Ύδρα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Ύδρα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Ύδρα

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Ύδρα, γνωστή και ως η αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού. Στον Αργοσαρωνικό κόλπο υπάγονται γεωγραφικά και διοικητικά ο Σαρωνικός και ο Αργολικός Κόλπος. Τον Αργολικό κόλπο αποτελούν τα υπέροχα νησιά, Σπέτσες, Δοκός και την αρχοντική Ύδρα. Κατά τη θερινή περίοδο ο Αργοσαρωνικός Κόλπος συγκεντρώνει τα περισσότερα σκάφη και ιστιοφόρα στον Ελλαδικό χώρο. Η αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού ένα γραφικό και κοσμοπολίτικο νησί καθιστώντας το, ιδανικό τόπο προορισμού για να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το bachelor σας σε κάποιο γιοτ ή καταμαράν της επιλογή σας. Αφθονία επισκεπτών και σκαφών κατακλύζει το νησί κάθε χρόνο, ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο αφού αποτελεί έναν από του πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως στην Ελλάδα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα χαλάρωσης και απόδρασης από τη ρουτίνα απέχοντας μόνο μιάμιση ώρα από το λιμάνι του Πειραιά και να απολαύσετε δροσιστικές βουτιές στις πανέμορφες καταγάλανες ακτές του νησιού. Επίσης, σας παρέχεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τριήμερη κρουαζιέρα με σκάφος, γιοτ ή καταμαράν της επιλογής σας στα ιστορικά νησιά του Αργολικού, Δοκό και Σπέτσες με αρχικό, ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό την κοσμοπολίτικη Ύδρα. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρα σας αξίζει να επισκεφθείτε τα γραφικά σοκάκια, τα ιστορικά και λαογραφικά αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά του νησιού τα οποία θα σας σαγηνεύσουν.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Ύδρα

Δείτε περισσότερα>

Η Ύδρα ανήκει στον Αργοσαρωνικό Κόλπο. Ο Αργοσαρωνικός Κόλπος είναι ένα σύμπλεγμα νησιών που περιλαμβάνει τον Σαρωνικό Κόλπο, τον Αργολικό Κόλπο και τη νότια αργολική ακτή. Τον Σαρωνικό Κόλπο αποτελούν τα υπέροχα νησιά, Σαλαμίνα, Αίγινα, Πόρος και Αγκίστρι. Τον Αργολικό και την νότια Αργολική ακτή αποτελούν τα γραφικά και ιστορικά νησιά Σπέτσες, Δοκός και Ύδρα. Το νησί είναι εξαιρετικά γραφικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο με πρωτεύουσα την ομώνυμη πόλη που αποτελεί το λιμάνι και τον μοναδικό οικισμό του νησιού. Το νησί δε διαθέτει οδικό δίκτυο καθώς έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο και έχει απαγορευτεί η διέλευση τροχοφόρων οχημάτων. Η ενοικίαση σκάφους με skipper είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε τις ειδυλλιακές και καταγάλανες παραλίες του νησιού παρέχοντας σας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε θαλάσσιες εξορμήσεις στα αρκαδικά και αργολικά παράλια του Αργολικού Κόλπου, Τολό, Ναύπλιο, Πόρτο Χέλι, Παράλιο Άστρος και Τυρός που θα σας χαρίσουν μαγευτικές διακοπές χαλάρωσης και αξέχαστες εμπειρίες. 

Το όνομα της οφείλεται στα άφθονα νερά, που ανάβλυζαν από τις πλούσιες πηγές που είχε κατά την αρχαιότητα. Την Πρωτοελλαδική και Μυκηναϊκή εποχή το νησί άκμασε καθώς αποτελούσε ναυτικό και εμπορικό κέντρο ανάμεσα στα νησιά του Αιγαίου και την Πελοπόννησο. Τη Ρωμαϊκή και Βυζαντινή περίοδο το νησί κατοικούνταν ανελλιπώς. Το μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του νησιού ξεκινάει λίγα χρόνια πριν την περίοδο της Επανάστασης του 1821. Η Ύδρα ήταν κάτοχος αμύθητου πλούτου και χρυσών νομισμάτων της εποχής λόγω της επιτυχημένης εμπλοκής της στο εμπόριο σίτου κατά τους Ναπολεόντειους πολέμους. Ο στόλος της αριθμούσε 186 πλοία καθιστώντας τον από τους πιο μεγάλους και δυνατούς την τότε εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Μάλιστα, στα τέλη του 1820 στην Ύδρα έγινε συνάντηση μελών της Φιλικής Εταιρείας και του Παπαφλέσσα ώστε να μυήσουν τους Υδραίους προεστούς στο μυστικό της Επανάστασης. Η Ύδρα αποτέλεσε σημαντικό ρόλο στην Επανάσταση όχι μόνο λόγω της γεωγραφικής της θέσης αλλά και του μεγάλου στόλου που κατείχε και της πολεμικής εμπειρίας των Υδραίων ναυτικών που είχαν αποκτήσει λόγω των συγκρούσεων με πειρατές της Αλγερίας.

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού ή ταχύπλοου σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε τα αριστουργήματα της φύσης του νησιού με τις καταγάλανες βοτσαλωτές και αμμώδης παραλίες, τους ονειρεμένους κολπίσκους και τις θαλάσσιες σπηλιές με τους γκρίζους βράχους. Οι πιο δημοφιλείς παραλίες είναι ο Άγιος Νικόλας μια από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού, το Μαντράκι όπου βρίσκεται στο εσωτερικού ενός μικρού κλειστού κόλπου, η Σπηλιά, το Αυλάκι, το Καμίνι, ο Βλυχός, το Μπίστι και η Υδροννέτα, ένα σύμπλεγμα από βράχινες πλάκες και σκαλοπάτια, κάτω από το ομώνυμο σφηνωμένο στα βράχια μπαράκι, με βαθιά γυάλινα νερά και την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα θα σας μαγέψουν. Αν πάλι είστε λάτρεις της απομόνωσης μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος με καμπίνα και να απολαύσετε τις απροσπέλαστες σαγηνευτικές παραλίες με άνεση και ιδιωτικότητα όπως, Μώλο, Καουμίθι, Νήσιζα, Κλιμάκι, και την Λιμνιώνιζα που αποτελεί μια από τις ομορφότερες και πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού ιδανική για ψάρεμα, καταδύσεις και ψαροντούφεκο. Επίσης, σας παρέχεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τριήμερη κρουαζιέρα αναψυχής και απόλυτης χαλάρωσης με άνεση και πολυτέλεια νοικιάζοντας ένα γιοτ ή καταμαράν της επιλογής σας στα πανέμορφα νησιά του Αργολικού Κόλπου, Σπέτσες και Δοκό με αρχικό, ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό την αρχοντική Ύδρα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών αναψυχής σας αξίζει να επισκεφθείτε τα γραφικά σοκάκια του νησιού, τα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία και ξεχωριστής αρχιτεκτονικής αξιοθέατα όπως το Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Ύδρας με ανεκτίμητους θησαυρούς για την ιστορία του νησιού έως σήμερα που κατέχει μια μοναδική έκθεση πολύ αξιόλογων και σημαντικών ζωγράφων με θέμα την Ύδρα. Το Βυζαντινό Μουσείο Ύδρας που περιλαμβάνει όλα τα βυζαντινά κειμήλια της ιστορίας των μοναστηριών και της Μητρόπολης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης. Το Μουσείο και η οικία του Παύλου Κουντουριώτη του πρώτου προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας που στεγάζει προσωπικά του αντικείμενα, όλα τα προσωπικά αντικείμενα του κυβερνήτη του θρυλικού Αβέρωφ καθώς και ανεκτίμητα κειμήλια του απελευθερωτικού αγώνα του 1821. Επίσης, το Μουσείο και ιστορική οικία του Λάζαρου Κουντουριώτη που στεγάζει μοναδικά εκθέματα και αποτελεί δείγμα αρχιτεκτονικής της Ύδρας του 18ου αιώνα. Άλλα εξαιρετικής σημασίας αξιοθέατα είναι τα κανονιοστάσια στο λιμάνι του νησιού που αποτελούσαν καίριο αμυντικό όπλο του νησιού κατά την Επανάσταση του 1821 και σώζονται μέχρι σήμερα, ένα μουσείο δίπλα από το Λιμεναρχείο με αρχείο από τους αγώνες κατά των Τούρκων και τα κατορθώματα των Υδραίων ναυτικών και τα αρχοντικά Τομπάζη, Κριεζή, Τσαμαδού, Μπουντούρη, Μιαούλη και του Βούλγαρη.

