Ηγουμενίτσα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Ηγουμενίτσα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Ηγουμενίτσα

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Ηγουμενίτσα. Η Ηγουμενίτσα βρίσκεται στη βορειοδυτική Ελλάδα και είναι πρωτεύουσα του νομού Θεσπρωτίας. Αποτελεί ιδανικό προορισμό κρουαζιέρας για επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και για την ομορφιά της φύσης της Θεσπρωτίας, αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη.

Στην Ηγουμενίτσα υπάρχει η οργανωμένη της μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Ηγουμενίτσας, όπως η παραλία Μέγα Άμμος, η παραλία Πισίνα, η Μικρή Άμμος, η Ζέρη και το Μέγα Ντράφι. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι στις δημοφιλέστερες ακτές της Κέρκυρας η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 μιλίων από τη μαρίνα Ηγουμενίτσας.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Ηγουμενίτσα

Δείτε περισσότερα>

Η Ηγουμενίτσα βρίσκεται στα παράλια της βορειοδυτικής Ελλάδας και είναι η πρωτεύουσα του Νομού Θεσπρωτίας. Το λιμάνι Ηγουμενίτσας αποτελεί τον πρώτο σε κίνηση λιμένα της δυτικής Ελλάδας και τον δεύτερο σε επιβατική κίνηση σε όλη την Ελλάδα, μετά τον Πειραιά. Η Ηγουμενίτσα είναι μια πόλη που περιβάλλεται από βουνά, επίσης, είναι μια σχετικά καινούργια πόλη που ανοικοδομήθηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πανέμορφα τοπία, συνδυάζοντας θέα βουνού και θάλασσας. Από τη μια μεριά τα ψηλά βουνά και από την άλλη η απέραντη θάλασσα. Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού ή ενός ταχύπλοου και η περιήγηση στις ακτές που βρίσκονται περιφερειακά της Ηγουμενίτσας και των γύρω παραθαλάσσιων περιοχών.

Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Ηγουμενίτσας νοικιάζοντας ένα γιοτ η ένα ιστιοπλοϊκό και ύστερα από μια περιήγηση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Κέρκυρας, να θέσετε ως επόμενο προορισμό σας τους Παξούς και να θαυμάσετε περιμετρικά το νησί. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Ηγουμενίτσας που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, η φημισμένη για την ομορφιά της παραλία Μπέλλα Βράκα, η παραλία Μέγα Άμμος καθώς και η παραλία Μικρή Άμμος. Οι παραλίες της Ηγουμενίτσας είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Μέγα Άμμος, η παραλία Πισίνα, η Μικρή Άμμος, η Ζέρη, το Μέγα Ντράφι, η Ζαβία, η Γάτα, το Κάρβουνο και η παραλία Δρεπάνου.

Μια εξαιρετική επιλογή διακοπών αποτελεί η ενοικίαση ενός γιοτ ή ενός καταμαράν από τη μαρίνα Ηγουμενίτσας και ύστερα από μια περιήγηση στις ακτές των γύρω περιοχών, να θέσετε ως επόμενο προορισμό το νησί των Παξών, των οποίων το λιμάνι απέχει 23 μίλια από τη μαρίνα Ηγουμενίτσας.

Η Ηγουμενίτσα με αρκετές πανέμορφες παραλίες, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η δραστηριότητα των καταδύσεων σε κάποια καταδυτικά κέντρα, η δραστηριότητα περιήγησης σε ειδυλλιακές διαδρομές εκτός δρόμου με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, οι βόλτες, το τρέξιμο στην παραλία και στο βουνό και ασφαλώς ή επαφή με τη φύση. Επίσης, οι παραλίες των Συβότων απέχουν οδικώς περίπου 20 λεπτά ενώ η παραλία του Δρεπάνου απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από την Κέρκυρα νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και αφού πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη στις παραλίες της επιλογής σας, να θέσετε ως προορισμό σας την περιοχή της Ηγουμενίτσας και να εξερευνήσετε τις ειδυλλιακές ακτές της, όπως επίσης και να σταθμεύσετε στη μαρίνα Ηγουμενίτσας, η οποία παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Ηγουμενίτσας όπως η παραλία Πισίνα, η Μικρή Άμμος, η Ζέρη, το Μέγα Ντράφι, η Ζαβία, η Γάτα και το Κάρβουνο. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού η ενός γιοτ από τη Μαρίνα Ηγουμενίτσας και ύστερα από μια περιήγηση στις ακτές της, μπορείτε να επισκεφτείτε την Κέρκυρα η οποία προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο.

Οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας και της Ηπείρου γενικότερα, περηφανεύονται για την καρπερή γη τους και την αυτάρκεια που αυτή τους προσφέρει. Η Ηγουμενίτσα φημίζεται για τα εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά της προϊόντα, καθώς και για τα πλούσια αρώματα αλλά και τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιδιαίτερα γευστικών μελιών της. Επίσης, παράγεται εξαιρετικό ελαιόλαδο καθώς και γευστικότατα φρούτα με τα οποία παρασκευάζονται μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση της περιοχής, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Η Ηγουμενίτσα διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Ηγουμενίτσας, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας, σε απόσταση 84 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Η οργανωμένη Μαρίνα, είναι ικανή να φιλοξενήσει περίπου 50 σκάφη μεσαίου μεγέθους και επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με το Λιμάνι της Κέρκυρας, το λιμάνι της Λευκίμμης και τους Παξούς.