Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Πάργα!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Πάργα, καθώς και το Ιόνιο Πέλαγος. Η Πάργα είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του νομού Πρέβεζας και αποτελεί τουριστικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για μια πόλη γοητευτική, μυστηριώδη και ιστορική, με μεγάλη φυσική ομορφιά, η οποία είναι γνωστή ως η Πριγκίπισσα του Ιονίου.

Η πόλη είναι παραθαλάσσια και επικοινωνεί με τα νησιά του Ιουνίου πελάγους. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Πάργα διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρεί και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ  σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Πάργας, όπως η παραλία Σαρακήνικο, ο Λύχνος, ο Βάλτος, το Πίσω Κρυονέρι, η παραλία Αγίου Γιαννάκη και η Σπαρτύλα. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Βάλτος η οποία βρίσκεται κοντά στη χώρα της πόλης και αποτελεί έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Πάργας, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στους Παξούς. Η μαρίνα Γάιος των Παξών βρίσκεται σε απόσταση 12 μιλίων από τη μαρίνα Βάλτος της Πάργας.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Πάργα

Δείτε περισσότερα>

Η Πάργα είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του νομού Πρέβεζας και αποτελεί τουριστικό, εμπορικό και οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Εδαφικά, περιβάλλεται από τον Νομό Θεσπρωτίας και βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ηπείρου και σε κοντινή απόσταση με τον ποταμό Αχέροντα. Η Πάργα βρίσκεται σε απόσταση 68 χιλιομέτρων από την Πρέβεζα και σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την Ηγουμενίτσα και απέναντι της έχει τα νησιά των Παξών και Αντίπαξων. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Πάργα διαθέτει τη μαρίνα Βάλτου καθώς και το Λιμάνι Πάργας και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Η μαρίνα του Βάλτου είναι χτισμένη δυτικά του Λιμανιού Πάργας και διαθέτει 25 περίπου θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μεσαίου μεγέθους. Σε απόσταση 650 μέτρων από τη μαρίνα βρίσκεται το Ενετικό Κάστρο Πάργας, το οποίο αποτελεί σημείο ιστορικής σημασίας. Σε απόσταση 65 χιλιομέτρων από την πόλη της Πάργας βρίσκεται το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Η Πάργα είναι κατάλληλος προορισμός για ιστιοπλοΐα και αποτελεί μέρος εξαιρετικής ομορφιάς, όπως επίσης και ιδανικό σημείο εκκίνησης διακοπών στο Ιόνιο. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Πάργας, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Πάργας που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Βενετσιάνικο Κάστρο της πόλης, Το νησάκι με την εκκλησία της Παναγίας, Το εκκλησιαστικό μουσείο, στο κέντρο της πόλης, ο ναός του Αγίου Νικολάου, το Μοναστήρι της Αγίας Βλαχέρνας, το εκκλησάκι στου Άγιου Σώστη κάτω από το βράχο σε μοναδικό τοπίο πάνω από την ομώνυμη παραλία, τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια μέσα στην πόλη, το κάστρο "του Αλή Πασά" στην Ανθούσα, η υποβρύχια πηγή στον κόλπο του Αγίου Γιαννάκη, τα φυσικά σπήλαια στο Λίχνο, όπως και τα δεκάδες εκκλησάκια εντός της πόλης.

Οι παραλίες της Πάργας είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Βάλτος, ο Λύχνος, το Σαρακήνικο, το Πίσω Κρυονέρι, η παραλία Αγίου Γιαννάκη, η Σπαρτύλα, ο Λευκός Γκρεμός, το Μπερετίνικο, η Πογωνιά και το Πραπαμάλι. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα Βάλτου νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας την Κεφαλονιά. Η Πάργα με αρκετές πανέμορφες παραλίες της, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα Kayaking, η δραστηριότητα των θαλάσσιων σπορ, όπως windsurfing, wakeboarding και kitesurfing και η δραστηριότητα της Ποδηλασίας σε ορεινές διαδρομές. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Κέρκυρας όπως η παραλία Μυρτιώτισσας, η Παλαιοκαστρίτσα και ο Πέλεκας.

Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού η ενός γιοτ από τη μαρίνα Βάλτου και η περιήγηση στις ακτές και τις μαρίνες που βρίσκονται εντός του Αμβρακικού Κόλπου. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Πάργα είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή είναι το λάδι, τα αλιεύματα, τα εσπεριδοειδή, τα προϊόντα οινοποιίας, τα σιροπιαστά γλυκά και τα αρωματικά βότανα. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση του νησιού, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Η Πάργα διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Βάλτου, βρίσκεται στην πόλη της Πάργας, σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 72 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Ακτίου. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 25 περίπου σκάφη μεσαίου μεγέθους. Επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με τα νησιά του Ιονίου πελάγους.