Αίγιο, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό καταμαράν για εσάς στο Αίγιο!

Νοικιάστε το ιδανικό καταμαράν για εσάς στο Αίγιο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός καταμαράν είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε το Αίγιο. Το Αίγιο βρίσκεται στην Πελοπόννησο και πρόκειται για παραθαλάσσια πόλη με εύκρατο μεσογειακό κλίμα. Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει αρκετές παραλίες με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Στο Αίγιο βρίσκονται δυο οργανωμένες μαρίνες. Το Αίγιο, καθώς και η ευρύτερη περιοχή είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά καταμαράν αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά καταμαράν για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα καταμαράν με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ  σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου όπως η παραλία Αιγίου, η παραλία Άκολης, τα Σελιανίτικα και ο Λόγγος. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της παραλίας Αιγίου, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της πόλης, την Παραλία Σελιανίτικα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Καταμαράν στο Αίγιο

Δείτε περισσότερα>

Τα καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν  αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια. Το Αίγιο βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Πελοποννήσου, είναι παραθαλάσσια πόλη και σε μέγεθος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας. Το λιμάνι Αιγίου, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και με τις δύο μαρίνες της περιοχής του Αιγίου. Η πλούσια βλάστηση της περιοχής, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα κρυστάλλινα νερά, πρόκειται να σας μαγέψουν. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός καταμαράν από τη Μαρίνα Αχαΐας και η περιήγηση στις ακτές της βόρειας πλευράς της Πελοποννήσου με τελικό προορισμό την παραλία Παναγοπούλας. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς του Αιγίου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Αιγίου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Εκκλησία Τρυπητή, η εκκλησία της Φανερωμένης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου και ο Πύργος Υψηλών Αλωνίων.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα καταμαράν από τη Μαρίνα Αιγίου και να επισκεφτείτε την παραλία Αλυκές και την παραλία Διγελιώτικα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου, να επισκεφτείτε τη νήσο Τριζόνια, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 6,8 μιλίων από τη μαρίνα Αιγίου.

Οι παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Αιγίου είναι πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Αιγίου, η παραλία Άκολης, τα Σελιανίτικα, ο Λόγγος και η Παραλία Παναγοπούλας.

Το Αίγιο διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως τα θαλάσσια σπορ, η ποδηλασία, η πεζοπορία καθώς και την κολύμβηση. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Αιγίου, νοικιάζοντας ένα καταμαράν και να περιηγηθείτε κάνοντάς επισκέψεις στις νησίδες Άγιος Ιωάννης και Πρασούδι.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικούς από τους ομορφότερους προορισμούς της νότιας πλευράς της Στερεάς Ελλάδας, όπως η παραλία Αγίου Νικολάου, οι παραλίες της νήσου Τριζόνια, οι παραλίες του Αγίου Ιωάννη, οι παραλίες της νήσου Πρασούδι, η νησίδα Άγιος Νικόλαος και το Γλαρονήσι.΄

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο καταμαράν της επιλογής σας από τη μαρίνα Αιγίου και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται εντός του Κορινθιακού κόλπου, όπως η παραλία Πούντα, η παραλία Τραπέζης, η παραλία Πλατάνου και η παραλία Ακράτας. Το Αίγιο διαθέτει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα είναι τα προϊόντα οινοποιίας, όπως το ούζο, η μαυροδάφνη και ο ροδίτης, επίσης, το μέλι, το ελαιόλαδο, η σταφίδα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα οπωροκηπευτικά προϊόντα.

Το Αίγιο διαθέτει δύο οργανωμένες μαρίνες:

Μαρίνα Αιγίου, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 35 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Ναυτικού Ομίλου Αιγίου, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 30 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.