Πελοπόννησος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό καταμαράν για εσάς στην Πελοπόννησο!

Νοικιάστε το ιδανικό καταμαράν για εσάς στην Πελοπόννησο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός καταμαράν είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την πολύ μεγάλη ακτογραμμή με εντυπωσιακές παραλίες. Συνδέεται με τη Στερεά Ελλάδα μέσω μιας στενής λωρίδας γης, του Ισθμού της Κορίνθου, στον οποίο το 1893 κατασκευάστηκε η ομώνυμη διώρυγα, μετατρέποντας την Πελοπόννησο ουσιαστικά σε νησί και από το 2004 η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου συνδέει την Πελοπόννησο με τη Στερεά Ελλάδα. Η Πελοπόννησος βρέχεται στα ανατολικά από το Μυρτώο Πέλαγος, δυτικά από το Ιόνιο Πέλαγος, βόρεια από τον Κορινθιακό και τον Πατραϊκό Κόλπο και νότια από τη Μεσόγειο Θάλασσα κάνοντας την ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε ένα καταμαράν για όσες μέρες επιθυμείτε καθώς ο καπετάνιος αλλά και το πλήρωμά του περιλαμβάνονται πάντα στην τιμή και μπορείτε να οργανώσετε πολυήμερες διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας κάνοντας το γύρο της Πελοποννήσου και να ανακαλύψετε όλες τις παραθαλάσσιες πόλεις και τις παραλίες της όπως η Ελαφόνησος, το Πόρτο Χέλι, η Καλαμάτα, το Ναύπλιο και η Πύλος.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Καταμαράν στην Πελοπόννησο

Δείτε περισσότερα>

Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Με πληθυσμό 1.086.935 κατοίκους αποτελεί έναν τόπο με σπουδαία ιστορία που κατοικείται από τα προϊστορικά χρόνια. Σε αυτή αναπτύχθηκε ο Μυκηναϊκός Πολιτισμός και κατοίκησαν και τα τρία κυριότερα ελληνικά φύλα (Αχαιοί, Ίωνες και Δωριείς), ενώ στην Πελοπόννησο βρίσκονταν ορισμένες από τις σπουδαιότερες ελληνικές πόλεις-κράτη, όπως η Σπάρτη, η Κόρινθος και το Άργος. Μερικές από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες πολεμικές συγκρούσεις στην ιστορία της Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν στην Πελοπόννησο όπως ο Πελοποννησιακός Πόλεμος και η Ελληνική Επανάσταση, ενώ η περιοχή γνώρισε διάφορους κατακτητές όπως Ρωμαίους, Φράγκους, Οθωμανούς κ.ά. Η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου είναι η Πάτρα με δεύτερη κατά σειρά πόλη την Καλαμάτα.

Ξεκινώντας το ταξίδι σας με το καταμαράν της επιλογής σας στα παράλια της Πελοποννήσου θα ανακαλύψτε τις παραλίες των Λουτρών Ωραίας Ελένης και της Επιδαύρου με τα μικρά, παραδοσιακά και γραφικά χωριουδάκια. Συνεχίζοντας προς τα νησιά του Αργολικού Κόλπου θα βρείτε την Ύδρα και τις Σπέτσες με τα προστατευμένα νερά και τις αμέτρητες επιλογές για διαμονή και διασκέδαση. Στη βόρεια πλευρά της Πελοποννήσου θα συναντήσετε το Πόρτο Χέλι και το Ναύπλιο, που διαθέτουν καλά οργανωμένα λιμάνια και προσελκύουν πλήθος τουριστών.

