Χαλκιδική, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Χαλκιδική!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Χαλκιδική!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε τη Χαλκιδική. Η Χαλκιδική, γεωγραφικά, αποτελεί την απόληξη της Κεντρικής Μακεδονίας στο Αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις χερσονήσους, οι οποίοι και δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό σχήμα των ποδιών της Χαλκιδικής. Οι τρεις επιμήκεις χερσόνησοι από δυτικά προς ανατολικά είναι, η χερσόνησος της Κασσάνδρας, η χερσόνησος της Σιθωνίας και η χερσόνησος του Άθω. Η πρωτεύουσα του Νομού Χαλκιδικής είναι ο Πολύγυρος, με 6.100 κατοίκους. Το Διοικητικό κέντρο του Αγίου Όρους είναι οι Καρυές. 

Στη Χαλκιδική υπάρχουν αμέτρητες παραλίες με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη, που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Υπάρχουν, επίσης, 5 καλά οργανωμένες μαρίνες καθώς και αρκετά λιμάνια. Κατά συνέπεια, είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Χαλκιδικής. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι στην ειδυλλιακή παραλία Καλαμίτσι, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της Χαλκιδικής, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την παραλία Καβουρότρυπες, στην περιοχή Σάρτη.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στη Χαλκιδική

Δείτε περισσότερα>

Η Χαλκιδική βρίσκεται κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Αποτελείται από την ορεινή περιοχή και τις τρεις επιμήκεις χερσονήσους που μοιάζουν σαν 3 "δάχτυλα": την Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και τον Άθω. Ευλογημένα όμορφη και με άφθονη φύση, η Χαλκιδική εκτείνεται σε ειδυλλιακές ακτές, επιβλητικά βουνά, ευωδιαστά δάση και πετρώδη ακρωτήρια. Από τις θερμές αμμουδιές, στη δροσερή και ανέγγιχτη όαση του όρους Ίταμος, το οποίο είναι το ψηλότερο βουνό και η μεγαλύτερη οροσειρά της χερσονήσου της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.

Κάθε χρόνο, φυσιολάτρες, καλλιτέχνες, φωτογράφοι και εξερευνητές απολαμβάνουν τη θέαση σπάνιων φυτών και ζώων που υπάρχουν σε καταρράκτες, δάση, σπηλιές, μονοπάτια και απομονωμένες παραλίες. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός γιοτ από τη μαρίνα του Νικητή και η περιήγηση στις ακτές της δυτικής πλευράς της Χαλκιδικής, με τελικό προορισμό το λιμάνι Πόρτο Καρράς, έχοντας πραγματοποιήσει πρώτα μια επίσκεψη στην παραλία Καλόγρια, την παραλία Λαγόμανδρα και την παραλία Νέου Μαρμαρά.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Χαλκιδικής, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Χαλκιδικής, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, είναι η παραλία Τορώνη, η Κεντρική Πλατεία Αφύτου, ο Βυζαντινός Πύργος της Ουρανούπολης, η Αρχαία Στάγειρα, ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου, ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, ο Ναός του Ποσειδώνα και η Μαρίνα Σάνη. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα μικρό γιοτ από τη Μαρίνα Σάνη και να επισκεφτείτε σε απόσταση 10 ναυτικών μιλίων την παραλία Ποσείδι, ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς, καθώς το γραφικό παραθαλάσσιο τοπίο συνδυάζει τέλεια το τυρκουάζ χρώμα των νερών με τις χρυσές ακτίνες του ηλίου. Οι παραλίες της Χαλκιδικής είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, παραλία Χρούσσω, οι Καβουρότρυπες, το Ποσείδι, η παραλία Καρύδι, το Κρυαρίτσι, η Καλλικράτεια, οι Αλυκές, η Γερακινή, η Τρανή Αμμούδα και η Κομίτσα.

Η Χαλκιδική διαθέτει πολυάριθμες οργανωμένες παραλίες και, κατά συνέπεια, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες, όπως η δραστηριότητα windsurfing, τα θαλάσσια σπορ στο κέντρο θαλάσσιων σπορ Explorers, το κέντρο θαλάσσιων σπορ Νέων Ρόδων, η δραστηριότητα της κατάδυσης αναψυχής σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, η δραστηριότητα με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα εκτός δρόμου Action Quad Pefkohori, το Πάρκο Εναέριων Δραστηριοτήτων Sani Adventure Park και η δραστηριότητα του Θαλάσσιου Σκι και του Τζετ Σκι, στο Aqua Fun Watersports.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από το Λιμάνι Νέας Καλλικράτειας νοικιάζοντας ένα γιοτ και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται στο δυτικό μέρος της Χερσονήσου Κασσάνδρα, με τελικό προορισμό τη Μαρίνα Σάνη, η οποία παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός γιοτ με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Χαλκιδικής, όπως η παραλία Καβουρότρυπες, το Ποσείδι, η παραλία Καρύδι, το Κρυαρίτσι, η Καλλικράτεια, οι Αλυκές αλλά και στις παραλίες με μικρότερη τουριστική κίνηση και μεγαλύτερη δυνατότητα για απομόνωση, όπως η παραλία Σπαθιές, η Ακτή Κοβιού, ο Άφυτος και τα Γαϊδουρονήσια.

Μια εξαιρετική, επίσης, πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού ή ενός καταμαράν από τη Μαρίνα Λαγονησίου, σαλπάροντας για την Αμμουλιανή, το μοναδικό νησί της Χαλκιδικής. Τα προϊόντα της Χαλκιδικής είναι τόσο γευστικά, που λέγεται ότι σχεδόν μπορείτε να γευτείτε τον ήλιο που τα μεγάλωσε με τις ακτίνες του! Το νησί είναι ευλογημένο από την αφθονία της φύσης με πολλά λαχταριστά προϊόντα, όπως φρούτα, λαχανικά, βότανα και βολβούς. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται από τους ντόπιους με φαντασία και αγάπη, δημιουργώντας παραδοσιακά, αυθεντικά και εξαιρετικά νόστιμα πιάτα.

Χάρη στο κλίμα και τη μορφολογία του εδάφους της, η Χαλκιδική παράγει εξαιρετικής ποιότητας λάδι και ελιές, τα οποία ξεχωρίζουν για τη γεύση τους. Πολλοί από τους κατοίκους της Χαλκιδικής παράγουν το δικό τους τσίπουρο, κυρίως για προσωπική τους χρήση, ωστόσο ένας μέρος της παραγωγής εξάγεται.

Η Χαλκιδική θεωρείται από πολλούς η μητέρα της μελισσοκομίας. Διαθέτει περίπου 6.500 μελισσοκόμους, δηλαδή το 32% του συνόλου της χώρας, και η ετήσια παραγωγή ανέρχεται στους 1.900 τόνους εξαιρετικής ποιότητας μελιού. Κατά συνέπεια, χαρακτηρίζεται δίκαια ως το κέντρο μελισσοκομίας της Ελλάδας. Σε αρκετά μεγάλη έκταση της Χαλκιδικής καλλιεργείται, χωρίς τη χρήση λιπασμάτων, μεγάλη ποικιλία φρούτων εξαιρετικής ποιότητας. Οι γνωστές μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που παρασκευάζονται έντεχνα από τις γυναίκες της Χαλκιδικής έχουν ως πρώτη ύλη τα γευστικότατα αυτά φρούτα. Μοναδικά προϊόντα άρτου και αγνές αρτολιχουδιές ζυμώνονται και ψήνονται στους παραδοσιακούς αλλά και στους σύγχρονους φούρνους της Χαλκιδικής. Τα αρτοσκευάσματα της Χαλκιδικής είναι πασίγνωστα και ανάρπαστα στους επισκέπτες της, λόγω της υψηλής θρεπτικής αξίας των πρώτων υλών και του σεβασμού προς την παράδοση.

Η Χαλκιδική διαθέτει αρκετές μαρίνες και λιμένες καθώς και όρμους, κάποια από τα οποία είναι:

Στη Χερσόνησο Κασσάνδρα:

Μαρίνα Σάνη, βρίσκεται 72 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 215 ξεχωριστά αγκυροβόλια, για σκάφη μέχρι 33 μέτρα. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Miraggio, σε απόσταση 109 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο Νότιο μέρος της Χερσονήσου και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για αρκετά σκάφη αναψυχής, διαφόρων μεγεθών.Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Χρούσο, βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού και είναι σε απόσταση 103 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για μερικά σκάφη αναψυχής μικρού μεγέθους.

Λιμάνι Νέας Φώκαιας, σε απόσταση 68 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Ττο λιμάνι της Πάφου βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, ικανό να φιλοξενήσει ιστιοπλοϊκά σκάφη, καταμαράν και ταχύπλοα.

Λιμάνι Άγιος Νικόλαος,

Φυσικό Λιμάνι Λουτρά Αγίας Παρασκευής,

Φυσική Μαρίνα Γλαρόκαβος,

Όρμος Αγίου Νικολάου,

Στη Χερσόνησο Σιθωνία:

Μαρίνα Νικήτη, βρίσκεται 87 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 100 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει κάθε είδους ιστιοφόρο, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Λαγονησίου, βρίσκεται σε απόσταση 96 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, στο Νοτιοανατολικό μέρος της χερσονήσου και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 100 σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Λιμάνι Νέου Μαρμαρά, σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, το λιμάνι του Νέου Μαρμαρά βρίσκεται στη Δυτική πλευρά της Χερσονήσου, ικανό να φιλοξενήσει ιστιοπλοϊκά σκάφη, καταμαράν και ταχύπλοα.

Λιμάνι Καρρά, βρίσκεται 111 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για από 150 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει διάφορα μεγέθη σκαφών. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Λιμάνι Νέας Σκιώνης,

Πόρτο Κουφό,

Λιμανάκι Αχλάδας,

Όρμος Παναγίας,

Λιμάνι Πυργαδίκια,

Στη Χερσόνησο του Άθου:

Λιμάνι Ιερισσού, βρίσκεται σε απόσταση 103 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, στο βόρειο μέρος της Χερσονήσου. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 100 σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.