Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς

Επισκέπτες

Τα τελευταία χρόνια οι ενοικιάσεις σκαφών έχουν σημειώσει κατακόρυφη άνοδο παγκοσμίως. Οι διακοπές με σκάφος αποτελούν ένα ξεχωριστό τρόπο για να περάσετε τις πιο όμορφες διακοπές με την παρέα σας, εξερευνώντας μοναδικά μέρη και ακρογιαλιές χωρίς περιορισμούς. Η ενοικίαση σκαφών παρέχει το μεγάλο πλεονέκτημα της ευελιξίας.

Η Πλατφόρμα Ενοικίασης Σκαφών Αναψυχής της BednBlue προσφέρει επιλεγμένα σκάφη αναψυχής για ενοικίαση. Μπορείτε να βρείτε και να κλείσετε το ιδανικό σκάφος για εσάς, μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του ή μαζί μας, σχετικά με όποια απορία έχετε.

 Σε περίπτωση που χρειαστείτε έναν από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους για να σας βοηθήσουν στην επιλογή των διακοπών σας, ο ειδικός σύμβουλος της BednBlue θα σας προτείνει τα καλύτερα σκάφη και τους ιδανικούς προορισμούς για ένα πραγματικά αξέχαστο ταξίδι.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Νοικιάζοντας ένα σκάφος μπορείτε να προσεγγίσετε σημεία παρθένας ομορφιάς, όπως παραλίες, σπήλαια και ορμίσκους, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρεται πλήρης αυτονομία στις κινήσεις σας, ιδιωτικότητα και το κυριότερο μπορείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί και με δύο βήματα να βουτάτε στο απέραντο γαλάζιο. Μπορείτε να οργανώσετε τα δικά σας πάρτι, θαλάσσιες δραστηριότητες, και να εξερευνήσετε τον βυθό κάνοντας καταδύσεις χωρίς κανένας απολύτως περιορισμό.

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσετε κάτι διαφορετικό, έξω από τα συνηθισμένα, να δείτε νέες εικόνες που θα σας μαγέψουν. Αυτό το διαφορετικό και μαγευτικό μπορούν να σας το προσφέρουν οι διακοπές με σκάφος, να σας οδηγήσουν σε τοποθεσίες με μοναδική ομορφιά που δεν έχουν επηρεαστεί από την επέλαση του μαζικού τουρισμού.

Με την ενοικίαση ενός σκάφους, έχετε τη δυνατότητα να προσαράξετε σε ένα κοσμοπολίτικο και πολυσύχναστο προορισμό και να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή αλλά και τα πάρτι που γίνονται στην περιοχή. Μπορείτε επίσης και να επιλέξετε έναν ήσυχο κόλπο ή κάποια ερημική παραλία για να απολαύσετε το μπάνιο σας με γαλήνη και ηρεμία.

Είναι ένα φανταστικό προνόμιο να μπορείτε να απολαύσετε την άνεση και τη χλιδή που προσφέρει ένα πολυτελές σκάφος ενώ παράλληλα περνάτε ατελείωτες ώρες στη θάλασσα, με θέα το γαλάζιο ορίζοντα και αργότερα, τη νύχτα να παρατηρείτε καθαρότερα από ποτέ το φεγγάρι και τα αστέρια χωρίς να υπάρχουν φώτα γύρω σας.

Διακοπές και εξερεύνηση με την οικογένεια ή και την παρέα, σε κόλπους μυστικούς και απόμερους, και όμως στα δημοφιλέστερα νησιά. Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό ή και με γιοτ αποτελούν τρόπο ζωής και θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στην πραγματικότητα, για να μπορέσουμε να χαρούμε την πραγματική ομορφιά ενός νησιού χρειαζόμαστε ένα σκάφος για να το επισκεφθούμε περιμετρικά και να γνωρίσουμε τις ακτές του, τις αμμουδιές του αλλά και τα βραχώδη τοπία στα οποία δε θα είχαμε οπτική πρόσβαση με άλλο τρόπο.

Με την ενοικίαση ενός πολυτελούς γιοτ είναι σαν να απολαμβάνετε τις διακοπές σας σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με τη διαφορά ότι μέσα σε ένα γιοτ, κάθε μέρα θα ξυπνάτε σε άλλο νησί ή σε μια ξεχωριστή παραλία. Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση σε μερικά νησιά και κάθε νύχτα να διασκεδάζετε στους ρυθμούς ενός διαφορετικού νησιού. Η αλλαγή εικόνων και η εξερεύνηση διαφορετικών τοπίων και νησιών που παρέχει η ναύλωση ενός γιοτ, σε συνδυασμό με την ποιότητα ζωής που παρέχουν οι υπερπολυτελείς και άνετοι χώροι, θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη. Τα γιοτ έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται γρήγορα από έναν προορισμό σε έναν άλλο καθώς είναι μηχανοκίνητα και αυτό σας παρέχει περισσότερο χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση.

Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος έχει πολλά και βασικά οφέλη. Η τιμή ενοικίασης είναι χαμηλή και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά άτομα, είναι ιδανικό για παρέες ή και για μια οικογένεια. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις παραλίες που βρίσκονται περιφερειακά ενός νησιού ή και να μετακινηθείτε εύκολα από το ένα νησί στο άλλο κάνοντας ένα εβδομαδιαίο τουρ. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να διανύσετε ακόμα μεγαλύτερες αποστάσεις, καθώς τα πλοία αυτού του τύπου είναι ιδανικά για μακρινά ταξίδια. Η τέχνη του χειρισμού του πανιού που κυριαρχεί στην παράδοση της ιστιοπλοΐας είναι κάτι που προσελκύει πολλούς αθλητές εδώ και αιώνες αλλά και λάτρεις του ανέμου και των θαλάσσιων σπορ. 

Το καταμαράν είναι η πιο δημοφιλής επιλογή στις ενοικιάσεις σκαφών. Αυτό συμβαίνει λόγω των άνετων χώρων που διαθέτει, της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και της προσιτής τιμής ενοικίασης του. Ένα καταμαράν έχει εξίσου χαμηλή κατανάλωση καυσίμου με ένα ιστιοπλοϊκό, διαθέτει όμως μεγαλύτερους χώρους και κατά συνέπεια μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα άτομα. Επιπλέον, όταν αγκυροβολεί ένα καταμαράν υπάρχει μεγάλο προνόμιο σταθερότητας ακόμα και με ισχυρό καιρό. Μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτι ή μια δεξίωση σε ένα ευρύχωρο καταμαράν και να απολαύσετε μοναδικές και ασφαλείς διακοπές, λόγω των μεγάλων χώρων, και της σταθερότητας που παρέχει η διπλή καρίνα στα σκάφη αυτού του τύπου. Είναι γεγονός ότι το καταμαράν θεωρείται μια ιδιαίτερα προσιτή και συναρπαστική επιλογή διακοπών.

Ένα ταχύπλοο σκάφος παρέχει μεγάλη ευελιξία κινήσεων και ταχύτητα μετακίνησης από το ένα μέρος σε ένα άλλο. Λόγω των δυνατών κινητήρων που διαθέτουν τα ταχύπλοα, οι επιβαίνοντες μπορούν να απολαύσουν θαλάσσια σπορ όπως το wakeboard ή τα tubes. Υπάρχουν πολλά είδη και μεγέθη ταχυπλόων και μπορείτε εύκολα να βρείτε και να επιλέξετε το ιδανικό σκάφος για τις ανάγκες των διακοπών σας.  Σε περίπτωση που επιλέξετε ένα ταχύπλοο με καμπίνα έχετε τη δυνατότητα να διανυκτερεύσετε σε οποιονδήποτε προορισμό της επιλογής σας.

Η γουλέτα είναι ένας μεγάλος τύπος ξύλινου ιστιοφόρου και αποτελεί ιδανική επιλογή για την ενοικίαση από παρέες μεγαλύτερες των 10 ατόμων, τα οποία επιθυμούν να κάνουν οικονομικές αλλά και αξέχαστες διακοπές. Είναι επίσης εξαιρετική για μεγάλες μετακινήσεις, καθώς παρέχει πολύ καλή πλεύση λόγω του μεγάλου μεγέθους της. Μερικά είδη γουλέτας μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 50 άτομα, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη για τη διοργάνωση πάρτι και δεξιώσεων στο κατάστρωμα.

Το φουσκωτό σκάφος είναι ιδανικό για μικρές αποστάσεις καθώς διαθέτει εξωλέμβια μηχανή, υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτείτε περιμετρικά τις παραλίες ενός νησιού με ταχύτητα και ευκολία, η και να μετακινηθείτε από ένα νησί σε ένα άλλο. Είναι ιδανικό για να φτάσετε σε απόσταση αναπνοής από τη στεριά αλλά και για να εξερευνήσετε θαλάσσιες σπηλιές, καθώς μπορείτε να σηκώσετε τη μηχανή για να μην ακουμπήσει στον βυθό.

Επισκεφτείτε τη Πλατφόρμα Ενοικίασης Σκαφών Αναψυχής της BednBlue η οποία προσφέρει επιλεγμένα σκάφη αναψυχής για ενοικίαση. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε και να κλείσετε το ιδανικό σκάφος για εσάς, μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον ιδιοκτήτη του ή μαζί μας, σχετικά με όποια απορία έχετε.

Είμαστε στη διάθεση σας!