Χανιά, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στα Χανιά!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στα Χανιά!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε τα Χανιά, την πιο πράσινη περιοχή της Κρήτης, γνωστή για τις όμορφες παραλίες, τα ψηλά βουνά και τα βαθιά φαράγγια της όπως το φαράγγι της Σαμαριάς. Το βενετσιάνικο λιμάνι με το φάρο και η παλιά πόλη στο κέντρο έχουν χαρίσει στα Χανιά τη φήμη της πιο γραφικής πόλης στην Κρήτη, η οποία φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Η Κρήτη προσφέρεται για κρουαζιέρες με γιοτ καθώς, λόγω του μεγάλου μεγέθους της, πολλές φορές μπορείτε να επισκεφθείτε τις παραλίες της γρηγορότερα και ευκολότερα με σκάφος, παρά με αυτοκίνητο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα, κι έτσι να ανακαλύψετε τον νομό και όλες τις όμορφες παραλίες του. Ακόμα, μπορείτε να επισκεφθείτε και άλλα νησιά που συνδέονται ακτοπλοϊκά με το λιμάνι των Χανίων, όπως η Σαντορίνη, η Μήλος, η Μύκονος και η Πάρος. Τα Χανιά είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες λόγω της πλούσιας ιστορίας του νησιού και των πολλών αξιοθέατων, ενώ παράλληλα έχουν κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μπορείτε εύκολα, με την ενοικίαση ενός γιοτ, να οργανώσετε ένα πάρτι με φίλους ή και το μπάτσελόρ σας.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στα Χανιά

Δείτε περισσότερα>

Τα Χανιά έχουν πλούσια ιστορία και η περιοχή κατοικείται από την πρωτομινωική περίοδο (3650 π.Χ.). Σύμφωνα με την παράδοση, η αρχαία Κυδωνία ιδρύθηκε από τον Κύδωνα, γιο του Ερμή - ή κατά άλλους γιο του Απόλλωνα - και της νύμφης Ακακαλλίδας, κόρης του Μίνωα. Ο λόφος Καστέλι, πάνω από το παλιό λιμάνι, αποτέλεσε το σημείο του πρώτου οικισμού, ο οποίος εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε συνδυάζοντας τη γεωργία με το εμπόριο και τη ναυτιλία.

Τα Χανιά περιλαμβάνουν μοναδικά αξιοθέατα, τα οποία μοιράζονται μεταξύ μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και μοναδικών παραλιών. Κατά την παραμονή σας, αξίζει να επισκεφθείτε τους Τάφους των Βενιζέλων, το Αρχαιολογικό μουσείο και φυσικά τον φάρο του παλιού λιμανιού των Χανίων που αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο σημείο της πόλης, ποζάροντας σε όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς της Κρήτης. Οι λάτρεις της φύσης μπορούν να κάνουν πεζοπορία στο φαράγγι του Θερίσου και φυσικά στο φαράγγι της Σαμαριάς, το διασημότερο πεζοπορικό φαράγγι της Ευρώπης· το μήκος του αγγίζει τα 15 χιλιόμετρα και προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο που το διασχίζουν με τα πόδια.

Οι παραλίες των Χανίων συγκαταλέγονται στις ομορφότερες του κόσμου και είναι γνωστές για τα εξωτικά νερά τους και το ανεπανάληπτο φυσικό περιβάλλον που τις συνοδεύει. Μερικές από τις πιο γνωστές παραλίες είναι το Ελαφονήσι, γνωστό για τη ροζ απόχρωση της αμμουδιάς που προκαλείται από θρυμματισμένα κοχύλια. Η παραλία στα Φαλάσαρνα είναι επίσης από τις πιο φημισμένες στα Χανιά. Πρόκειται μια τεράστια παραλία που εκτείνεται σε μήκος χιλιομέτρων, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για πέντε συνεχόμενες παραλίες. Δύο ακόμα πολύ γνωστές παραλίες για το εκπληκτικό τοπίο τους είναι ο Μπάλος και τα Σεϊτάν λιμάνια. Οι δύο αυτές παραλίες είναι δύσκολα προσβάσιμες, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, και ο καλύτερος τρόπος να τις επισκεφθείτε είναι μέσω θαλάσσης με την ενοικίαση ενός γιοτ.

Επιπλέον, εάν σας αρέσουν οι ήρεμες και χαλαρές διακοπές, μπορείτε να νοικιάστε ένα γιοτ με καπετάνιο ή χωρίς, και να επισκεφθείτε τα τρία μικρά νησιά κοντά στην Κρήτη, τη Γραμβούσα και τους Άγιους Θεόδωρους (στη βόρεια πλευρά του νομού) και τη Γαύδο (στη νότια πλευρά), που θα σας εντυπωσιάσουν με την απαράμιλλη ομορφιά και απλότητα τους.

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

 

Τα Χανιά διαθέτουν πολλά οργανωμένα λιμάνια και λιμενίσκους που μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας:

Σούδα

Το λιμάνι της Σούδας είναι το βασικό λιμάνι των Χανίων και, λόγω του γεωγραφικού του προσανατολισμού, είναι ένα από τα ασφαλέστερα λιμάνια της Μεσογείου. Απέχει περίπου έξι χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Το αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Η Σούδα συνδέεται συχνά ακτοπλοϊκά με το λιμάνι του Πειραιά και το ταξίδι διαρκεί περίπου 9-10 ώρες.

Καβονήσι

Το λιμάνι Καβονησίου Κισσάμου είναι το δυτικότερο λιμάνι της Κρήτης και συνδέει ακτοπλοϊκά την Κρήτη με την Πελοπόννησο.

Παλαιόχωρα

Η Παλαιόχωρα είναι περιοχή έντονα ανεπτυγμένη τουριστικά λόγω των πολλών μαγαζιών και της όμορφης παραλίας της. Διαθέτει δύο σημεία προσέγγισης, την ανατολική προβλήτα (Σκάλα) και το μικρό λιμάνι νότια της πόλης, με προδιαγραφές τουριστικού και αλιευτικού λιμένα.

Αγία Ρούμελη

Οι επισκέπτες που διανύουν το Φαράγγι της Σαμαριάς καταλήγουν στην Αγία Ρουμέλη που βρίσκεται στα νότια του νομού Χανίων. Το χωριό έχει μια μικρή λιμενική υποδομή, ιδανική για μικρά σκάφη και γιοτ.

Ο νομός Χανίων, εκτός από τα οργανωμένα λιμάνια και μαρίνες, διαθέτει και πολλούς μικρούς όρμους. Έτσι, μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας σε χωριά όπως τα Σφακιά, η Γεωργιούπολη, ο Πλατανιάς και η Σούγια.