Αθήνα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Αθήνα!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Αθήνα!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τα γύρω νησιά του Αργοσαρωνικού. Με δεκάδες οργανωμένες πλαζ αλλά και πολλές περισσότερες ελεύθερες, η ενοικίαση σκάφους αναψυχής στην Αθήνα θα σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Στην Αττική υπάρχουν αρκετές οργανωμένες μαρίνες και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε, για όσες μέρες επιθυμείτε, ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα κοντινά νησιά, όπως την Αίγινα και το Αγκίστρι. Αν πάλι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, αλλά θέλετε να επισκεφθείτε περισσότερα μέρη, ο ιδανικός τύπος σκάφους για εσάς είναι τα μηχανοκίνητα σκαφη, με τα οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρουαζιέρες αυθημερόν σε λίγο πιο μακρινούς προορισμούς, όπως την Τζιά ή αλλιώς Κέα. Επιπλέον, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελόρ σας με τους φίλους σας στο κατάστρωμά του. Τέλος, η Αθήνα βρίσκεται μια ανάσα από τις Κυκλάδες κι έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας από εδώ με την ενοικίαση ενός σκάφους.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στην Αθήνα

Δείτε περισσότερα>

 Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο καταφθάνουν κάθε χρόνο στη γενέτειρα της δημοκρατίας με σκοπό να επισκεφτούν τα μνημεία της και, στη συνέχεια, να μεταβούν σε κάποιο νησί της Ελλάδος, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Αν και είναι παγκοσμίως γνωστή για την αρχαία παράδοσή της, τα ιστορικά μνημεία της και τα μουσεία της, λίγοι γνωρίζουν ότι όλα αυτά τα οφείλει στη θάλασσα, η οποία την περικλείει και αποτελεί διαχρονικά πηγή πλούτου και δόξας.

 Στο νότιο άκρο της Αττικής γης, στο Σούνιο, βρίσκεται ο ναός του Ποσειδώνα. Πέρα από τόπο λατρείας, αποτελούσε και σημείο ελέγχου του Αιγαίου για τους αρχαίους Αθηναίους. Όλη η θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Αθήνας και Σουνίου είναι γνωστή ως Αθηναϊκή Ριβιέρα. Κάθε χρόνο επισκέπτες από όλο τον κόσμο επιλέγουν την ενοικίαση ενός γιοτ σαν εναλλακτικό τρόπο για να εξερευνήσουν την περιοχή, η οποία τους ανταμείβει με ατελείωτες μαγευτικές τοποθεσίες. Το Παλαιό Φάληρο, η Βουλιαγμένη, η Βάρκιζα, η Αγία Μαρίνα, η Σαρωνίδα  και η Ανάβυσσος είναι  μόνο μερικές από τις τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια μιας μονοήμερης κρουαζιέρας.

 Δίπλα στην Αθήνα βρίσκεται ο Αργοσαρωνικός. Στην πραγματικότητα αποτελείται από δύο κόλπους, τον Σαρωνικό και τον Αργολικό. Ο Σαρωνικός κόλπος είναι η άλλη σας επιλογή αν θέλετε νοικιάσετε σκάφος για μία ημέρα ανεξαρτήτως τύπου. Η Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα και ο Πόρος είναι ιδανικές επιλογές, στην περίπτωση που επιλέξετε να νοικιάσετε ένα γιοτ για τις διακοπές σας. Ο Αργολικός βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την Αθήνα και είναι ιδανική επιλογή εάν θέλετε να νοικιάσετε σκάφος για δύο ή τρεις ημέρες. Η Ύδρα, οι Σπέτσες, το Τολό και το Ναύπλιο είναι επίσης μερικές τοποθεσίες που αξίζει να επισκεφθείτε.

 Μια επιπλέον επιλογή για διακοπές, στην περίπτωση που κλείσετε σκάφος από την Αθήνα, είναι οι Κυκλάδες. Τα κοντινά νησιά στην Αθήνα, όπως η Σέριφος και η Σίφνος, είναι κατάλληλα για τριήμερες κρουαζιέρες με ένα σκάφος. Αν πάλι θέλετε να επισκεφθείτε πιο μακρινά νησιά, όπως την Αστυπάλαια και την Αμοργό, αλλά ταυτόχρονα να κάνετε και μια στάση σε κάποια άλλα, όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, η Μήλος και τη Νάξο, η ενοικίαση ενός γιοτ θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή.

 Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών, ενώ για τον ίδιο λόγο επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ' επέκταση είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι  ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Η Αθήνα διαθέτει τις περισσότερες οργανωμένες μαρίνες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Επιπρόσθετα, όλες τους βρίσκονται δίπλα σε αστικές περιοχές κι έτσι έχετε τη δυνατότητα να εφοδιαστείτε άμεσα με όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι σας.

Μαρίνα Αλίμου: Είναι μια από τις μεγαλύτερες μαρίνες στην Ελλάδα με 1080 θέσεις ελλιμενισμού και μπορεί να φιλοξενήσει γιοτ, καταμαράν και ιστιοπλοϊκά με μήκος ως και 40 μέτρα. Εξυπηρετείται από δίκτυο τραμ, λεωφορείων και ταξί, με στάση μόλις 500 μέτρα από τη Μαρίνα.

Μαρίνα Ζέας: Βρίσκεται στον Πειραιά και περιλαμβάνει 670 θέσεις ελλιμενισμού. Σε αυτήν θα δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές θαλαμηγούς παγκοσμίως, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους έως 80 μέτρα για πρυμνοδέτηση ή 150 μέτρα για πλαγιοδέτηση, με βύθισμα ως και 9 μέτρα.

Μαρίνα Αγίου Κοσμά: Βρίσκεται στη νότια ακτή της Αττικής, δίπλα στη Γλυφάδα. Πρόκειται για μια ιδιωτική μαρίνα που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 350 σκάφη με μήκος ως και 80 μέτρα. Πρόκειται για μια από τις πλέον ασφαλείς, καθώς φυλάσσεται επί  24ώρου βάσεως. Αποτελεί το σημείο από το οποίο ξεκίνησαν οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004.

Αστήρ/Μαρίνα Βουλιαγμένης: Διαθέτει 100 θέσεις ελλιμενισμού, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν γιοτ έως 50 μέτρων. Βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Αττικής, με πληθώρα ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Μαρίνα Φλοίσβου: Απέχει μόλις 6 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και είναι μια exclusive/αποκλειστική μαρίνα, η οποία προσφέρει δυνατότητες ελλιμενισμού υψηλού επιπέδου για ιδιοκτήτες mega yacht. Η μαρίνα διαθέτει 300 θέσεις ελλιμενισμού και περισσότερες από τις μισές φιλοξενούν σκάφη πολυτελείας, μεγαλύτερα των 35 μέτρων. Το εμπορικό της συγκρότημα εκτείνεται σε έναν τεράστιο χώρο και περιλαμβάνει εστιατόρια και καταστήματα υψηλής αισθητικής.

Μαρίνα Αθηνών: Έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες ελλιμενισμού πελατών που είναι ιδιοκτήτες mega yacht και super yacht. Έχει χωρητικότητα 130 σκαφών, μεταξύ των οποίων 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους 50 ως και 130 μέτρων.

Olympic μαρίνα: Η βραβευμένη με γαλάζια σημαία μαρίνα βρίσκεται μόλις μια ανάσα από τα νησιά των Κυκλάδων. Επιπλέον, είναι η πιο εύκολα προσβάσιμη μαρίνα  από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Διαθέτει 700 περίπου θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη ως και τα 40 μέτρα.