Αγκίστρι, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στο Αγκίστρι!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στο Αγκίστρι!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε την ακτογραμμή της νήσου Αγκίστρι, έναν δημοφιλή προορισμό, ο οποίος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με την Αίγινα καθώς και με το λιμάνι του Πειραιά. Το Αγκίστρι αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους ονειρεύονται μία μονοήμερη ή ολιγοήμερη απόδραση κοντά στην Αθήνα. Η μαρίνα Μεγαλοχωρίου, όπως και η μαρίνα Σκάλας, είναι καλά οργανωμένες και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό ιστιοπλοϊκό, γιοτ ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στην Αίγινα ή τον Πόρο. Στο Αγκίστρι είναι ανεπτυγμένος ο θαλάσσιος τουρισμός που περιλαμβάνει κρουαζιέρες και περιηγήσεις, κάνοντας το νησί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να κάνουν ένα πάρτι σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή σε ένα πολυτελές γιοτ, ενώ ταυτόχρονα να βρίσκονται μία ανάσα από την Αθήνα. Το Αγκίστρι διαθέτει πολλές μαγευτικές παραλίες, όπως τη Σκάλα, το Μεγαλοχώρι, τη Χαλικιάδα, τη Δραγονέρα, την Απόνησο και την παραλία Μάριζα, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε με την ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους αναψυχής ή ενός καταμαράν. 

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια κρουαζιέρα νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή ένα καταμαράν και να κάνετε μια περιήγηση στη νήσο Κυρά και τα Μέθανα, αφού πρώτα επισκεφτείτε μερικές από τις εξαιρετικές παραλίες της Αίγινας με το σκάφος σας. Μια εξίσου καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός πολυτελούς γιοτ από κάποια Αθηναϊκή μαρίνα, π.χ. του Φαλήρου, και η περιήγηση στις ακτές του Αγκιστρίου, της Ύδρας και των Σπετσών. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς του Αγκιστρίου, οι παραλίες αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πολυάριθμα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στο Αγκίστρι

Δείτε περισσότερα>

Το Αγκίστρι ανήκει στον νομό Αττικής, βρίσκεται στην καρδιά του Σαρωνικού κόλπου και αποτελείται από τέσσερα χωριά, τη Σκάλα, το Μεγαλοχώρι, τα Λιμενάρια και το Μετόχι. Πρόκειται για ένα νησί, μεγάλο μέρος του οποίου καλύπτεται από πεύκα και το οποίο απέχει μόλις τριάμισι χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αίγινας. Η απόσταση του Αγκιστρίου από το λιμάνι του Πειραιά είναι περίπου μιάμιση ώρα ακτοπλοϊκώς.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Αγκιστρίου, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, είναι οι θαλασσινές σπηλιές της, η λίμνη της, οι ειδυλλιακές παραλίες της καθώς και οι γραφικές εκκλησίες που βρίσκονται στο νησί. Η Ζωοδόχος Πηγή ή αλλιώς Μητρόπολη, η οποία βρίσκεται στο Μεγαλοχώρι, οι Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται στη Σκάλα, η Αγία Κυριακή βρίσκεται στα Λιμενάρια, η Παναγία στο Μετόχι με την απίστευτη θέα και, τέλος, τα εκκλησάκια των Αγίων Πάντων και των Αγίων Θεοδώρων, τα οποία βρίσκονται πάνω από το Μεγαλοχώρι.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος ή ένα καταμαράν από τη μαρίνα της Αίγινας και να επισκεφτείτε την παραλία Άγιος Βασίλειος, την παραλία Μαραθώνα, την παραλία Αιγινήτισσα, την παραλία Πέρδικα και την παραλία Σάρπα, οι οποίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη μαρίνα Αίγινας και ύστερα, να θέσετε ως τελικό προορισμό σας τη μαρίνα Σκάλας του Αγκιστρίου. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα, με την ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νότιας μεριάς του Αγκιστρίου, να επισκεφτείτε την παραθαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου των Μεθάνων. Η Αίγινα όπως και η νήσος Αγκίστρι διαθέτουν φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως το windsurfing, το wakeboarding, το kitesurfing και την κατάδυση, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε ορισμένα θαλάσσια κέντρα.

Το γεγονός που κάνει το Αγκίστρι μοναδικό είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα, αφού δείτε το νησί, να προγραμματίσετε μοναδικές μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα γιοτ με καπετάνιο. Ξεκινώντας από την Πέρδικα, μπορείτε με ένα ιστιοπλοϊκό να επισκεφθείτε το παραδεισένιο και ακατοίκητο νησί της Μονής, σε απόσταση μόλις 10’ από την Αίγινα. Μπορείτε να επισκεφθείτε και τον Πόρο. Μία ακόμα εξαιρετική ιδέα για εκδρομή με ένα ιστιοπλοϊκό ή με ένα καταμαράν, ειδικά εάν πρόκειται για τις οικογενειακές διακοπές σας, δεν είναι άλλη από την Επίδαυρο! Η Νέα Επίδαυρος απέχει από το λιμάνι του Αγκιστρίου μόλις μία ώρα και από εκεί μπορεί να σας παραλάβει λεωφορείο, το οποίο θα σας μεταφέρει στο θέατρο, όπου και μπορείτε να παρακολουθήσετε μία παράσταση και το ίδιο βράδυ να είστε πίσω στο Αγκίστρι ή την Αίγινα. Εάν θέλετε να μείνετε στο νησί και να ανακαλύψετε όσες περισσότερες παραλίες μπορείτε, μπορείτε να νοικιάσετε ένα μηχανοκίνητο σκάφος ή ένα ιστιοπλοϊκό και να κάνετε μία κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτογραμμής του νησιού.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Αγκιστρίου νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα καταμαράν και να περιηγηθείτε, κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται στη βόρεια πλευρά της Αίγινας, με τελικό προορισμό την παραλία Σουβάλα. Το Αγκίστρι διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Το νησί είναι γνωστό για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, τις θρεπτικές ελιές, τα λαχταριστά γλυκά του κουταλιού, τα αμυγδαλωτά και το γαλακτομπούρεκο.

Το Αγκίστρι διαθέτει ένα λιμάνι και τρεις μαρίνες:

 

Μαρίνα Μεγαλοχωρίου

Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού και στην καρδιά της πόλης του Μεγαλοχωρίου. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περισσότερα από 60 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους και μπορεί να προμηθεύσει τα σκάφη με νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καύσιμα. 

Μαρίνα Σκάλας

Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του Αγκιστρίου και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 40 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Το λιμάνι του Αγκιστρίου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Σκάλας, έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά, της Αίγινας, της Επιδαύρου και των Μεθάνων.

Μαρίνα Απονήσου

Βρίσκεται στο νότιο σημείο του Αγκιστρίου και αποτελεί μια μικρή μαρίνα με περίπου 20 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.