Σαλαμίνα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σαλαμίνα!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σαλαμίνα!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση γιοτ στη Σαλαμίνα θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις κρυμμένες της ομορφιές. Η Σαλαμίνα είναι ένα από τα πλέον κοσμοπολίτικα και δημοφιλή νησιά δίπλα στην Αθήνα. Διαθέτει πολύ όμορφες παραλίες, εκ των οποίων μερικές είναι οργανωμένες και άλλες όχι, καθώς και μια πληθώρα από μαρίνες, στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές. Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες: 

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να επισκεφτείτε κοντινά νησιά όπως την Αίγινα, το Αγκίστρι, τα Μέθανα και τον Πόρο. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε  μια πολυήμερη κρουαζιέρα στον Σαρωνικό. Μπορείτε μάλιστα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από την Αθήνα και μέσα σε λίγη ώρα να καταπλεύσετε στη Σαλαμίνα. Η Σαλαμίνα είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπατσελόρ σας στο σκάφος της επιλογής σας. Τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με άνεση και ταχύτητα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στη Σαλαμίνα

Δείτε περισσότερα>

 Η Σαλαμίνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Αργοσαρωνικού Κόλπου. Ο Αργοσαρωνικός Κόλπος αποτελείται ένα σύμπλεγμα νησιών που περιλαμβάνει τη νότια αργολική ακτή, τον Αργολικό και τον Σαρωνικό Κόλπο. Σύμφωνα με τη μυθολογία, το νησί πήρε το όνομά του από τη νύμφη Σαλαμίνα, την κόρη του ποταμού Ασωπού, την οποία ερωτεύτηκε ο Θεός Ποσειδώνας.  Ο γιος τους, Κυχρέας, μισός άνθρωπος και μισός ψάρι, υπήρξε, σύμφωνα με τον μύθο, ο πρώτος βασιλιάς του νησιού. Η δεύτερη ονομασία του, Κούλουρη, οφείλεται στο ακρωτήριο Κόλουρις στο οποίο ήταν χτισμένη η αρχαία πόλη. Η Σαλαμίνα είχε κατοικηθεί από τη νεολιθική εποχή. Στα αρχαϊκά χρόνια, εξελίχθηκε σε σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο της Ελλάδας. Το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της υπήρξε η πασίγνωστη ναυμαχία που έγινε στα νερά της το 480 π.Χ., στην οποία οι αρχαίοι Έλληνες κατατρόπωσαν τον περσικό στόλο. Το νησί της Σαλαμίνας έχει τη μεγαλύτερη πυκνότητα μόνιμου πληθυσμού σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας. 

 Κατά τη διάρκεια των διακοπών, σας αξίζει να επισκεφθείτε τα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα που μαρτυρούν την ένδοξη ιστορία του νησιού, όπως: το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σαλαμίνας (το οποίο περιλαμβάνει εκθέματα από τους οικισμούς της προϊστορικής περιόδου, μαρμάρινα επιτύμβια ανάγλυφα του 4ου αιώνα), το μετρολογικό ανάγλυφο της Σαλαμίνας, (ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα στο νησί, και σχεδιαστικές παραστάσεις της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας). Άλλα εξαιρετικής σημασίας αξιοθέατα και μνημεία είναι το σπήλαιο του Ευριπίδη (450 π.Χ.), οι Ανεμόμυλοι του 18ου αιώνα στα προάστια της πόλης, η οικία του Άγγελου Σικελιανού, το παρεκκλήσι του Αγίου Γρηγορίου του 12ου αιώνα, ο πέτρινος Φάρος, το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Καλυβίτη και το Μουσείο Λαογραφίας και Τέχνης της Σαλαμίνας. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη μαρίνα Αλίμου και η περιήγηση στις νοτιοδυτικές ακτές του νησιού.

 Οι παραλίες της Σαλαμίνας είναι εξαιρετικά όμορφες, ειδυλλιακές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Κάποιες από τις καλύτερες παραλίες του νησιού είναι ο Άγιος Γεώργιος, που βρίσκεται στο δυτικό μέρος του νησιού, το Αιάντειο, τα Βασιλικά, η Ηλιακτή, η Κακή Βίγλα, τα Κανάκια, η Κύριζα, οι Κολώνες, το Μορούδι, το Μπατσί, το Μπλε Λιμανάκι, η Ψιλή Άμμος, η Πέρανη, τα Περιστέρια, το Πυργιακόνι και ο Χανιώτης. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε όλες τις μοναδικές παραλίες του νησιού είναι με το γιοτ της επιλογής σας. Το νησί διαθέτει πολύ καλό οδικό δίκτυο, παρέχοντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες και μέρη του νησιού. Μπορείτε, επίσης, να οργανώσετε μονοήμερες ή πολυήμερες κρουαζιέρες με το γιοτ σκάφος σας και να επισκεφτείτε την Αίγινα, την Ύδρα, τα Μέθανα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, το Δοκό, το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες.

 Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι  ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας κι έτσι, να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Η Σαλαμίνα διαθέτει δύο λιμάνια στα οποία θα μπορέσετε εύκολα να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας.

Λιμάνι Παλούκια: Τα Παλούκια είναι το επίνειο της Σαλαμίνας· βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού και αποτελεί το κύριο λιμάνι της. Έχει 24ωρη επικοινωνία με το λιμάνι του Περάματος και άμεση επικοινωνία με το λιμάνι του Πειραιά.

Λιμάνι Σεληνίων: Τα Σελήνια είναι όρμος και παραθαλάσσιος οικισμός στα ανατολικά της Σαλαμίνας. Αποτελεί παραθεριστικό προορισμό, λόγω της μαγευτικής παραλίας που διαθέτει, τα Σελήνια. Το λιμάνι των Σεληνίων έχει άμεση επικοινωνία με το λιμάνι του Πειραιά.