Αίγινα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Αίγινα!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Αίγινα!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την ακτογραμμή της Αίγινας. Πρόκειται για έναν δημοφιλή προορισμό, σε απόσταση αναπνοής από τον Πειραιά, ιδανικό για όσους ονειρεύονται μία μονοήμερη ή ολιγοήμερη απόδραση κοντά στην Αθήνα. Τα λιμάνια της Αίγινας είναι πολύ καλά οργανωμένα και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο Αγκίστρι ή τον Πόρο. Στην Αίγινα είναι ανεπτυγμένος και ο θαλάσσιος τουρισμός που περιλαμβάνει κρουαζιέρες και περιηγήσεις, κάνοντας το νησί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν ένα πάρτι σε ένα γιοτ, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται μία ανάσα από την Αθήνα. Τέλος, η Αίγινα διαθέτει πολλές οργανωμένες παραλίες, όπως την Αγία Μαρίνα, την Πέρδικα και τις Πόρτες, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε με την ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους αναψυχής. Τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με άνεση και ταχύτητα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στην Αίγινα

Δείτε περισσότερα>

Η Αίγινα υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της Ελεύθερης Ελλάδας, το 1828. Διαθέτει πλούσια πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα, όπως το αρχαιολογικό μουσείο, το ιστορικό μουσείο, τον αρχαιολογικό χώρο της Κολώνας, τον ναός του Απόλλωνα, τα μοναστήρια της Παλαιοχώρας και πολλά άλλα. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Δίας, ο πατέρας των θεών, ερωτεύτηκε την πιο όμορφη από τις 20 κόρες του θεού Ασωπού, την Αίγινα. Την απήγαγε και τη μετέφερε στο νησί Οινώνη. Εκεί απέκτησαν ένα γιο, τον Αιακό, και το νησί πήρε το όνομα της Αίγινας.

Η Αίγινα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού, μετά τη Σαλαμίνα, και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πειραιά. Το νησί, εκτός από τις παραλίες του, αποτελείται και από χαμηλούς λόφους που καλύπτονται από πευκοδάση, συνδυάζοντας έτσι άψογα το βουνό με τη θάλασσα. Η Αίγινα διαθέτει θερμές πηγές, γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από τα αρχαία χρόνια. Έχουν βρεθεί και ερείπια στην ομώνυμη περιοχή, Θερμά.

Το γεγονός που κάνει την Αίγινα μοναδική είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα, αφού δείτε το νησί, να προγραμματίσετε μοναδικές, μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς. Ξεκινώντας από την Πέρδικα, με το γιοτ της επιλογής σας μπορείτε να επισκεφθείτε το παραδεισένιο και ακατοίκητο νησί της Μονής, σε απόσταση μόλις 10’ από την Αίγινα. Ακόμα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Αγκίστρι, το οποίο βρίσκεται απέναντι και απέχει μόλις 20’ από το λιμάνι της Αίγινας.

Μία ακόμα εξαιρετική ιδέα για εκδρομή με ένα γιοτ ειδικά εάν κάνετε οικογενειακές διακοπές, δεν είναι άλλη από την Επίδαυρο! Η Νέα Επίδαυρος απέχει από το λιμάνι της Αίγινας μόλις μία ώρα. Από εκεί, μπορεί να σας παραλάβει λεωφορείο που σας μεταφέρει στο θέατρο όπου και μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παράσταση και το ίδιο βράδυ να είστε πίσω στην Αίγινα. Εάν θέλετε να μείνετε στο νησί και να ανακαλύψετε όσες περισσότερες παραλίες μπορείτε, έχετε τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα γιοτ και να κάνετε μία κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής του νησιού.

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Κανένα άλλο νησί δεν έχει τόσο τακτική ακτοπλοϊκή συγκοινωνία από τον Πειραιά, όσο η Αίγινα. Το νησί έχει τρία λιμάνια:

Αγία Μαρίνα

Η Αγία Μαρίνα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αίγινας και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα του Σαρωνικού. Τους καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά.

Πέρδικα

Η Πέρδικα βρίσκεται στο νότιο σημείο της Αίγινας και αποτελεί ένα συχνό προορισμό για μεγάλα ή μικρότερα σκάφη αναψυχής.

Σουβάλα

Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Αίγινας και είναι το δεύτερο σε επιβατική κίνηση λιμάνι του νησιού. Η πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά κάνει τη Σουβάλα ιδανικό προορισμό για γρήγορες αποδράσεις.