Σάμος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Σάμο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Σάμο!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε τη Σάμο, ένα νησί με πολλές παραλίες και πανέμορφες ακτές καθώς η περίμετρος του φτάνει τα 86 ναυτικά μίλια! Στις μαρίνες του νησιού μπορείτε να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς και μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο, ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στο κοντινό νησάκι της Σαμιοπούλας. Ακόμα στο νησί της Σάμου, πολλοί επιλέγουν να οργανώσουν το πάρτι τους ή ακόμα και το μπάτσελορ τους στο κατάστρωμα ενός ιστιοφόρου. Τέλος, το νησί είναι κοντά στους Φούρνους, την Ικαρία και την Τουρκία όπου με την ενοικίαση ενός κατάλληλου ιστιοπλοϊκού μπορείτε να επισκεφθείτε αυτούς τους όμορφους προορισμούς.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στη Σάμο

Δείτε περισσότερα>

Η Σάμος που βρίσκεται μία ανάσα από τις ακτές της Τουρκίας είναι ένα νησί με μεγάλη ιστορία και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας εκεί αξίζει να επισκεφθείτε με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού, το στενό της Μυκάλης, τη θάλασσα ανάμεσα στη Σάμο και τη Μικρά Ασία, όπου το 479 π.Χ. έγινε η τελευταία ναυμαχία και πεζομαχία μεταξύ Ελλήνων και Περσών αλλά και το Ηραίον, όπου σύμφωνα με τη μυθολογία γεννήθηκε και μεγάλωσε η θεά Ήρα. Όσον αφορά τις παραλίες που δίνουν στους επισκέπτες την ιδέα ότι βρίσκονται σε νησί της Καραϊβικής αξίζει να επισκεφθείτε τα Λεμονάκια, την Τσαμαδού, το Κοκκάρι, την Ψιλή άμμο, το Λιμνιώνα, τα Βοτσαλάκια και το Ποτάμι όπου βρίσκονται και οι πανέμορφοι καταρράκτες. Επιπλέον, για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, στο Πυθαγόρειο μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό για Scuba Diving.

Στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού θα βρείτε τις παραλίες Μεγάλο και Μικρό Σεϊτάνι που μπορείτε να ανακαλύψετε μόνο με την ενοικίαση ενός ιστιοφόρου καθώς το μεγάλο Σεϊτάνι δε διαθέτει οδική πρόσβαση και είναι ερημική παραλία ενταγμένη στο δίκτυο προστασίας Natura 2000 λόγω του ότι φιλοξενεί φώκιες Monachus Monachus.

 Με το ιστιοπλοϊκό σας μπορείτε να οργανώσετε μία εκδρομή στη μικρή Σαμιοπούλα που απέχει μόλις μισό μίλι από τη Σάμο έχει θέση για να αγκυροβολήσετε στον μικρό κόλπο του Κατσακά προστατευμένο από ανέμους. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε τη μοναδική παραλία του νησιού την Ψαλίδα που έχει λευκή αμμουδιά και γαλαζοπράσινα νερά. Τέλος, για τους τολμηρούς που θέλουν να ανοιχτούν και να φτάσουν στους Φούρνους Κορσεών θα απολαύσουν την ηρεμία του τοπίου και στο λιμάνι τους, το ουζάκι, τα φρέσκα ψάρια και τις μοναδικές αστακομακαρονάδες. Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος να πραγματοποιήσετε διακοπές στη Σάμο και να ανακαλύψετε το νησί και τις κρυμμένες ομορφιές τους. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Σάμου αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου.

Η Σύρος διαθέτει τέσσερις οργανωμένες μαρίνες και το λιμάνι της απέχει 15 χιλιόμετρα από τον Κρατικό αερολιμένα της.

Η Μαρίνα Σάμου βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος του νησιού, μόλις 0,5 χλμ. από το Πυθαγόρειο, με χωρητικότητα ελλιμενισμού 280 σκάφη και μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους έως 50 μ. Εύκολα μπορεί να ανεφοδιαστεί κανείς με όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι από την πόλη του Πυθαγορείου.

Η Μαρίνα Μαραθοκάμπου βρίσκεται στο νοτιοδυτικό μέρος του νησιού και απέχει 31,9 χλμ από τον κρατικό αερολιμένα Σάμου. Πολύ κοντά με τα πόδια βρίσκεται ένας όμορφος πλακόστρωτος δρόμος όπου μπορείτε να επισκεφθείτε ταβέρνες, ουζερί, καφετέριες και μάρκετ για να εφοδιαστείτε.

Η Μαρίνα Καρλοβάσου βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού και απέχει 36,7 χλμ από τον κρατικό αερολιμένα Σάμου. Είναι δίπλα στο λιμάνι του Καρλοβάσου ενώ πολύ κοντά μπορείτε να βρείτε καφετέριες, ταβέρνες και μία όμορφη παιδική χαρά.

Η Μαρίνα Βαθέος βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού, στο βορειοανατολικό μέρος του και απέχει 15,4 χλμ από τον κρατικό αερολιμένα Σάμου. Με τα πόδια μπορείτε να ξεναγηθείτε στο όμορφο αμφιθεατρικό λιμάνι της Σάμου, σε καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες αλλά και σούπερ μάρκετ για να ανεφοδιαστείτε χρήσιμα πράγματα για το ταξίδι σας.