Σκύρος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σκύρο!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σκύρο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τη Σκύρο, η οποία βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος και ανήκει στο σύμπλεγμα των Σποράδων. Διαθέτει αρκετές παραλίες, πλούσια φυσική ομορφιά αλλά και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Το νησί διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα, τη μαρίνα Λιναριάς. Η Σκύρος είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους, γι’ αυτό και εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά γιοτ για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα γιοτ και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή της περιοχής ή και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Σκύρου όπως η Καλαμίτσα, ο Άγιος Πέτρος και ο Πεύκος. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της ευρύτερης περιοχής της Λιναριάς, η οποία βρίσκεται στην καρδιά του νησιού. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την Παραλία Καρεφλού. Πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Σκύρου, με καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στη Σκύρο

Δείτε περισσότερα>

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε. Η Σκύρος βρίσκεται στις βόρειες Σποράδες και πρόκειται για το μεγαλύτερο σε έκταση νησί τους. Βρίσκεται 35 χιλιόμετρα ανατολικά της Εύβοιας. Το λιμάνι του νησιού, η Λιναριά, βρίσκεται στη δυτική μεριά, ενώ η απόσταση του από τον Κρατικό Αερολιμένα Σκύρου είναι 22 χιλιόμετρα. Η εύφορη γη του νησιού, καθώς και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα γραφικά μονοπάτια και τα κρυστάλλινα νερά πρόκειται να σας μαγέψουν. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός γιοτ ή ενός ταχύπλοου σκάφους από τη μαρίνα Λιναριάς και η περιήγηση στις ακτές της δυτικής πλευράς του νησιού με τελικό προορισμό την παραλία Αγίου Φωκά, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στην παραλία Αχερούνες και την παραλία Πεύκος. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Σκύρου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Σκύρου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το κέντρο της Σκύρου, η Μονή Αγίου Γεωργίου Στυλιανού, ο Αρχαιολογικός Χώρος Παλαμαρίου, η Εκκλησία Άγιος Νικόλαος, η Φάρμα Μουριές, το Εκκλησάκι Αγίου Ερμολάου και το Κάστρο της Χώρας της Σκύρου. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη μαρίνα Λιναριάς και να επισκεφτείτε την παραλία Καλαμίτσα και την παραλία Κολυμπάδα. Με την ενοικίαση ενός γιοτ, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νοτιοδυτικής μεριάς της Σκύρου, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τη νήσο Βάλαξα Σκύρου.

Οι παραλίες της Σκύρου είναι πολυάριθμες και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να βρείτε και αρκετές επιλογές με beach bar και θαλάσσια σπορ όπου το πάρτι και η διασκέδαση δε σταματούν ποτέ. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Καλαμίτσα, ο Άγιος Πέτρος, ο Πεύκος, η κυρά Παναγιά, το Σαρακήνικο, τα Γυρίσματα, ο Άγιος Φωκάς και η παραλία Καρεφλού.

Η Σκύρος διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση και αθλητικές ασχολίες, όπως θαλάσσια σπορ, ποδηλασία, πεζοπορία και κολύμβηση. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Λιναριάς, νοικιάζοντας ένα γιοτ, και περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στη νήσο Βάλαξα Σκύρου και στη Σκυροπούλα.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως ο Άγιος Πέτρος, ο Πεύκος, η κυρά Παναγιά, το Σαρακήνικο και τα Γυρίσματα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τo λιμάνι παραλίας Κύμης της Χαλκίδας και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις ανατολικές ακτές της Χαλκίδας και εν συνεχεία, τις παραλίες της δυτικής πλευράς της Σκύρου. Η Σκύρος διαθέτει ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα είναι η μυζήθρα, το ξινοτύρι, η γραβιέρα, τα γλυκά του κουταλιού, τα αρωματικά βότανα, το θυμαρίσιο μέλι, το ελαιόλαδο, ο τραχανάς και τα παραδοσιακά γλυκά.

Η Σκύρος διαθέτει μια μαρίνα:

Μαρίνα Λιναριάς

Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 20 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Απέχει 22 χιλιόμετρα από τον Κρατικό Αερολιμένα Σκύρου. Ο λιμένας Λιναριάς έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κύμη, την Αλόννησο και τον Άγιο Ευστράτιο.