Σκόπελος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Σκόπελο!

Νοικιάστε το ιδανικό Ιστιοπλοϊκό για εσάς στη Σκόπελο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τη Σκόπελο. Η Σκόπελος βρίσκεται Ανατολικά της Σκιάθου και ανήκει στις Σποράδες. Στο νησί αυτό υπάρχουν αμέτρητες παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Στη Σκόπελο υπάρχουν 4 καλά οργανωμένες μαρίνες και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό ιστιοπλοϊκό σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Σκοπέλου όπως την παραλία Καστάνι, τον Πάνορμο, το Στάφυλο και τη Μηλιά. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Σκοπέλου η οποία βρίσκεται στη χώρα του νησιού και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Σκοπέλου, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στον κατά πολλούς ομορφότερο προορισμό του νησιού, τα τρία δέντρα, στο Ακρωτήρι Αμάραντος.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Ιστιοπλοϊκά στη Σκόπελο

Δείτε περισσότερα>

Η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι ο πλέον οικονομικός τρόπος για να πραγματοποιήσετε διακοπές στη Σκόπελο και να ανακαλύψετε τις Σποράδες και τις κρυμμένες ομορφιές τους. Σε αντίθεση με την κοινή άποψη, ότι οι διακοπές με σκάφος κοστίζουν αρκετά, η πραγματικότητα είναι ότι κλείνοντας ένα ιστιοφόρο σκάφος, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε καλά κρυμμένες ομορφιές της Σκοπέλου, αποφεύγοντας την πολυκοσμία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Χαρακτηριστικά μια παρέα 8 ατόμων μπορεί να κλείσει ένα ιστιοπλοϊκό με κόστος περίπου 50 ευρώ ανά άτομο την ημέρα συμπεριλαμβανομένου του κόστους του καπετάνιου. Βόρεια της Εύβοιας και Ανατολικά της Μαγνησίας βρίσκεται η Σκόπελος, το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα, το οποίο έχει ανακηρυχθεί επίσημα ως πράσινο και γαλάζιο νησί από τον διεθνή οργανισμό Βιοπολιτικής. Το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης του νησιού (πάνω από το 67%) καλύπτεται από παρθένο πευκοδάσος. Ο πλούτος της φύσης της Σκοπέλου εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ακόμα και οι πιο απόμερες γωνιές της δεν έχουν μείνει ξεχασμένες από τα πεύκα. Ακόμη και οι βράχοι μέσα στη θάλασσα, θα φιλοξενούν κάποιο πεύκο στη μικρή επιφάνεια τους. Επιπλέον, στα βουνά της Σκοπέλου, ο επισκέπτης θα συναντήσει πολλές πηγές καθώς και μια ατελείωτη έκταση πεύκων, στοιχεία τα οποία αποτελούν μοναδικό στολίδι για το νησί, όπως επίσης και γραφικούς κόλπους, πανέμορφες παραλίες και ιδιαίτερα μαγευτικά τοπία.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Σκοπέλου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Σκοπέλου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Παναγίτσα του Πύργου, η Μονή Αγίου Ιωάννη, το Μοναστήρι του Αγίου Ρηγίνου, το Μοναστήρι της Ευαγγελίστριας και οι λαξευτοί τάφοι στα Σεντούκια που βρίσκονται στο βουνό Καρυά της Σκοπέλου, πάνω από το μοναστήρι του Αγίου Ευσταθίου, όπου πολλές ιστορίες ακούγονται για κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στο γκρεμό που φτάνει ως τη θάλασσα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της ανατολικής πλευράς της Σκοπέλου, να επισκεφτείτε τις νησίδες Άγιος Γεώργιος και Μικρό.

Οι παραλίες της Σκοπέλου είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Καστάνι, ο Πάνορμος, ο Στάφυλος, η Μηλιά, ο Άγιος Ιωάννης, το Λιμνονάρι, το Χόβολο, ο Αγνώντας, το Βελάνιο, το Γλυστέρι, το Περιβόλι, το Γλυφονέρι, ο Αμάραντος και η Αρμενόπετρα.

Η Σκόπελος με πάνω από 10 πανέμορφες παραλίες, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση. Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα Kayaking, το κέντρο καταδύσεων της Σκοπέλου, η δραστηριότητα Stand up Paddle Boarding και η οργανωμένη ποδηλασία που λαμβάνει μέρος στο νησί. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα του Αγνώντα, νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος και να κάνετε μια περιήγηση στις μαγευτικές παραλίες που βρίσκονται στη νότια πλευρά του νησιού.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από τη μαρίνα στο Λουτράκι και η περιήγηση στις δυτικές ακτές του νησιού. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από το Βόλο νοικιάζοντας ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος, να κάνετε το γύρο της Σκοπέλου και να επισκεφτείτε τις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται περιφερειακά του νησιού, όπως επίσης και να σταθμεύσετε στην οργανωμένη Μαρίνα της Σκοπέλου η οποία παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Σκοπέλου όπως η παραλία Καστάνι, ο Πάνορμος και ο Στάφυλος, αλλά και στις παραλίες με μικρότερη τουριστική κίνηση και μεγαλύτερη δυνατότητα για απομόνωση όπως το Γλυφονέρι και η Αρμενόπετρα.

Η Σκόπελος βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Ευβοίας, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους από την Εύβοια και ύστερα από μια περιήγηση στις ακτές της, μπορείτε να επισκεφτείτε τη χώρα της Σκοπέλου η οποία αποτελεί πόλο έλξης για πολυάριθμους τουρίστες κάθε χρόνο. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο ιστιοπλοϊκό σκάφος της επιλογής σας από τη μαρίνα στο Νέο Κλήμα και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στα γύρω νησιά.

Οι κάτοικοι της Σκοπέλου αλλά και των Σποράδων γενικότερα, περηφανεύονται για την καρπερή γη τους και την αυτάρκεια που αυτή τους προσφέρει. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Σκόπελος είναι γνωστά διεθνώς και κάποια από αυτά εξάγονται. Τα πλέον δημοφιλή παραδοσιακά προϊόντα της Σκοπέλου είναι τα δαμάσκηνα, το λάδι, το μέλι, η σκοπελίτικη τυρόπιτα, τα τοπικά γλυκά κυρίως αμυγδαλωτά όπως τα χαμαλιά και οι ροζέδες και τέλος το κρασί. Οι γευστικές εμπειρίες καθώς και τα αρώματα που έχει να σας προσφέρει η παράδοση του νησιού, θα σας δικαιώσουν για την επιλογή των διακοπών σας.

Η Σκόπελος διαθέτει 4 οργανωμένες μαρίνες, οι οποίες είναι:

Μαρίνα Σκοπέλου, στη χώρα της Σκοπέλου η οποία είναι στο Νοτιοδυτικό μέρος του νησιού, βρίσκεται η καλά οργανωμένη Μαρίνα, η οποία είναι ικανή να φιλοξενήσει κάθε μεγέθους ιστιοπλοϊκό σκάφος και η οποία επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με τη Μαρίνα Λουτράκι της Σκοπέλου, με το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο.

Μαρίνα Αγνώντας, βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού και έχει απόσταση 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Σκοπέλου.

Μαρίνα Λουτράκι, η οργανωμένη Μαρίνα βρίσκεται στη Δυτική πλευρά του νησιού και επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με τη Μαρίνα Σκοπέλου όπως επίσης και με το Λιμάνι της Σκιάθου. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει όλα τα είδη ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς υπάρχει μεγάλη χωρητικότητα. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Νέο Κλήμα, βρίσκεται Νοτιοανατολικά της Μαρίνας Λουτρακίου και είναι σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκοπέλου.