Κόρινθος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Κόρινθο!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Κόρινθο!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Κόρινθο την πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού και ένα αξιόλογο διοικητικό, εμπορικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Η Κόρινθος, είναι μια όμορφη πόλη με φαρδείς δρόμους, πάρκα, πλατείες κι ένα γραφικό λιμάνι και απέχει μόλις 82 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Η κοντινή της απόσταση από την πρωτεύουσα και το γεγονός πως είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο την καθιστούν ιδανικό προορισμό για οικογένειες αλλά και διήμερες αποδράσεις. Αφού φτάσετε στην Κόρινθο μπορείτε εύκολα με την ενοικίαση ενός σκάφους ή γιοτ να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον Κορινθιακό κόλπο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα και να επισκεφθείτε μέσω θαλάσσης τα παράλια του Κορινθιακού κόλπου όπως το Λουτράκι και η λίμνη της Βουλιαγμένης καθώς και τις λιμνοθάλασσες κατά μήκος του Ισθμού.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Κόρινθο

Δείτε περισσότερα>

Η σημερινή Κόρινθος είναι η συνέχεια της Αρχαίας Κορίνθου η οποία το 1858 ισοπεδώθηκε από έναν μεγάλο σεισμό. Αυτό οδήγησε στο χτίσιμο της νέας πόλης νοτιοανατολικά του αρχαίου λιμανιού, στις όχθες του Κορινθιακού κόλπου. Η αρχαία Κόρινθος κατοικήθηκε από τη νεολιθική εποχή, όπως μαρτυρά ο οικισμός του 5000 π.Χ. που ανακαλύφθηκε στην περιοχή Κοράκου και στην αρχαιότητα υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες πόλεις της Ελλάδας. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στον Πελοποννησιακό Πόλεμο και μετά το 200 π.Χ. έγινε η πρωτεύουσα της Αχαϊκής Συμπολιτείας, ενώ επί Ιουλίου Καίσαρα αναδείχθηκε σε πρωτεύουσα της επαρχίας της Αχαΐας. Η μεσαιωνική ιστορία της συνδέεται με το εντυπωσιακό οχυρό της, τον Ακροκόρινθο.

Λόγω της κοντινής της απόστασης από την Αθήνα, η Κόρινθος έχει άριστη τουριστική υποδομή με πολλά καφέ και ταβέρνες. Λόγω της ιστορίας της η πόλη έχει πολλά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε κατά την παραμονή σας εκεί όπως τον εντυπωσιακό μητροπολιτικό ναό του Αποστόλου Παύλου και το Εκκλησιαστικό και Λαογραφικό Μουσείο.

Σε απόσταση 7 χιλιομέτρων, βρίσκεται η αρχαία Κόρινθος, στην οποία δεσπόζει ο ναός του Απόλλωνα, η μυθική Κρήνη της Γλαυκής, το Ασκληπιείο, ερείπια του θεάτρου και του ωδείου, καθώς και υπολείμματα μιας σειράς κρηνών που στόλιζαν την πόλη. Επιπλέον, η πρωτεύουσα του νομού διαθέτει την οργανωμένη παραλία Κανταρέ, πριν το αρχαίο λιμάνι του Λεχαίου, που έχει ρηχά νερά, και είναι ιδανική για οικογένειες. Με την ενοικίαση ενός σκάφους ή γιοτ, με ή χωρίς δίπλωμα μπορείτε να επισκεφθείτε το Λουτράκι μέσω θαλάσσης που εκτός από τα ιαματικά λουτρά, διαθέτει μια πολύ μεγάλη και καλά οργανωμένη παραλία μήκους 3.5 χιλιομέτρων που μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ. Επιπλέον, εάν έχετε χρόνο για μια πιο μακρινή μονοήμερη εκδρομή μπορείτε με ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν να επισκεφθείτε τη λίμνη της Βουλιαγμένης, μία από τις ωραιότερες λιμνοθάλασσες της Ελλάδας! Η λίμνη περιβάλλεται από φυσικό πευκόδασος και τα Γεράνεια Όρη και την προτιμά η νεολαία, καθώς έχει beach bar, beach volley αλλά και θαλάσσια σπορ. Και φυσικά εάν έχετε επισκεφθεί την Κόρινθο, επιβάλλεται να διασχίσετε με ένα σκάφος ή γιοτ τον ισθμό της Κορίνθου, μία διώρυγα 6 χιλιομέτρων που ενώνει τον Κορινθιακό Κόλπο με τον Σαρωνικό στο Αιγαίο και χωρίζει την Πελοπόννησο από τη Στερεά Ελλάδα.

Η αρχαία Κόρινθος είχε δύο λιμάνια, τις Κεχριές και το Λέχαιο αλλά κανένα από τα δύο δε λειτουργεί σήμερα.

Λιμάνι Κορίνθου

Το λιμάνι της Κορίνθου βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του Κορινθιακού Κόλπου και 500 μέτρα από την πόλη της Κορίνθου, προσφέροντας έναν προστατευμένο κόλπο και ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η νέα προβλήτα που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 1980 διπλασίασε τη χωρητικότητα του λιμανιού.