Βόλος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στον Βόλο

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στον Βόλο

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε το Βόλο, τον Παγασητικό κόλπο, καθώς και το Αιγαίο Πέλαγος. Ο Βόλος είναι πόλη της Θεσσαλίας, κτισμένη εντός του Παγασητικού κόλπου. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η πόλη διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες του Βόλου, όπως την παραλία Χρυσή Ακτή Παναγίας, τον Μάραθο και τα Κριθάρια. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Βόλου, η οποία βρίσκεται κεντρικά της πόλης και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό του Βόλου, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στην Αλόννησο. Το Λιμάνι Πατητήρι της Αλοννήσου βρίσκεται σε απόσταση περίπου 68 μιλίων από τη μαρίνα Βόλου.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στον Βόλο

Δείτε περισσότερα>

Ο Βόλος είναι πόλη της Θεσσαλίας, κτισμένη εντός του Παγασητικού κόλπου. Το λιμάνι του Βόλου είναι από τα σημαντικότερα της Ελλάδας και η πόλη του αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια περιοχή η οποία έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα νησιά του Ιονίου πελάγους και βρίσκεται στο νότιο άκρο της Ηπείρου. Επίσης, βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση με το Βουνό του Πηλίου και έτσι το τοπίο συνδυάζει τη γοητεία της θάλασσας με τη μυστηριακή ομορφιά του βουνού των Κενταύρων. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Ο Βόλος διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Ο Βόλος, καθώς και η μαρίνα του βρίσκονται στον μυχό του Παγασητικού κόλπου. Η μαρίνα συνδέει τον Παγασητικό κόλπο με το Αιγαίο Πέλαγος. Σε απόσταση 45 μιλίων βρίσκεται το λιμάνι της Σκιάθου και οι εγκαταστάσεις ελλιμενισμού των σκαφών αναψυχής. Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από τη μαρίνα Βόλου βρίσκεται ο Κρατικός Αερολιμένας Νέας Αγχιάλου. Η μαρίνα του Βόλου διαθέτει περισσότερες από 100 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς του Βόλου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Βόλου είναι το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, το μονοπάτι των Κενταύρων, οι νεολιθικοί οικισμοί Σέσκλο και Δίμην, το σπίτι του φημισμένου ζωγράφου Θεόφιλου και ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου.

Οι παραλίες του Βόλου είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Νέας Αγχιάλου, η Χρυσή Ακτή Παναγίας, ο Μάραθος, τα Κριθάρια, ο Άγιος Στέφανος, ο Άναυρος, η Αγριά, το Σουτραλί, το Καρνάγιο, τα Πλατανίδια, η Συκιά, τα Καλά Νερά, η Καλλιφτέρη και το Λεφόκαστρο. Ο Βόλος με τις πολυάριθμες ειδυλλιακές παραλίες του και τα περήφανα όρη του, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα της Κατάδυσης σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, οι δραστηριότητες των θαλάσσιων σπορ και της Ποδηλασίας σε ορεινές διαδρομές.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα Βόλου νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας τη Σκόπελο. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Αλοννήσου, όπως η παραλία Πατητήρι, η Στενή Βάλα και ο Άγιος Δημήτριος.

Ο Βόλος βρίσκεται στο εσωτερικό του Παγασητικού Κόλπου. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού ή ενός γιοτ από τη μαρίνα Βόλου και η περιήγηση στις ακτές και τις μαρίνες που βρίσκονται εντός του Κόλπου. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει ο Βόλος είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, τα αλιεύματα, τα φρούτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, καθώς και τα προϊόντα οινοποιίας. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση της πόλης, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Ο Βόλος διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Βόλου, βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από τον Κρατικό Αερολιμένα Αγχιάλου. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 100 σκάφη. Το Λιμάνι του Βόλου επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο και το Παλαιό Τρίκερι.