Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Πρέβεζα

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Πρέβεζα, καθώς και το Ιόνιο Πέλαγος. Η Πρέβεζα ανήκει στην Ήπειρο και βρίσκεται στο νοτιότερο της άκρο. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια πόλη, η οποία επικοινωνεί με τα νησιά του Ιουνίου πελάγους. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Πρέβεζα διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Πρέβεζας, όπως η παραλία Σαρακίνικο, ο Λύχνος και η Παραλία Βάλτος. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Πρέβεζας η οποία βρίσκεται στη χώρα της πόλης και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Πρέβεζας, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στους Παξούς. Η μαρίνα Γάιος των Παξών βρίσκεται σε απόσταση 36 μιλίων από τη μαρίνα Πρέβεζας.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Πρέβεζα

Δείτε περισσότερα>

Η Πρέβεζα είναι μια παραθαλάσσια πόλη, η οποία επικοινωνεί με τα νησιά του Ιουνίου πελάγους. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Πρέβεζα διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας. Η Πρέβεζα ανήκει στην Ήπειρο και βρίσκεται στο νοτιότερο της άκρο. Η μαρίνα της είναι χτισμένη στο πορθμό της Πρέβεζας, ο οποίος συνδέει τον Αμβρακικό κόλπο με το Ιόνιο πέλαγος. Σε απόσταση 600 μέτρων βρίσκεται το αμμώδες ακρωτήριο του Ακτίου, το οποίο αποτελεί σημείο ιστορικής σημασίας.

Σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από την πόλη της Πρέβεζας βρίσκεται το αεροδρόμιο του Ακτίου. Η μαρίνα της Πρέβεζας διαθέτει 300 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 45 μέτρα και βυθίσματος μέχρι 4,5 μέτρα. Οι νεόδμητες εγκαταστάσεις της μαρίνας αποτελούν ιδανικό σημείο εκκίνησης για κρουαζιέρα στο Ιόνιο. Η Πρέβεζα είναι ιδανικός προορισμός για ιστιοπλοΐα και αποτελεί μέρος εξαιρετικής ομορφιάς. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Πρέβεζας, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Πρέβεζας που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Βενετσιάνικο Κάστρο της Πάργας, το Κάστρο του Αλή Πασά, το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, η Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου και το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο Νικόπολης.

Οι παραλίες της Πρέβεζας είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Βάλτος, ο Λύχνος, το Αλωνάκι Φαναρίου, το Σαρακίνικο, το Πίσω Κρυονέρι, το Κανάλι, το Μονολίθι, ο Βράχος, ο Όρμος του Οδυσσέα και η παραλία Αγίου Γιαννάκη. Η Πρέβεζα με αρκετές πανέμορφες παραλίες της, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα kayaking, το Ιππικό Πάρκο Πρέβεζας, η δραστηριότητα των θαλάσσιων σπορ και η δραστηριότητα της Ποδηλασίας σε ορεινές διαδρομές. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα Πρέβεζας νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας την Κεφαλονιά.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Κέρκυρας όπως η παραλία Μυρτιώτισσας, η Παλαιοκαστρίτσα και ο Πέλεκας. Η Πρέβεζα βρίσκεται στην είσοδο του Αμβρακικού Κόλπου. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού η ενός γιοτ από τη μαρίνα Πρέβεζας και η περιήγηση στις ακτές και τις μαρίνες που βρίσκονται εντός του Κόλπου. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Πρέβεζα είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, τα αλιεύματα, τα εσπεριδοειδή, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς και τα προϊόντα οινοποιίας. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση του νησιού, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

 Η Πρέβεζα διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα

Μαρίνα Πρέβεζας, βρίσκεται στην πόλη της Πρέβεζας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Ακτίου. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 300 σκάφη με μέγιστο μήκος 45 μέτρα και βύθισμα 4,5 μέτρα. 

Επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με τα νησιά του Ιονίου πελάγους.