Πάρος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Πάρο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Πάρο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους στην Πάρο θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε το πανέμορφο αυτό νησί των Κυκλάδων και τις κρυμμένες ομορφιές του. Η Πάρος αποτελεί έναν προορισμό διεθνούς φήμης ιδανικό για διασκέδαση και έντονη ζωή που προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο. Το νησί διαθέτει εξαιρετικές παραλίες οργανωμένες και μη, αλλά ταυτόχρονα και μια πληθώρα από μαρίνες στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το ιστιοφόρο και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε όσες μέρες επιθυμείτε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο, ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα. Μπορείτε πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες για να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να κλείσετε ένα σκάφος για περισσότερες μέρες και να πραγματοποιήσετε μια κρουαζιέρα στη Μύκονο, τη Νάξο και την Τήνο. Η Πάρος είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ σας στο σκάφος της επιλογής σας. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές σε οικονομική τιμή.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στην Πάρο

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στην Πάρο και να ανακαλύψετε τις Κυκλάδες και τις κρυμμένες ομορφιές τους. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Χίου αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου.

Μια ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού από τη μαρίνα της Παροικιάς και ύστερα από μια περιήγηση στα γειτονικά ακρογιάλια του νησιού, να επισκεφτείτε μερικές από τις γαληνευτικές παραλίες της Αντιπάρου. Οι παραλίες της Πάρου διαθέτουν χρυσαφένιες αμμουδιές και καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά. Κάποιες από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού είναι οι Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Πούντα, ο Φάραγγας, η Χρυσή Ακτή, το Μαρτσέλο, η Σάντα Μαρία, η παραλία Λάγγερη και ο Καλόγερος.

Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τη μαγευτική ακτογραμμή του νησιού είναι με το ιστιοπλοϊκό της επιλογής σας. Με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού, σας προσφέρεται η δυνατότητα να οργανώσετε μονοήμερες ή πολυήμερες κρουαζιέρες σε γειτονικές περιοχές όπως η Νάξος, η Μύκονος και η Αντίπαρος, αλλά και σε πιο μακρινά νησιά όπως η Κύθνος, η Άνδρος και η Ικαρία. Στην Πάρο υπάρχουν αρκετές οργανωμένες μαρίνες και μπορείτε να αγκυροβολήσετε το ιστιοπλοϊκό σας με άνεση και ασφάλεια. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Νάουσας, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό και να κάνετε μια περιήγηση στα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Μια εξίσου εξαιρετική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού από τη μαρίνα Αμπελά και η περιήγηση στις ακτές που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του νησιού. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Πάρου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Φραγκικό Κάστρο Παροικιάς, η Κοιλάδα των Πεταλούδων, η Μυκηναϊκή Ακρόπολη στις Κουκουναριές, ο ναός της Αθηνάς, ο Άγιος Αντώνιος και το Ενετικό Κάστρο. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη, αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό από τη Μαρίνα Παροικιάς και να επισκεφτείτε την παραλία Παράσπορος, την παραλία Αγία Ειρήνη, την παραλία Πούντα και την παραλία Βουτάκου, θέτοντας ως τελικό προορισμό τη μαρίνα Αλυκής. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της δυτικής μεριάς της Πάρου, να επισκεφτείτε μερικές από τις Παραλίες της Αντιπάρου.

Μια αξιόλογη πρόταση διακοπών είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού από τη μαρίνα Πίσω Λιβάδι και η περιήγηση στις νοτιοανατολικές ακτές του νησιού. Οι παραλίες της Πάρου είναι πολυάριθμες και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να βρείτε και αρκετές επιλογές με beach bar και θαλάσσια σπορ όπου το πάρτι και η διασκέδαση δε σταματάει ποτέ. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Πούντα, ο Φάραγγας, η Χρυσή Ακτή, το Μαρτσέλο, η Σάντα Μαρία, η παραλία Λάγγερη, ο Καλόγερος, ο Μώλος, ο Δρυός, ο Λολαντώνης και το Πίσω Λιβάδι.

Η Πάρος διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις που λαμβάνουν χώρα σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, η δραστηριότητα Windsurfing στο Force 7 Windsurfing, η Ιππασία στο Κέντρο Ιππασίας Κοκού, Kitesurfing στο Paros Kite Pro Centre, καθώς και πολλές ακόμη. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Πίσω Λιβάδι νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, με τελικό προορισμό τη Μαρίνα Αλυκή η οποία βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως οι Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Πούντα, ο Φάραγγας, η Χρυσή Ακτή, το Μαρτσέλο, η Σάντα Μαρία και η παραλία Λάγγερη. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη Μαρίνα Αλυκή και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.

Η Πάρος διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Οι κάτοικοι του νησιού, ασχολούνται με την αλιεία, τη γεωργία, την κτηνοτροφία και το τουρισμό κυρίως. Στο νησί υπάρχουν μικρές βιομηχανικές μονάδες οινοποιίας καθώς υπάρχει μεγάλη παραγωγή οίνου, και ουζοποιείας, τα οποία παράγουν τη φημισμένη Σούμα. Κάποια άλλα

Η Πάρος διαθέτει αρκετές μαρίνες, κάποιες από τις οποίες είναι:

Μαρίνα Παροικιάς, σε απόσταση 11 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο Δυτικό μέρος του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για αρκετά σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Νάουσας, σε απόσταση 21 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού, στον κόλπο της Νάουσας, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 74 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει ιστιοφόρα σκάφη, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Αμπελά, σε απόσταση 23 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο βορειοανατολικό μέρος του νησιού, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Πίσω Λιβάδι, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, είναι ικανή να φιλοξενήσει περίπου 30 σκάφη αναψυχής, μήκους μέχρι 18-20 μέτρων και βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά του νησιού, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Αλυκή, σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Πάρου, βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού, η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής, οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.