Πάρος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στην Πάρο!

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στην Πάρο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός καταμαράν είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε την Πάρο. Αποτελεί έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους προορισμούς των Ελληνικών νησιών αλλά και παγκοσμίως. Στο νησί υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και πολυάριθμα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Πάρος διαθέτει αρκετές οργανωμένες μαρίνες, οι κυριότερες είναι, η μαρίνα της Παροικιάς, η μαρίνα της Νάουσας, η μαρίνα Αμπελά, η μαρίνα Πίσω Λιβάδι και η μαρίνα Αλυκή. Η Πάρος είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά πολυτελή γιοτ και καταμαράν αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα καταμαράν με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Πάρου όπως οι Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Πούντα, ο Φάραγγας, η Χρυσή Ακτή, το Μαρτσέλο, η Σάντα Μαρία, η παραλία Λάγγερη και ο Καλόγερος. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ σας στις ακτές της Πούντας, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Πάρου. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την Παραλία Λάγγερη. Πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Πάρου, με χρυσαφένια άμμο και διάφανα καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Καταμαράν στην Πάρο

Δείτε περισσότερα>

Η Πάρος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται δυτικά της Νάξου, από την οποία απέχει περίπου τρία μίλια, ενώ απέχει 90 ναυτικά μίλια από το Λιμάνι του Πειραιά. Ευλογημένα όμορφη και με καταγάλανα νερά, η Πάρος εκτείνεται σε ειδυλλιακές ακτές, ευωδιαστά δάση και πετρώδη ακρωτήρια. Οι παραλίες που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του νησιού είναι μεγάλης ομορφιάς και έχουν εύκολη πρόσβαση ως επί το πλείστον, ενώ στη βόρεια πλευρά του νησιού υπάρχουν κάποιες πιο απότομες και βραχώδεις παραλίες. Στη βόρεια πλευρά βρίσκεται ο μεγάλος κόλπος της Νάουσας, ενώ στη δυτική πλευρά βρίσκεται ο μεγάλος κόλπος της Παροικιάς. Ο τρίτος μεγάλος κόλπος του νησιού βρίσκεται στην ανατολική πλευρά στην τοποθεσία Μάρμαρα.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός καταμαράν από τη Μαρίνα της Νάουσας και η περιήγηση στις ακτές της βόρειας πλευράς του νησιού με τελικό προορισμό τη μαρίνα της Παροικιάς, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στην παραλία Κολυμπήθρες, στην παραλία Καλάμια, στην παραλία Μοναστήρι και στην παραλία Βότσαλο. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Πάρου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Πάρου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Φραγκικό Κάστρο Παροικιάς, η Κοιλάδα των Πεταλούδων, η Μυκηναϊκή Ακρόπολη στις Κουκουναριές, ο ναός της Αθηνάς, ο Άγιος Αντώνιος και το Ενετικό Κάστρο. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη, αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα καταμαράν από τη Μαρίνα Παροικιάς και να επισκεφτείτε την παραλία Παράσπορος, την παραλία Αγία Ειρήνη, την παραλία Πούντα και την παραλία Βουτάκου, θέτοντας ως τελικό προορισμό τη μαρίνα Αλυκής. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της δυτικής μεριάς της Πάρου, να επισκεφτείτε μερικές από τις Παραλίες της Αντιπάρου.

Τα καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως οι Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Πούντα, ο Φάραγγας, η Χρυσή Ακτή, το Μαρτσέλο, η Σάντα Μαρία και η παραλία Λάγγερη. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη Μαρίνα Αλυκή και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις γύρω περιοχές. Η Πάρος διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις που λαμβάνουν χώρα σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, η δραστηριότητα Windsurfing στο Force 7 Windsurfing, η Ιππασία στο Κέντρο Ιππασίας Κοκού, Kitesurfing στο Paros Kite Pro Centre, καθώς και πολλές ακόμη.

Τέλος, η Πάρος διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας.


Οι κάτοικοι του νησιού, ασχολούνται με την αλιεία, τη γεωργία, την κτηνοτροφία και το τουρισμό κυρίως.


Στο νησί υπάρχουν μικρές βιομηχανικές μονάδες οινοποιίας καθώς υπάρχει μεγάλη παραγωγή οίνου, και ουζοποιίας, τα οποία παράγουν τη φημισμένη Σούμα.


Κάποια άλλα γνωστά παραδοσιακά προϊόντα είναι η παριανή γραβιέρα, τα σύκα, το λάδι και το μέλι.


Οι πιο εύφορες περιοχές του νησιού είναι της Παροικιάς και της Μάρπησσας.

Η Πάρος διαθέτει αρκετές μαρίνες, κάποιες από τις οποίες είναι:

Μαρίνα Παροικιάς, σε απόσταση 11 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο Δυτικό μέρος του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για αρκετά σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Νάουσας, σε απόσταση 21 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού, στον κόλπο της Νάουσας, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 74 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει ιστιοφόρα σκάφη, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Αμπελά, σε απόσταση 23 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο βορειοανατολικό μέρος του νησιού, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Πίσω Λιβάδι, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, είναι ικανή να φιλοξενήσει περίπου 30 σκάφη αναψυχής, μήκους μέχρι 18-20 μέτρων και βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά του νησιού, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Αλυκή, σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.