Λήμνος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Λήμνο!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Λήμνο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός γιοτ στη Λήμνο είναι μία μοναδική εμπειρία. Θα σας χρειαστούν μερικές μέρες για να εξερευνήσετε το όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος. Η ενοικίαση σκάφους αναψυχής θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στις απίθανες, εντυπωσιακές και απέραντες αμμουδιές του νησιού αυτού. Θα χαρακτηρίζαμε τη Λήμνο ιδανικό προορισμό για διακοπές με γιοτ, όντας ένα νησί γεμάτο κόλπους και κολπίσκους. Στην οργανωμένη μαρίνα του λιμανιού της Μύρινας μπορείτε να βρείτε το ιδανικό μηχανοκίνητο σκάφος αναψυχής για εσάς. Μπορείτε μάλιστα να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα. Η ενοικίαση ενός γιοτ ή καταμαράν είναι ιδανική για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ακόμα και του μπάτσελόρ σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα και μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο κοντινό νησάκι του Αγίου Ευστράτιου. Τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με άνεση και ταχύτητα. Ακόμα, η Λήμνος είναι κοντά στο νησί της Σαμοθράκης, τις ακτές της Χαλκιδικής, τις ακτές της Τουρκίας, τον Ελλήσποντο και την Τουρκική Ίμβρο. Με την ενοικίαση του κατάλληλου για εσάς σκάφους, μπορείτε να επιλέξετε να περιηγηθείτε και προς αυτούς τους προορισμούς.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στηνΛήμνο

Δείτε περισσότερα>

Η Λήμνος βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο στο Θρακικό πέλαγος με έκταση 476 τ.χλμ και έχει μακρά ιστορία, η οποία ξεκινάει από τα προϊστορικά χρόνια, με την πρώτη κατοίκηση της από τη φυλή Σίντιες κατά τον Όμηρο. Κατά τη μυθολογία, στη Λήμνο φιλοξενήθηκε ο Θεός Ήφαιστος κατά τον διωγμό του από τον Δία, όπου και έμαθε την τέχνη της μεταλλουργίας. Οι αρχαίοι Έλληνες, προς τιμήν του θεού, ίδρυσαν την πόλη Ηφαιστία. Στην αρχαία πόλη είχε επιβιώσει για 2000 χρόνια το Καβείριο Ιερό ή αλλιώς Χλόη, όπου τα αρχαία χρόνια τελούνταν τα Καβείρια Μυστήρια. Σύμφωνα με το μύθο, οι Μινωίτες με στρατηγό τον Θόαντα διεκδίκησαν τη Λήμνο από τους Θεσσαλούς Μινύες και τον βασιλιά της Ιωλκού, Κρηθέα, που την κατείχαν. Ο τελευταίος αποφάσισε να δώσει την κόρη του, Μύρινα, ως σύζυγο στον Θόαντα. Η πρωτεύουσα πήρε το όνομά της προς τιμήν της Μύρινας και οι αμπελουργικές γνώσεις της Κρήτης μεταδόθηκαν στο νησί.

Στην πρωτεύουσα του νησιού (Μύρινα), ένα μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε είναι το βυζαντινό κάστρο στο οποίο μέσα φιλοξενούνται ελεύθερα ελάφια. Αξίζει, επίσης, να δείτε το αρχαιολογικό μουσείο στο οποίο βρίσκονται πολλά ενδιαφέροντα ευρήματα. Με την ενοικίαση ενός γιοτ, καθ’ όλη τη διαδρομή σας γύρω από το νησί, θα συναντήσετε πανέμορφους κόλπους και κολπίσκους. Λίγο έξω από την πρωτεύουσα βρίσκεται το Πλατύ, ένας υπέροχος προστατευμένος όρμος, με ιδανική αμμουδιά. Ακόμα παρακάτω βρίσκεται το καταπράσινο χωριό Θάνος, με μία επίσης όμορφη παραλία και αρκετά ξακουστά εστιατόρια. Ένας ακόμη πολύ γνωστός κόλπος είναι ο όρμος του Κοντιά, με μία ειδυλλιακή παραλία για περιήγηση. Το περίφημο χωριό Κοντιά είναι το μεγαλύτερο της Λήμνου· γεμάτο πέτρινες κατοικίες, αποτελεί υπόδειγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής. Έχει και ανεμόμυλους, που αν και ερειπωμένοι, διατηρούν ακόμα και σήμερα την ομορφιά τους. Η παλαιότερη πρωτεύουσα του νησιού, που αποτελεί και το δεύτερο λιμάνι της, είναι ο Μούδρος. Άλλοι προορισμοί που αξίζει να περιηγηθείτε με ένα γιοτ είναι οι πολυάριθμες παραλίες της Λήμνου: ο Βοροσκόπος, το Κέρος, ο Άγιος Ιωάννης, ο Άγιος Ερμόλαος, ο Γομάτης και η Πάπια. Αυτές είναι κάποιες από τις εντυπωσιακές, απέραντες αμμουδιές που μπορείτε να κολυμπήσετε.

