Δήλος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στη Δήλο!

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στη Δήλο!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση ενός καταμαράν είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη Δήλο και τις Κυκλάδες. Οι Κυκλάδες αποτελούν το διασημότερο νησιωτικό σύμπλεγμα του Αιγαίου, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Κρυστάλλινες παραλίες, εξαιρετικές ακτές, εκπληκτικές αμμουδιές, η γοητευτική συνύπαρξη του λευκού και του μπλε στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η ξεχωριστή κουζίνα και η ζεστή φιλοξενία καθιστούν το ταξίδι στις Κυκλάδες αληθινά μοναδικό. Η Δήλος πρόκειται για ένα μικρό νησί των Κυκλάδων, δυτικά από τη Μύκονο. Στις Κυκλάδες υπάρχουν πολλές οργανωμένες Μαρίνες και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό καταμαράν για εσάς μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα καταμαράν με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα για να εξερευνήσετε τις παραλίες που βρίσκονται στα παράλια της Δήλου. Οι διακοπές στη Δήλο καθώς και στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για να οργανώσετε τις οικογενειακές, καλοκαιρινές διακοπές σε κάποιο καταμαράν της αρέσκειας σας. Οι Κυκλάδες θα σας μαγέψουν με τα νησιά τους, κάθε ένα είναι μοναδικό και μπορείτε να τα εξερευνήσετε όλα με την ενοικίαση κάποιου σκάφους.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Καταμαράν στη Δήλο

Δείτε περισσότερα>

Η Δήλος βρίσκεται δυτικά της Μυκόνου και ανήκει στις Κυκλάδες. Πρόκειται για τον πλέον ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας και ίσως τον σημαντικότερο, ένα μνημείο Παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς σε ένα νησί 24 περίπου κατοίκων. Η Δήλος στον αρχαίο κόσμο αποτελούσε ένα από τα σημαντικότερα μέρη, με ναούς προς τιμήν της γενέτειρας των δίδυμων θεών Απόλλων και Αρτέμιδος. Υπήρξε πόλη ιδιαίτερης σημασίας σε τρεις διαφορετικές εποχές της αρχαιότητας και για τρεις διαφορετικούς σκοπούς, ως θρησκευτικό χώρο, ως θησαυροφυλάκιο της Αθηναϊκής Συμμαχίας, και ως εμπορικό λιμάνι.

Κάθε νησί των Κυκλάδων έχει τη δική του μοναδική γοητεία και οι διακοπές στη Δήλο και στις Κυκλάδες είναι η επιτομή του καλοκαιριού. Οι χρυσαφένιες αμμουδιές, η γοητευτική συνύπαρξη του λευκού και του μπλε με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η ζεστή φιλοξενία, η εξαιρετική παραδοσιακή κυκλαδίτικη κουζίνα, τα νησιώτικα τραγούδια και τα γυμνά τοπία με τα έρημα ξωκλήσια καθιστούν το ταξίδι στις Κυκλάδες αληθινά μοναδικό. Οι διακοπές με την ενοικίαση ενός καταμαράν στη Δήλο είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε το νησί και όλες τις φυσικές ομορφιές του! Τα καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια.

Ολόκληρη η Δήλος είναι ένα αξιοθέατο και κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα από τα σημαντικότερα ιερά της αρχαιότητας και να γνωρίσετε από κοντά τη ζωή σε μια μεγάλη κοσμοπολίτικη ελληνορωμαϊκή πόλη. Κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα που θα δείτε στη Δήλο είναι το Άνδηρο των Λεόντων, έναν εντυπωσιακό δρόμο με μαρμάρινα λιοντάρια, ο οποίος κατασκευάστηκε τον 7ο αι. π.Χ. από τους Ναξιώτες, το αρχαίο θέατρο και τη συνοικία του θεάτρου αλλά και το ναό της Ίσιδος. Ένα από τα πιο σπουδαία αξιοθέατα της Δήλου που κατασκευάστηκε τον 2ο αιώνα π.Χ. και βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου Κύνθου. Το λατρευτικό άγαλμα της θεάς, προστάτιδας των ναυτικών, σώζεται ακόμα στο εσωτερικό του.

Η Δήλος έχει ένα μικρό λιμάνι που συνδέεται απευθείας με το λιμάνι της Μυκόνου και κατά τους θερινούς μήνες υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια όπου το ταξίδι διαρκεί 30 λεπτά.

Λιμάνι Δήλου 

Το σύγχρονο λιμάνι της Δήλου είναι στην ουσία ένας λιμενοβραχίονας για να δένουν τα τουριστικά πλοία που συνδέουν τη Μύκονο με τη Δήλο. Το αγκυροβόλιο και η παραμονή επιτρέπονται μεταξύ 08:00-15:00 και εκτός του διαστήματος αυτού δεν επιτρέπεται η προσέγγιση σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.