Κύθηρα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στα Κύθηρα!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στα Κύθηρα!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τα Κύθηρα. Αποτελεί έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες προορισμούς των Ελληνικών νησιών. Στο νησί υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και πολυάριθμα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν να επισκεφτείτε. Τα Κύθηρα διαθέτουν τέσσερις οργανωμένες μαρίνες, τη μαρίνα της Αγίας Πελαγίας, τη μαρίνα Διακόφτι, τη μαρίνα Αβλέμονα και τη μαρίνα στο λιμάνι στο Καψάλι. Τα Κύθηρα είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο αρκετά πολυτελή γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους καθώς αποτελεί πέρασμα από το Αιγαίο στο Ιόνιο πέλαγος. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες των Κυθήρων όπως το Καλαδί, το Μελιδόνι, το Χαλκό, τη Φυρή Άμμο, την Κομπονάδα, τους Φούρνους, τη Φελωτή, τον Λιμνιώνα, τον Άγιο Ελευθέριο και το Ρούτσουνα. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στην παραλία Μελιδόνι, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες παραλίες των Κυθήρων. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, το Καλαδί. Πρόκειται για μια από τις πιο γραφικές παραλίες των Κυθήρων, με βότσαλα και γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στα Κύθηρα

Δείτε περισσότερα>

Τα Κύθηρα βρίσκονται στη νότια Ελλάδα, εκεί που ενώνονται το Ιόνιο, το Αιγαίο και το Κρητικό πέλαγος. Τα Κύθηρα ή αλλιώς Τσιρίγο βρίσκονται νότια της Νεάπολης Βοιών σε απόσταση περίπου 15 ναυτικών μιλίων. Νησί με απίστευτη φυσική ομορφιά, ορεινά χωριά και με πεντακάθαρα νερά, τα Κύθηρα χαρακτηρίζονται από το εύκρατο μεσογειακό κλίμα τους. Διοικητικά υπάγονται στον Πειραιά και γεωγραφικά ανήκουν στα Επτάνησα.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν από τη μαρίνα της Αγίας Πελαγίας και η περιήγηση στις βορειοανατολικές ακτές του νησιού με τελικό προορισμό τη μαρίνα στο λιμάνι στο Καψάλι, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στον Αβλέμονα με τις υπέροχες ψαροταβέρνες, στην παραλία Καλαδί, στην παραλία Κομπονάδα, στην παραλία Φυρή Άμμος και στην παραλία Χαλκός. Οι εξαιρετικής ομορφιάς τοποθεσίες των Κυθήρων, οι φανταστικές παραλίες, καθώς και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να επισκεφτείτε είναι πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος των Κυθήρων που σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε είναι ο Φάρος Μουδαρίου, η βραχονησίδα Χύτρα, το Κάστρο της Χώρας, το Λαζαρέτο, το Σπήλαιο της Αγίας Σοφίας και οι Νερόμυλοι στον Μυλοπόταμο, το προσκύνημα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και ο Καταρράκτης της Νεράιδας. Υπάρχουν αρκετές ακόμη, αξιόλογες επιλογές για να δείτε από κοντά. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη μαρίνα στο λιμάνι στο Καψάλι και να επισκεφτείτε την παραλία Φελώτη, την παραλία Μελιδόνι, την παραλία Λιμνιώνα και την παραλία Φούρνους, θέτοντας ως τελικό προορισμό τη μαρίνα της Αγίας Πελαγίας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της βόρειας πλευράς των Κυθήρων, να επισκεφτείτε τη μαγευτική Ελαφόνησο.

Οι παραλίες των Κυθήρων είναι ονειρεμένες και καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να βρείτε και επιλογές με beach bar και θαλάσσια σπορ όπου το πάρτι και η διασκέδαση δε σταματάει ποτέ. Οι κυριότερες από αυτές είναι το Καλαδί, το Μελιδόνι, ο Χαλκός, η Φυρή Άμμος, η Κομπονάδα, οι Φούρνοι, η Φελωτή, ο Λιμνιώνας, ο Άγιος Ελευθέριος και ο Ρούτσουνας.

Τα Κύθηρα διαθέτουν πανέμορφα μέρη για επίσκεψη, εξερεύνηση και για διάφορες αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις, το Windsurfing, το Kitesurfing, καθώς και πολλές ακόμη. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα του Αβλέμονα νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να κάνετε μια περιήγηση στις μαγευτικές παραλίες που βρίσκονται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, με τελικό προορισμό τη μαρίνα στο λιμάνι στο Καψάλι η οποία βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα ή η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως το Καλαδί, το Μελιδόνι, ο Χαλκός, η Φυρή Άμμος, η Κομπονάδα, οι Φούρνοι, η Φελωτή, ο Λιμνιώνας, ο Άγιος Ελευθέριος και ο Ρούτσουνας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη μαρίνα της Αγίας Πελαγίας και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.

Οι κάτοικοι του νησιού, ασχολούνται κυρίως με τη γεωργία, την κτηνοτροφία και το τουρισμό. Τα Κύθηρα διαθέτουν ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Κύρια προϊόντα παραγωγής είναι το διεθνώς βραβευμένο μέλι Κυθήρων, το εξαιρετικά παρθένο και βιολογικό ελαιόλαδο, τα φημισμένα λαδοπαξίμαδα, το κρασί και η φατουράδα ένα τοπικό ηδύποτο από κανέλλα και γαρύφαλλο.

Τα Κύθηρα διαθέτουν τέσσερις μαρίνες, οι οποίες είναι:

Μαρίνα Αγίας Πελαγίας, σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο των Κυθήρων, βρίσκεται στο βορειοανατολικό μέρος του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για αρκετά σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Διακόφτι, σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο των Κυθήρων, βρίσκεται στο ανατολικό μέρος του νησιού, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 15 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει ιστιοφόρα σκάφη, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Αβλέμονα, σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο των Κυθήρων, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος του νησιού, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για μικρά σκάφη αναψυχής, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα στο λιμάνι στο Καψάλι, σε απόσταση 23 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο των Κυθήρων, είναι ικανή να φιλοξενήσει περίπου 20 σκάφη αναψυχής και βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.