Συνεχίζοντας προς τη νότια πλευρά θα συναντήσετε προορισμούς όπως το Άστρος και το Λεωνίδιο που λόγω της ηρεμίας τους προτιμώνται από οικογένειες με παιδιά. Λίγο πριν το νοτιότερο άκρο θα βρείτε τη Μονεμβασιά που αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και γενικά είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Επιπλέον, στη νότια πλευρά της Πελοποννήσου θα βρείτε τις παραλίες της Ελαφονήσου, της Καλαμάτας, της Γιάλοβας καθώς και τη Βοιδοκοιλιά που αποτελεί μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Στη δυτική πλευρά, αξίζει να επισκεφτείτε την Κυπαρισσία και την Αμαλιάδα στην οποία βρίσκεται η πολύ γνωστή παραλία Κουρούτα. Και φυσικά κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης της Πελοποννήσου με ένα καταμαράν της επιλογής σας, πρέπει να επισκεφθείτε την Πάτρα που αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη της και είναι σημαντικό λιμάνι όλης της Ελλάδας.

Τα καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν  αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια.

Πολλές από τις παραλιακές πόλεις της Πελοποννήσου διαθέτουν μικρά λιμάνια ή μαρίνες όπου θα βρείτε εύκολα να δέσετε το σκάφος σας. Στην περιοχή όμως θα βρείτε και δύο από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας μετά τον Πειραιά, το λιμάνι της Πάτρας και της Κυλλήνης. Στην Πελοπόννησο υπάρχει το αεροδρόμιο ‘Κωνσταντακόπουλος’ στην Καλαμάτα αλλά αν επιλέξετε να οργανώσετε το ταξίδι σας στο βόρειο τμήμα της, το αεροδρόμιο της Αθήνας βρίσκεται πιο κοντά.

Λιμάνι Κορίνθου

Το λιμάνι της Κορίνθου βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του Κορινθιακού Κόλπου και 500 μέτρα από την πόλη της Κορίνθου, προσφέροντας έναν προστατευμένο κόλπο και ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η νέα προβλήτα που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 1980 διπλασίασε τη χωρητικότητα του λιμανιού.

Λιμάνι Πάτρας

Αποτελεί ένα από τα κυριότερα λιμάνια της Ελλάδας καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο για το εμπόριο και την επικοινωνία με την Ιταλία και τη δυτική Ευρώπη γενικότερα. Το Νότιο Λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί τις γραμμές εξωτερικού, δηλαδή τα δρομολόγια από και προς τα λιμάνια της Αδριατικής ενώ το Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας εξυπηρετεί τις γραμμές εσωτερικού, δηλαδή δρομολόγια από και προς τα νησιά του Ιονίου πελάγους.

Λιμάνι Γυθείου

Το λιμάνι στο Γύθειο βρίσκεται στη νότια πλευρά της Πελοποννήσου και συνδέει το Γύθειο με τα νησιά των Κυθήρων και Αντικυθήρων, τον Πειραιά και την Κρήτη. Το 2002 έγινε αναβάθμιση των εγκαταστάσεων ώστε να  δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές για τον ελλιμενισμό σκαφών και κρουαζιερόπλοιων μήκους έως 200 μέτρων.

Λιμάνι Καλαμάτας

Η είσοδος στο λιμάνι της Καλαμάτας έχει άνοιγμα 145 μέτρα και βάθος περίπου 10 μέτρα και προστατεύεται καλά από τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Διαθέτει μία σύγχρονη μαρίνα η οποία διαθέτει 250 θέσεις για ελλιμενισμό σκαφών μέχρι 25 μέτρα μήκος και 3 μέτρα βύθισμα και είναι πλήρως οργανωμένη με ο,τι μπορεί να χρειαστείτε.

Λιμάνι Κυλλήνης

Στη βορειοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου θα βρείτε το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι σε επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, με 1,5 εκατομμύριο επιβάτες ετησίως. Το λιμάνι της Κυλλήνης έχει μια ενιαία προβλήτα απ' όπου αναχωρούν τουλάχιστον 3 επιβατικά πλοία για τα νησιά του Ιονίου και είναι ένα από τα πρώτα «πράσινα» λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου!