Κεφαλονιά, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Κεφαλονιά!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στην Κεφαλονιά!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε την Κεφαλονιά. Η Κεφαλονιά ανήκει στα Επτάνησα, είναι το έκτο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και βρίσκεται απέναντι από τον Πατραϊκό Κόλπο. Το νησί διαθέτει ορισμένες σύγχρονες και οργανωμένες μαρίνες και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά ιστιοπλοϊκά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Κεφαλονιάς, όπως η παραλία Μύρτος, η Αντίσαμος, η Σκάλα, οι Πετανοί και ο Μακρύς Γιαλός.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στην Κεφαλονιά

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος να πραγματοποιήσετε διακοπές στην Κεφαλονιά και να ανακαλύψετε το Ιόνιο πέλαγος και τις κρυμμένες ομορφιές του. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Κεφαλονιάς, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Η νήσος Κεφαλονιά, βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος, ανήκει στα Επτάνησα και είναι το έκτο μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. Είναι επίσης το μεγαλύτερο νησί των Επτανήσων και το τρίτο πολυπληθέστερο μετά την Κέρκυρα και τη Ζάκυνθο. Γεωγραφικά βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Πατραϊκού Κόλπου, βόρεια της Ζακύνθου, νότια της Λευκάδας και δυτικά της Ιθάκης. Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Αγίας Ευφημίας η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στον Κόλπο του Μύρτου.

Η Κεφαλονιά είναι ένα νησί με πανέμορφες παραλίες, πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Το νησί διαθέτει μερικές οργανωμένες μαρίνες και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό για εσάς. Οι πιο ευρύχωρες μαρίνες είναι του Αργοστολιού, της Ευφημίας και του Ληξουρίου. Σε απόσταση μόλις 2,6 χιλιομέτρων από τη μαρίνα Αγίας Πελαγίας βρίσκεται το Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Η μαρίνα Αγίας Πελαγίας διαθέτει περισσότερες από 25 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα Πόρου της Κεφαλονιάς, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας τη Ζάκυνθο. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Κεφαλονιάς, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Κεφαλονιάς είναι η λίμνη Μελισσάνη, το σπήλαιο Δρογκαράτη, η Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου, το Μουσείο Κάστρου Άσσου, το Κάστρο Αγίου Γεωργίου και η Μονή Κηπουραίων. Στις ακτές της Κεφαλονιάς σχηματίζονται κόλποι και ακρωτήρια, οι πιο γνωστοί είναι, ο κόλπος της Σάμης, του Μύρτου, του Λουρδά, του Αθέρα, του Φισκάρδου και του Λιβαδιού.

Προς το Ιόνιο πέλαγος, οι ακτές της Κεφαλονιάς είναι βραχώδεις ως επί το πλείστον, ενώ η μορφολογία είναι πιο ήπια στην ανατολική πλευρά του νησιού. Η ευρύτερη υδάτινη περιοχή της παραλίας του Μύρτου η οποία βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη ελληνική θάλασσα 11 φορές.

Οι παραλίες της Κεφαλονιάς είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, όπως η παραλία Μύρτος, η Αντίσαμος, η Σκάλα, οι Πετανοί, ο Μακρύς Γιαλός, η Έμπληση, η Πεσσάδα, το Βούτι, η Μούντα, το Φώκι, ο Άβυθος και ο Λουρδάς. Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ιθάκης, όπως η παραλία Άμμος τη Μαρίας, το Φιλιατρό, η Τσιτσιμίδα, η Σκίνος και ο Πίσω Αετός.

Η Κεφαλονιά με τις πολυάριθμες ειδυλλιακές παραλίες της και τα περήφανα όρη της, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα της Κατάδυσης, η δραστηριότητα των θαλάσσιων σπορ και η δραστηριότητα της Ποδηλασίας σε ορεινές διαδρομές. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού η ενός γιοτ από τη μαρίνα Αγίας Πελαγίας και η περιήγηση στις ακτές της νότιας πλευράς του νησιού. Μια εξίσου αξιόλογη πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη μαρίνα Ληξουρίου και η περιήγηση στις ακτές που βρίσκονται στη Νότια πλευρά του νησιού. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κεφαλονιά είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι η μάντολα, ένα παραδοσιακό γλυκό το οποίο συναντάται μόνο στα νησιά του Ιονίου, το μαντολάτο, το μπαρμπουλέ το οποίο φτιάχνεται από αμύγδαλα που καβουρδίζονται μέσα σε καραμέλα μελιού και κόβονται σε σχήμα μικρών μπαστουνιών, το παστοκύδωνο και η φέτα Κεφαλονιάς.

Η Κεφαλονιά διαθέτει αρκετές μαρίνες, οι κυριότερες από τις οποίες είναι:

Μαρίνα Ευφημία, βρίσκεται σε απόσταση 38 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 30 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Αγία Πελαγία, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2,6 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 20 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Κατελειός, βρίσκεται σε απόσταση 28 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 20 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Άσσος, βρίσκεται σε απόσταση 43 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 15 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Πόρος, βρίσκεται σε απόσταση 38 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 15 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Αργοστολίου, βρίσκεται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 50 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Ληξουρίου, βρίσκεται σε απόσταση 42 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 50 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.

Μαρίνα Φισκάρδου, βρίσκεται σε απόσταση 56 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 25 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους.