Φολέγανδρος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στη Φολέγανδρο!

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στη Φολέγανδρο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε τη Φολέγανδρο ή αλλιώς Πολύκανδρο. Η Φολέγανδρος είναι νησί των Κυκλάδων και βρίσκεται ανάμεσα από τη Μήλο και τη Σίκινο. Είναι ένα γραφικό νησί με άγρια ομορφιά πολλά ακρωτήρια, παρθένες παραλίες, απόκρημνους βράχους και πολλούς όρμους και κολπίσκους. Αρκετές παραλίες του νησιού είναι δύσκολα προσβάσιμες και κάποιες έως καθόλου με μοναδικό τρόπο προσέγγισης τους, την ενοικίαση ενός σκάφους ή φουσκωτού. Το λιμάνι του νησιού είναι ο Καραβοστάσης στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού και απέχει 22 μίλια από τη Σαντορίνη. Η Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τόπος προορισμού για να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα εξερευνώντας τη μοναδική ακτογραμμή της ναυλώνοντας το ιδανικό καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε όσες μέρες επιθυμείτε ένα καταμαράν με καπετάνιο, ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μία τριήμερη κρουαζιέρα με αρχικό προορισμό τη Φολέγανδρο απολαμβάνοντας τις δροσιστικές βουτιές σας στους ειδυλλιακούς κόλπους της, και έπειτα να πλεύσετε στα κοντινά πανέμορφα νησιά Σίκινο, Ίο και Σαντορίνη. Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πολυήμερη κρουαζιέρα νοικιάζοντας ένα καταμαράν της επιλογής σας και να επισκεφθείτε τα παραδεισένια νησιά των Κυκλάδων, Μήλο, Σίφνο, Πάρο, Νάξο με αρχικό, ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό τη μαγευτική Φολέγανδρο. Η ενοικίαση σκάφους είναι η ιδανική επιλογή για να εξερευνήσετε τα παρθένα τοπία του νησιού.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Καταμαράν στη Φολέγανδρο

Δείτε περισσότερα>

Η Φολέγανδρος ανήκει στις Κυκλάδες και βρίσκεται στο κέντρο του Νοτίου Αιγαίου. Είναι περιτριγυρισμένη από τα νησιά Μήλο, Σίκινο, Σίφνο και Σαντορίνη. Είναι ένα μικρό διαμάντι στο Αιγαίο λόγω του ότι διατηρείται μέχρι και σήμερα η παρθένα ομορφιά του ανεπηρέαστη από τον χρόνο και τον ανθρώπινο παράγοντα. Η Φολέγανδρος είναι ο ιδανικός τόπος προορισμού με σκάφος για θαλάσσια απόδραση και διακοπές αναψυχής. Με την ενοικίαση ενός καταμαράν της επιλογής σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες και να εξερευνήσετε τους μαγευτικούς κόλπους του νησιού. Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία το νησί κατοίκησαν βοσκοί της Δυτικής Ελλάδας και λόγω του ότι ήταν μόνο άντρες το νησί πήρε την ονομασία Πολύκανδρος. Μετέπειτα, στο νησί ήρθαν Μινωίτες Κρήτες με οδηγό τον Φολέγανδρο, γιο του Μίνωα από τον οποίον το νησί πήρε το όνομα του.

Το μικρό διαμάντι των Κυκλάδων είναι ένα ανεξερεύνητο νησί για πολλούς μέχρι σήμερα και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εξερεύνηση και περιπέτεια με σκάφος. Η ενοικίαση ενός καταμαράν είναι ο μοναδικός τρόπος για να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε ένα θεαματικό μνημείο της φύσης τη Χρυσοσπηλιά. Το σπήλαιο της Χρυσοσπηλιάς θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ελλάδας και το μεγαλύτερο μέρος του είναι ανεξερεύνητο. Η Χρυσοσπηλιά παρουσιάζει και αρχαιολογικό ενδιαφέρον αφού είναι το μοναδικό σπήλαιο όπου στα τοιχώματα του υπάρχουν πλήθος χαραγμένων αρχαίων ονομάτων και σπασμένα αγγεία.

Το νησί αν και μικρό διαθέτει αρκετές παραλίες και κολπίσκους που θα σας σαγηνεύσουν. Με την ενοικίαση ενός καταμαράν με καμπίνα σας παρέχεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα και να απολαύσετε τις δροσιστικές σας βουτιές ή καταδύσεις με άνεση και ασφάλεια, στις πιο ειδυλλιακές και εύκολα προσβάσιμες ακτές του νησιού. Επίσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια τριήμερη κρουαζιέρα με κάποιο σκάφος της επιλογής σας αφού αποτελεί μοναδικό τρόπο περιήγησης στις διαυγείς, παρθένες και εξαιρετικής ομορφιάς παραλίες και κολπίσκους, Κάτεργο, Αγκάλη, Άγιος Νικόλαο, Φήρα, Γαλίφο, Λιβαδάκι και Αμπέλι συμπεριλαμβάνοντας εξορμήσεις στα πανέμορφα κοντινά νησιά Σίκινο, Μήλο, και Σαντορίνη με άνεση, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας αξίζει να επισκεφθείτε τα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια του νησιού, τα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα όπως τον Φάρο της Ασπρόπουντας, το Λαογραφικό Μουσείο του νησιού, την εκκλησία Παναγία, χτισμένη πάνω σε βράχο με ιδιότυπη αρχιτεκτονική και τα ρωμαϊκά αγάλματα στον αυλόγυρο της αποτελεί το στολίδι του νησιού. Τέλος, το Κάστρο ένας Μεσαιωνικός οικισμός που είναι και το παλαιότερο κομμάτι του νησιού. Η βόρεια πλευρά του οικισμού είναι χτισμένη στο χείλος του γκρεμού σε ύψος 210 μέτρων με αρκετά σπίτια να μετρούν πάνω από χίλια χρόνια ζωής σε πολύ καλή κατάσταση και όλα κατοικούνται.

Το μικρό διαμάντι του Αιγαίου είναι ο ιδανικός προορισμός για να πραγματοποιήσετε μια ανεπανάληπτη πολυήμερη κρουαζιέρα με ένα σκάφος της επιλογής σας και να πλεύσετε σε κάποια από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Ίο, και Σαντορίνη με αρχικό, ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό την παραμυθένια Φολέγανδρο χαρίζοντας σας αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες. Το καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια.

Η ενοικίαση ενός καταμαράν για διακοπές στη Φολέγανδρο είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε τις απροσπέλαστες παρθένες παραλίες και θαλάσσιες σπηλιές του νησιού προσφέροντας σας την καλύτερη εμπειρία διακοπών που είχατε ποτέ! 

Λιμάνι Φολεγάνδρου: Ο Καραβοστάσης βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού και σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από τη Χώρα. Έχει άμεση επικοινωνία με το λιμάνι του Πειραιά, της Μήλου, της Σίκινου, της Σαντορίνης, της Πάρου, της Νάξου, της Σερίφου, της Μυκόνου και του Ηρακλείου.