Η Ύδρα είναι ένα εξαιρετικά γραφικό και κοσμοπολίτικο νησί που απέχει από το λιμάνι του Πειραιά σχεδόν μιάμιση ώρα και είναι ο ιδανικός τόπος προορισμού για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το bachelor σας όπως το έχετε ονειρευτεί σε κάποιο γιοτ ή καταμαράν της επιλογής σας. Η Αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού διαθέτει σημαντικό αριθμό χώρων εστίασης, λιτούς, παραδοσιακούς αλλά και πολυτελείς όπου μπορείτε να γευτείτε ότι φαγητό επιθυμείτε. Στο νησί κάθε χρόνο αλλά κυρίως τη θερινή περίοδο σημειώνεται τεράστια αύξηση επισκεπτών αφού αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό παγκοσμίως και την έχουν επισκεφθεί μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Pablo Picasso και ο Marc Chagall αποτυπώνοντας σε σχέδια την αριστουργηματική και αρχοντική ομορφιά της. Στην Ύδρα στα τέλη της δεκαετίας του ‘50 η Sophia Loren γύρισε τη γνωστή κινηματογραφική ταινία “Το παιδί και το δελφίνι” όπου τα γυρίσματα παρακολουθούσε η Βασίλισσα Φρειδερίκη. Στη δεξιά πλευρά του λιµανιού υπάρχει ανεµόµυλος γνωστός και ως «Μύλος της Λόρεν» και το άγαλµα µε απεικόνιση του θέµατος της ταινίας «Το παιδί και το δελφίνι». Στο νησί υπάρχουν 300 εκκλησίες και 5 μοναστήρια. Η σημαντικότερη γιορτή του νησιού είναι τα Μιαούλεια τα οποία είναι εκδηλώσεις προς τιμήν του Ναυάρχου Μιαούλη και όλων των ναυμάχων και πυρπολητών που έδρασαν κατά την Επανάσταση του 1821. Επίσης, στο νησί υπάρχει παράρτημα της σχολής Καλών Τεχνών από το 1936 όπου στεγάζεται στο αρχοντικό του Εμμανουήλ Τομπάζη. Η αρχοντική Ύδρα είναι πλούσια σε ιστορία γραφικότητα και αρχοντιά που σαγηνεύει τον κάθε επισκέπτη της. Με την ενοικίαση ενός γιοτ ή καταμαράν της επιλογής σας με καπετάνιο μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια πολυήμερη κρουαζιέρα αναψυχής και να πλεύσετε σε όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού Σπέτσες, Δοκό, Πόρο, Αγκίστρι, Αίγινα και Σαλαμίνα με αρχικό, ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό τη μαγευτική Ύδρα προσφέροντας σας ονειρικές διακοπές.

Η ενοικίαση σκάφους στην αρχοντική Ύδρα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς καθώς δε διαθέτει οδικό δίκτυο και θα σας προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες και αναμνήσεις με άνεση και ασφάλεια.


Λιμάνι Ύδρας: Έχει άμεση επικοινωνία με τον Πειραιά, την Ερμιόνη, τα Μέθανα, τον Τυρό, το Ναύπλιο και όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού Κόλπου. Εκτός από το κεντρικό λιμάνι μπορείτε να αγκυροβολήσετε στο Μανδράκι ή δυτικά του λιμανιού, στα Καμίνια, στον Βλυχό, στον Παλαμιδά, στο Μπίστι, στον Μώλο, στον Άγιο Νικόλαο και στη Δοκό στον όρμο του Σκίντου, που ανακαλύφθηκε και το αρχαιότερο ναυάγιο στον κόσμο.