Κέα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Κέα!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Κέα!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Κέα ή αλλιώς Τζια, απέχοντας μόλις μια ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου. Η Κέα είναι το δυτικότερο νησί των Κυκλάδων και το πιο κοντινό από αυτές στην Αττική. Η φυσική παρθένα ομορφιά της σε συνδυασμό με την αρχαία ιστορία της δημιουργούν την αίσθηση μιας άλλης εποχής. Στην Κέα υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου, ο κόλπος του Αγίου Νικολάου. Αξίζει να επισκεφθείτε τις δύσκολα προσβάσιμες παραλίες του νησιού με το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα απόδρασης από την καθημερινότητα για να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές της Κέας ή ακόμα και μία τριήμερη κρουαζιέρα συμπεριλαμβάνοντας στο ταξίδι αναψυχής σας τα κοντινά πανέμορφα των Κυκλάδων νησιά όπως Κύθνο, Σέριφο και Σίφνο. Επίσης, απέχοντας μόλις μια ώρα από την πρωτεύουσα η Κέα είναι ο ιδανικός προορισμός για να πραγματοποιήσετε ένα bachelor ή μια δεξίωση νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν σε πολύ καλή τιμή.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Κέα

Δείτε περισσότερα>

Η Κέα ανήκει στην περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου. Το νησί είναι ο πιο όμορφος και ιδανικός προορισμός για διακοπές ή για μια εξόρμηση από την καθημερινότητα της Αθήνας. Η ιστορία του νησιού ξεκινάει από τα χρόνια της αρχαιότητας. Είναι ένα γραφικό νησί με αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους και με τα μονοπάτια του χτισμένα από πέτρα που διανύουν όλο το νησί. Τα λιθόστρωτα μονοπάτια της Κέας έχουν χαρακτηριστεί Δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος αυξάνοντας τον τουρισμό ιδίως για τους λάτρεις της πεζοπορίας. Η περιήγηση μέσω του δικτύου μονοπατιών συνολικού μήκους 36 χλμ. είναι μαγευτική καθώς θα συναντήσετε παραδοσιακές πετρόχτιστες πηγές, γραφικά ξωκλήσια, καταφύγια θηραμάτων κυρίως για αποδημητικά πουλιά και την εντυπωσιακή χλωρίδα που καταγράφει 3000 είδη φυτών(σταμναγκάθι, ασφόδελοι, δρυς, σφένδαμοι, αλλά και σπανιότερα είδη ορχιδέας) στο νησί.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του νησιού που βρίσκεται στην αρχαία πόλη και πρωτεύουσα, την Ιουλίδα. Στην Ιουλίδα βρίσκεται ο λεγόμενος Λέων της Κέας όπου αποτελεί αρχαϊκό γλυπτό μνημείο του 6ου π.Χ., λαξευμένο πάνω σε ένα συμπαγή βράχο σχιστόλιθου μήκους περίπου οκτώ μέτρων. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε τα ερείπια των αρχαίων και οχυρωμένων τότε πόλεων, Καρθαία, Κορησσός και Ποιήεσσα που μαρτυρούν έως σήμερα τη μεγάλη ακμή του νησιού κατά την αρχαιότητα. Κατά τους Βυζαντινούς χρόνους, τη Φραγκοκρατία και την Τουρκοκρατία το νησί περιήλθε σε παρακμή και μετατράπηκε σε ορμητήριο πειρατών. Η Κέα σαν κυκλαδίτικο νησί δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά αντιθέτως μοιράζεται μια ξεχωριστή ομορφιά. Κάθε καλοκαίρι είναι ορμητήριο επισκεπτών με αφθονία σκαφών στα λιμάνια της Κορησσίας και του Βουρκαρίου. Με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού ή ταχύπλοου σκάφους θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να επισκεφτείτε και τις παραδοσιακές ταβέρνες με τα υπέροχα ντόπια εδέσματα τα γραφικά καταστήματα σε συνδυασμό πάντα με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου. Η ενοικίαση σκάφους με καπετάνιο ή και χωρίς εάν διαθέτετε δίπλωμα καθιστά τον ιδανικό τρόπο για να εξερευνήσετε τις σαγηνευτικές παραλίες της Κέας. Οι πιο γνωστές παραλίες της Κέας είναι το Σπαθί, ο Τζιας, Οι Ποίσσες, το Γιαλισκάρι, τα Ξύλα και ο Κούνδουρος που έχουν βραβευτεί με γαλάζια σημαία.

Μπορείτε κάλλιστα να ξεκινήσετε μια τριήμερη κρουαζιέρα νοικιάζοντας ένα σκάφος από το Λαύριο ή τον Πειραιά με αρχικό προορισμό την Κέα για τη δεξίωση που έχετε οργανώσει και με τον κατάλληλο καπετάνιο να απολαύσετε εν συνεχεία τις όμορφες παραλίες της Κέας ταξιδεύοντας γύρω από το νησί. Άλλη μια εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός γιοτ η καταμαράν για την επίσκεψη των γύρω νησιών των Κυκλάδων όπως Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο και το κοσμοπολίτικο νησί της Μήλου. Μια επιπλέον επιλογή είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού με προορισμό την ιστορική Μακρόνησο ή αλλιώς Ελένη Νήσος.

Αν επιθυμείτε μια πολυήμερη κρουαζιέρα με άνεση και πολυτέλεια η ενοικίαση ενός καταμαράν με skipper είναι η επιλογή που θα σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε τουρ σε νησιά των Κυκλάδων με αρχικό ή ενδιάμεσο ή τελικό προορισμό την Κέα. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και θα σας προσφέρουν μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις. 

Η Κέα ή αλλιώς Τζια είναι κοσμοπολίτικο νησί με άγρια αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτική ομορφιά. Οι κάτοικοι της Κέας είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι. Αυτό διακρίνεται και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού. Η Γιορτή των Παραμυθιών είναι το αρχαιότερο φεστιβάλ του είδους στην Ελλάδα. Είναι διεθνές και πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι από το 2003. Κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος στις εκδηλώσεις διακεκριμένοι καλλιτέχνες, μουσικοί και αφηγητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Στόχος είναι η ανάδειξη και η διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης.

Η Κέα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της μεσογείου.

Η Κέα έχει συχνή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Καθημερινά επικοινωνεί με το λιμάνι του Λαυρίου. Η συγκοινωνία εντός του νησιού εξυπηρετείται από 6 ταξί, ένα τουριστικό λεωφορείο και 2 ακόμη λεωφορεία (ιδιώτες). 

Λιμάνι Κέας-Κορησσίας: Το κεντρικό λιμάνι του νησιού της Κέας είναι η Κορησσία. Η Κορησσία, καθώς βρίσκεται μέσα στον κόλπο του Αγίου Νικολάου αποτελεί φυσικό λιμάνι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα της Μεσογείου. 

Λιμάνι Βουρκαρίου: Το λιμάνι του Βουρκαρίου στην Κέα μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει τουριστικά σκάφη αναψυχής. Είναι ένας μικρός παραλιακός, παραδοσιακός οικισμός με ένα ιδιαίτερο γραφικό λιμανάκι. Πολλές φορές αποτελεί σταθμός στη διεξαγωγή ιστιοπλοϊκών αγώνων. Το συνολικό μήκος των κρηπιδωμάτων είναι 130,00 μ. και το μέσο βάθος κοντά στην προβλήτα είναι 3,00 μ.