Νίσυρος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Νίσυρο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Νίσυρο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τη Νίσυρο. Η Νίσυρος βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος και διαθέτει μερικές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Το νησί διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα, τη μαρίνα Παλών, η οποία βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού. Η Νίσυρος είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά ιστιοπλοϊκά σκάφη αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τριήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Νισύρου όπως το Γιαλισκάρι και οι Λυές. Επίσης, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της Παραλίας Μανδράκι, η οποία βρίσκεται στην Πόλη του νησιού και αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την Παραλία Πάλοι. Πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Νισύρου, με χρυσαφένια άμμο και διάφανα καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στη Νίσυρο

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στη Νίσυρο και να ανακαλύψετε το Αιγαίο πέλαγος και τις κρυμμένες ομορφιές του. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Νισύρου, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Η Νίσυρος ανήκει στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων και γεωγραφικά βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, ανάμεσα στην Κω, την Αστυπάλαια και την Τήλο και σε βορειοδυτική θέση από τη Ρόδο. Πρόκειται για ένα ηφαίστειο, το οποίο ανήκει στο ηφαιστειακό τόξο της νότιας Ελλάδας. Το νησί έχει πλούσια βλάστηση λόγω του ηφαιστείου και ως αποτέλεσμα, η δενδροκομία ευδοκιμεί. Η κύρια πηγή εσόδων για τους κατοίκους του νησιού, είναι η εκμετάλλευση της ελαφρόπετρας, όπως επίσης, αρκετοί κάτοικοι της Νισύρου ασχολούνται με την αλιεία, τον τουρισμό και τη γεωργία.

Η εύφορη γη του νησιού, καθώς και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα μονοπάτια, οι γραφικές εκκλησίες και τα κρυστάλλινα νερά, πρόκειται να σας μαγέψουν. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη Μαρίνα της Κω και η περιήγηση στις ακτές των γύρω νησιών με τελικό προορισμό την παραλία Γιαλισκάρι της Νισύρου, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στην παραλία Λυές και την παραλία Παχιά ‘Άμμος. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Νισύρου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Νισύρου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Ηφαίστειο της Νισύρου, η Εκκλησία του Προφήτη Ηλία, το Εκκλησιαστικο Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Παλαιόκαστρο και η Εκκλησία Εισόδια της Θεοτόκου. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος από τη Μαρίνα της Κω και να επισκεφτείτε την παραλία Παραδείσι, την παραλία Ψαλίδι και την παραλία Αγίου Φωκά. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νότιας μεριάς της Κω, να επισκεφτείτε μερικές από τις Παραλίες της νήσου Γυαλί Δωδεκανήσου.

Οι παραλίες της Νισύρου είναι πολυάριθμες και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Γιαλισκάρι, οι Λυές, οι Παλόι, η Παχιά Άμμος και οι Χοχλακοί. Η Νίσυρος διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις, το Windsurfing, η ποδηλασία, η πεζοπορία καθώς και τα θαλάσσια σπορ. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα της Κω, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να περιηγηθείτε κάνοντάς επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες της βόρειας πλευράς της Νισύρου, με τελικό προορισμό τη μαρίνα Παλών, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Νισύρου.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως το Γιαλισκάρι, η Παχιά Άμμος και οι Χοχλακοί. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος της επιλογής σας από τη Μαρίνα της Κω και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στη νησίδα Περγούσα Νισύρου, τη νησίδα Παχειά, τον Άγιο Αντώνιο, την Ψέριμο και την Κω. Η Νίσυρος διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, η σουμάδα, η κανελάδα, τα γλυκά του κουταλιού, τα μπαχαρικά, τα κρασιά, καθώς και τα φυτικά καλλυντικά, αλλά και η μοναδική ηφαιστειακή μάσκα με τις θεραπευτικές ιδιότητες.

Η Νίσυρος διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα και ένα λιμάνι, τα οποία είναι:

Μαρίνα Παλών, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, σε απόσταση μόλις 4μισι χιλιομέτρων από το λιμάνι της Νισύρου. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 35 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Το λιμάνι Νισύρου έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Λέρο, το Καμάρι, την Καρδάμαινα, την Κω και την Τήλο.