Κρήτη, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Κρήτη!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Κρήτη!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Η Κρήτη είναι ένα νησί με αμέτρητες παραλίες, σπάνια φυσική ομορφιά και ιστορία το οποίο διαθέτει μερικές από τις πιο φημισμένες παραλίες στην Ελλάδα και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό τόσο σε Έλληνες όσο και σε ξένου τουρίστες. Στην Κρήτη υπάρχουν πολύ καλά οργανωμένες μαρίνες και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια διήμερη κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά όπως είναι τα Αντικύθηρα και η Φώκια. Επιπλέον, το νησί προσελκύει πολλούς νέους ανθρώπους που επιλέγουν να οργανώσουν ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ τους στο κατάστρωμα ενός ιστιοφόρου. Τέλος, η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και το πέμπτο μεγαλύτερο σε έκταση της Μεσογείου με πάνω από 1.000 χιλιόμετρα ακτών και μπορείτε με την ενοικίαση ενός σκάφους να περάσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας εξ ολοκλήρου στις αμέτρητες παραλίες της.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στην Κρήτη

Δείτε περισσότερα>

Το πολύτιμο δώρο της Κρήτης στην ιστορία και τον πολιτισμό μας είναι ανεκτίμητο. Εδώ αναπτύχθηκε ο πρώτος μεγάλος πολιτισμός στην ιστορία της Ευρώπης. Εδώ θα βρείτε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Ελλάδος, όπως οι αρχαιολογικοί χώροι της Μινωικής Κρήτης, η Κνωσός, η Φαιστός, τα Μάλια και η Κάτω Ζάκρος οι οποίοι σας προσκαλούν να τους ανακαλύψετε. Υπάρχουν επίσης σημαντικές μονές του 15ου αιώνα ή και παλαιότερες, όπως η Μονή Πρέβελη στο νότιο μέρος του Ρεθύμνου, οι μονές στο νότιο τμήμα του Ηρακλείου και η ιστορική Μονή Αρκαδίου. Σημαντικά είναι και τα κάστρα της περιοχής, που χτίστηκαν επί Ενετοκρατίας όπως και αυτά που χτίστηκαν από τους Βυζαντινούς. Ξεχωρίζουν το Καστέλι των Χανίων και η Φορτέτσα του Ρεθύμνου, το κάστρο Καζάρμα στην παραλία της Σητείας, το Φραγκοκάστελο νότια των Χανίων, το Monte Forte στο Λασίθι και το κάστρο του Ηρακλείου.

Εκτός από τα αμέτρητα αξιοθέατα και οι παραλίες της Κρήτης θα σας σαγηνεύσουν: ο Μπάλος στον νομό Χανίων, τα Φαλάσαρνα που θεωρούνται από τις καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, το Ελαφονήσι, η εξωτική παραλία Πρέβελη, ο Άγιος Παύλος με τους υψηλούς αμμόλοφους, η Τριόπετρα, η Ιεράπετρα, η παραλία στο Βάι με το εξωτικό φοινικόδασος, ο Σταυρός που γυρίστηκε η γνωστή ταινία ‘Ζορμπάς’ και πολλές ακόμη σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε εύκολα και οικονομικά όλες τις παραλίες του νησιού είναι με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους αφού σας δίνει τη δυνατότητα να γυρίσετε το νησί μέσω θαλάσσης και να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές του. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος στην Κρήτη θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές του νησιού αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Τέλος, η Κρήτη αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση καθώς έχει ιδανικές διαδρομές για περπάτημα και ορειβασία, στο φαράγγι της Σαμαριάς, στην Παλαιοχώρα-Αγία Ρουμέλη, στο φαράγγι της Πρέβελης, στο φαράγγι της Ζάκρου, στο φαράγγι του Βοτόμου, στο Καμαραϊκό σπήλαιο στον Ψηλορείτη.

Η Κρήτη έχει ένα αρκετά ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο στο βόρειο τμήμα του νησιού. Συνδέεται ακτοπλοϊκώς καθημερινά απευθείας με τον Πειραιά. Διαθέτει 2 αεροδρόμια, των Χανίων το οποίο συνδέεται με μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας, και του Ηρακλείου το οποίο πέρα από το εσωτερικό συνδέεται και με μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια όπως της Φρανκφούρτης. Το νησί διαθέτει αρκετές οργανωμένες μαρίνες, κάποιες από αυτές είναι:

Η Μαρίνα Ηρακλείου, στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου που απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και λειτουργεί σαν καταφύγιο για αλιευτικά σκάφη αλλά και σαν μαρίνα για ιστιοφόρα και γιοτ.

Η Μαρίνα Αγίου Νικολάου, διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την ευχάριστη διαμονή των επιβατών και την εξασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα ιστιοφόρα.

Η Μαρίνα Ρεθύμνου, η οποία βρίσκεται 60 χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο των Χανίων και 80 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και διαθέτει 174 θέσεις για σκάφη έως 60 μέτρα.