mikro limani limnos

Στο νησί προσφέρονται όλα τα είδη σύγχρονης διασκέδασης όσον αφορά το φαγητό, τα θαλάσσια σπορ και τη νυχτερινή σας έξοδο. Η Λήμνος είναι ένας πραγματικός παράδεισος γεύσεων. Κατά την επίσκεψή σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλά από τα προϊόντα της, όπως τον χαλβά, τα λουκούμια, τα γλυκά του κουταλιού, το παραδοσιακό μέλι, τα τυριά, το κρασί αλλά και τα ντόπια κρέατα και ψαρικά. Η Λήμνος μπορεί να δίνει μία εντύπωση ενός νησιού χαμηλών τόνων όμως η ζωή, οι δραστηριότητες και τα πράγματα πάνω στο νησί είναι εντελώς διαφορετικά.

Μπορείτε, παράλληλα με την επίσκεψή σας με ένα γιοτ στις παραλίες του νησιού, να κάνετε μία εξόρμηση στο κοντινό νησάκι του Αγίου Ευστράτιου. Είναι ένα μέρος που ενδείκνυται για απόλυτα ήρεμες διακοπές και για μπάνιο σε μαγευτικές παραλίες. Στο νησί υπάρχουν αμέτρητα σπήλαια, όπου ζουν φώκιες, ενώ εσωτερικά δεσπόζουν μεγάλες βελανιδιές, πλούσιες σε καρπούς. Επίσης, πολύ κοντά βρίσκονται οι ακτές της Τουρκίας, με το Τσανάκκαλε ή Δαρδανέλλια, που είναι η πλησιέστερη μεγάλη πόλη στη θέση της αρχαίας Τροίας. Ένας ακόμα ξεχωριστός προορισμός, προσβάσιμος με γιοτ, είναι η τουρκική Ίμβρος· πρόκειται για ένα νησί που φημίζεται για το εκλεκτό κρασί ενώ είναι καλυμμένη από χαμηλά βουνά και μικρές κοιλάδες, γεμάτη από γεωργικούς και κτηνοτροφικούς οικισμούς. Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τη μοναδική Σαμοθράκη, η οποία βρίσκεται βόρεια της Λήμνου και ξεχωρίζει για την άγρια παρθένα φύση της. Τέλος, ένας τελευταίος κοντινός προορισμός για εξερεύνηση με το γιοτ της επιλογής σας είναι η τεράστια Χαλκιδική, με τις πανέμορφες παραλίες της, τους τόπους λατρείας και τα μεγάλης ιστορικής σημασίας μνημεία της, καθώς και το πράσινο του τοπίου της.

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Η Λήμνος, με πρωτεύουσα και λιμάνι τη Μύρινα, έχει ακόμα δύο μαρίνες για σκάφη.

Λιμάνι της Μύρινας: βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος του νησιού και απέχει 18,6 χλμ από τον διεθνή αερολιμένα Λήμνου “Ήφαιστος”.

Λιμάνι του Μούδρου: βρίσκεται κεντρικά στο νησί και απέχει μόλις 10,3 χλμ από τον διεθνή αερολιμένα Λήμνου “Ήφαιστος”.

Μαρίνα της Πλάκας: βρίσκεται στο βορειοανατολικό μέρος του νησιού και απέχει 24,8 χλμ από τον διεθνή αερολιμένα Λήμνου “Ήφαιστος”.