Μήλος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Μήλο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Μήλο!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους στη Μήλο είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε ένα νησί που αποτελείται από πανέμορφες ακτές μήκους 125 χιλιομέτρων. Το νησί διαθέτει εξαιρετικές παραλίες και η ενοικίαση ενός ιστιοφόρου θα σας δώσει τη δυνατότητα να επισκεφθείτε έως και τις πιο απομονωμένες! Στη μαρίνες του νησιού θα βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο, ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά, την Κίμωλο και τον Πολύαιγο Κιμώλου όπου θα σας μαγέψουν με τα ηφαιστειογενείς τοπία, τους λευκούς βράχους, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις μαγευτικές κρυφές παραλίες που έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ σας στο κατάστρωμα του ιστιοπλοϊκού σας και να ζήσετε μία αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στη Μήλο

Δείτε περισσότερα>

Η Μήλος ανήκει στις Κυκλάδες, είναι το 5ο μεγαλύτερο σε έκταση νησί τους με επιφάνεια 151 τετραγωνικών χιλιομέτρων και το σχήμα της που μοιάζει με πέταλο την κάνει ξεχωριστή.

Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού στην οποία δεσπόζει το Βενετσιάνικο Κάστρο του 13ου αιώνα με την υπέροχη θέα και το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα.

Επίσης, ένα μέρος που πρέπει να δείτε κατά την παραμονή σας στη Μήλο, είναι τόσο οι Κατακόμβες των πρωτοχριστιανικών χρόνων, όσο και η Σπηλιά Παπαφράγκα που στην ουσία πρόκειται για τρεις σπηλιές με τεράστιους λευκούς βράχους λαξευμένους από τα κύματα.

Το περίφημο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου που σήμερα βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι βρέθηκε το 1820 στο νησί και αντίγραφο του μπορείτε να θαυμάσετε στο αρχαιολογικό μουσείο της Μήλου στην Πλάκα.Το λιμάνι της Μήλου, ο Αδάμαντας προσελκύει πολλά ιστιοπλοϊκά και σκάφη καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα λιμάνια της Μεσογείου.

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος να πραγματοποιήσετε διακοπές στη Μήλο και να ανακαλύψετε μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού, όπως το Κλέφτικο, το Παλαιοχώρι, την Πολλωνία αλλά και τη σπηλιά στη Συκιά την οποία μπορείτε να προσεγγίσετε μόνο με σκάφος.

Ακόμα, μπορείτε με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού να οργανώσετε μία μονοήμερη εκδρομή στην κοντινή Κίμωλο που πήρε το όνομα της από την εξόρυξη κιμωλίας!

Σε αντίθεση με την κοινή άποψη ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος στη Μύκονο θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Μυκόνου αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου.

Η Μήλος έχει ένα κεντρικό λιμάνι, τον Αδάμα το οποίο απέχει μόλις 4,7 χιλιόμετρα από τον Κρατικό Αερολιμένα Μήλου.

Εκτός από τον Αδάμαντα, μπορείτε να αγκυροβολήσετε το ιστιοφόρο σας στα Πολλώνια όπου όμως υπάρχουν λίγες θέσεις για σκάφη καθώς οι περισσότερες είναι πιασμένες από τα ψαροκάικα των ντόπιων κατοίκων.

Μαρίνα Αδάμαντα

Η μαρίνα του Αδάμαντα βρίσκεται στο κόλπο του Αδάμαντα και έχει θέσεις ελλιμενισμού για 40 σκάφη. Είναι οργανωμένη και μπορείτε να εφοδιαστείτε με χρήσιμα αντικείμενα για το ταξίδι σας.