Άγιος Ευστράτιος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στον Άγιο Ευστράτιο!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στον Άγιο Ευστράτιο!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τον Άγιο Ευστράτιο.Ο Άγιος Ευστράτιος βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος και διαθέτει μερικές παραλίες, απείρου φυσικού κάλλους καθώς και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν να δείτε από κοντά. Το νησί διαθέτει μία οργανωμένη μαρίνα, τη μαρίνα του λιμένα Αγίου Ευστρατίου, η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού. Ο Άγιος Ευστράτιος είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο αρκετά γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τριήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες του Αγίου Ευστρατίου όπως το Φτελιό, τον Άγιο Δημήτριο και το Λιδαριό. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της παραλίας Οικισμού, η οποία βρίσκεται στα βορειοδυτικά του νησιού, είναι εύκολα προσβάσιμη και η μόνη οργανωμένη. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς του νησιού, την παραλία στο Αλωνίτσι. Πρόκειται για μια από τις πιο σαγηνευτικές παραλίες του Αγίου Ευστρατίου, αμμώδης με ρηχά καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στον Άγιο Ευστράτιο

Δείτε περισσότερα>

Ο Άγιος Ευστράτιος γεωγραφικά βρίσκεται στο βορειοανατολικό Αιγαίο πέλαγος, ανάμεσα στη Σκύρο, τη Λέσβο και τη Χαλκιδική σε νοτιοδυτική θέση από τη Λήμνο. Πρόκειται για ένα νησί με ορεινό έδαφος που έχει χαρακτηριστεί ως προστατευόμενος βιότοπος του δικτύου Natura 2000. Παραδοσιακά οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου ασχολούνται με την αλιεία και την κτηνοτροφία ενώ τα τελευταία χρόνια παρατηρείται και αύξηση της τουριστικής δραστηριότητας.

Οι φανταστικές παραλίες του νησιού, οι παραδοσιακές εκκλησίες του, οι γραφικοί του οικισμοί, τα μονοπάτια του καθώς και το μοναδικό κλίμα του Αγίου Ευστρατίου θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν από τη μαρίνα της Μύρινας Λήμνου και η περιήγηση στις νοτιοανατολικές ακτές της Λήμνου με τελικό προορισμό την παραλία Τρυπητή του Αγίου Ευστρατίου, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στην παραλία Τρυγάρη και την παραλία Νεράκι. Τα μέρη ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς του Αγίου Ευστρατίου, οι παραλίες, οι γραφικές εκκλησίες αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να επισκεφτείτε είναι αρκετά και ενδιαφέροντα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Αγίου Ευστρατίου, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Μαράσλειος Σχολή, το εξωκλήσι του Αγίου Μηνά με το μνημείο Ικάρου Σιαλμά και την επιγραφή Μολών λαβέ, το Μουσείο Δημοκρατίας, η εκκλησία του Χριστού, ο αρχαιολογικός χώρος του ναού των Αγίων Πέντε Μαρτύρων και το σπήλαιο του Αγίου Ευστρατίου.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη μαρίνα της Μύρινας Λήμνου και να επισκεφτείτε τις παραλίες Φράγκου, Αγίου Αντωνίου και Γκουρνιά στον Άγιο Ευστράτιο. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της βορειοδυτικής πλευράς της Λήμνου, να επισκεφτείτε μερικές από τις παραλίες της νησίδας Σεργίτσι.

Οι παραλίες του Αγίου Ευστρατίου είναι αρκετές και πρόκειται να σας μαγέψουν. Υπάρχουν μοναδικές παραλίες, κατάλληλες για όλες τις προτιμήσεις. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Τρυπητή, του Οικισμού, η Τρυγάρη, το Νεράκι, το Φτελιό, ο Άγιος Δημήτριος και το Λιδαριό.

Ο Άγιος Ευστράτιος διαθέτει υπέροχα μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για δραστηριότητες όπως τα θαλάσσια σπορ, το υποβρύχιο ψάρεμα, η πεζοπορία και η ποδηλασία βουνού. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα της Μύρινας Λήμνου, νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις μαγευτικές παραλίες της βορειοανατολικής πλευράς του Αγίου Ευστρατίου, με τελικό προορισμό τη μαρίνα του λιμένα Αγίου Ευστρατίου, η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον μοναδικό οικισμό του νησιού.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα ή η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως το Αλωνίτσι, το Φτελιό και ο Άγιος Δημήτριος. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη μαρίνα της Μύρινας Λήμνου και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στη Χαλκιδική, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο. Ο Άγιος Ευστράτιος διαθέτει ποικιλία τοπικών παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα είναι τα εκλεκτά ντόπια τυριά και κρέατα, από αιγοπρόβατα ελευθέρας βοσκής. Φημισμένοι είναι οι αστακοί και τα υπέροχα ξερά κουκιά που ευδοκιμούν στο ηφαιστειογενές έδαφος του νησιού.

Ο Άγιος Ευστράτιος διαθέτει μία οργανωμένη μαρίνα που είναι και το λιμάνι, η οποία είναι:

Μαρίνα του λιμένα Αγίου Ευστρατίου, βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον μοναδικό οικισμό του νησιού. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για μερικά σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Το λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Λαύριο, τη Σκύρο, τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη.