότια ακτή της Αττικής, δίπλα στη Γλυφάδα. Πρόκειται για μια ιδιωτική μαρίνα που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 350 σκάφη με μήκος ως και 80 μέτρα και μια από τις πλέον ασφαλείς καθώς φυλάσσεται επί 24ώρου βάσεως. Αποτελεί το σημείο από το οποίο ξεκίνησαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004

Αστήρ - Μαρίνα Βουλιαγμένης: Διαθέτει 100 θέσεις ελλιμενισμού, που μπορούν να φιλοξενήσουν ιστιοφόρα έως 50 μέτρα. Βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αττικής με πληθώρα ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Μαρίνα Φλοίσβου: Απέχει μόλις 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και είναι μια exclusive μαρίνα που προσφέρει δυνατότητες ελλιμενισμού υψηλού επιπέδου για ιδιοκτήτες mega-yacht. Η μαρίνα διαθέτει 300 θέσεις ελλιμενισμού και περισσότερες από τις μισές φιλοξενούν σκάφη πολυτελείας μεγαλύτερα από 35 μέτρα. Το εμπορικό της συγκρότημα εκτείνεται σε έναν τεράστιο χώρο και περιλαμβάνει εστιατόρια και καταστήματα υψηλής αισθητικής

Μαρίνα Αθηνών: έχει σχεδιαστεί έτσι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού πελατών που είναι ιδιοκτήτες mega & super yacht. Έχει χωρητικότητα 130 σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους 50 ως και 130 μέτρων

Olympic μαρίνα: Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία μαρίνα βρίσκεται μόλις μια ανάσα από τα νησιά των Κυκλάδων. Επιπλέον, είναι η πιο εύκολα προσβάσιμη μαρίνα από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Διαθέτει 700 περίπου θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη ως και 40 μέτρα.