Σαντορίνη, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σαντορίνη!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σαντορίνη!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση Γιοτ στη Σαντορίνη θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές της. Ένα νησί ρομαντικό, φημισμένο για το μοναδικό του ηλιοβασίλεμα και τις ιδιαίτερες παραλίες του· αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς προορισμούς παγκοσμίως. Διαθέτει εξαιρετικές παραλίες, εκ των οποίων κάποιες είναι οργανωμένες και άλλες όχι, καθώς και μία πληθώρα από μαρίνες, στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας και να απολαύσετε το τοπίο. Είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να επισκεφτείτε κοντινά νησιά όπως τη Νέα Καμένη, την Παλαιά Καμένη και τη Θηρασιά. Μπορείτε, επιπλέον, να οργανώσετε μια πολυήμερη κρουαζιέρα στις Κυκλάδες. Έχετε την επιλογή να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από την Αθήνα και μέσα σε λίγη ώρα να καταπλεύσετε στη Σαντορίνη. Η Σαντορίνη είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελόρ σας, στο σκάφος της επιλογής σας. Τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με άνεση και ταχύτητα. 

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στη Σαντορίνη

Δείτε περισσότερα>

 Η Σαντορίνη ή Θήρα βρίσκεται γεωγραφικά στο νοτιότερο σημείο των Κυκλάδων και αποτελείται ουσιαστικά ένα σύμπλεγμα νησιών, τη Θήρα, τη Θηρασιά, το Ασπρονήσι, την Παλαιά και τη Νέα Καμένη. Η Σαντορίνη είναι γνωστή για τη μοναδική αύρα και τη μαγευτική ομορφιά της, συνθέτοντας έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στον κόσμο. Αποτελεί πόλο έλξης γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν σε εκπληκτικές παραλίες, να επισκεφτούν εντυπωσιακά αξιοθέατα και να αγναντεύουν το χρυσό ηλιοβασίλεμα που λαμπυρίζει πάνω από τα νερά του Αιγαίου.

 Στη Σαντορίνη, αξίζει να επισκεφθείτε τα μοναδικά της αξιοθέατα, καθώς διαθέτει μια ποικιλία από αρχαιολογικούς χώρους, όπως η αρχαία Θήρα αλλά και τα μουσεία, τα οποία σκιαγραφούν την πορεία της Σαντορίνης στους Προϊστορικούς χρόνους. Ένα άλλο αξιόλογο στοιχείο που χαρακτηρίζει το νησί είναι η αμπελοκαλλιέργεια, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο τομέα αγροτικής παραγωγής στη Σαντορίνη. Όλα τα οινοποιεία είναι επισκέψιμα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκομίσουν γνώσεις για την ιστορία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια οι αμπελουργοί ενώ παράλληλα τους επιτρέπει και να γευτούν τα μαγευτικά τους κρασιά!

 Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Σαντορίνη, αξίζει να επισκεφτείτε με το γιοτ της επιλογής σας τα ηφαιστειογενή νησάκια Παλαιά και Νέα Καμένη. Εκεί, μπορείτε να κολυμπήσετε στα κόκκινα θερμά νερά τους, όπως επίσης να κάνετε το γύρο της σαγηνευτικής Καλντέρας, θαυμάζοντας το νησί από μια διαφορετική οπτική γωνία. Οι παραλίες της Σαντορίνης κατατάσσονται ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του νησιού και το κολύμπι σε αυτές είναι πραγματικά μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους την επισκέπτονται. Μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού είναι η Κόκκινη Παραλία, η οποία αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο γραφικά σημεία του Αιγαίου. Κύρια χαρακτηριστικά της είναι το κόκκινο και το μαύρο χρώμα των βράχων που περιβάλλει την παραλία, τα σκούρα μπλε κρυστάλλινα νερά, οι θερμές πηγές και η κόκκινη άμμος, με τα μαύρα βότσαλα. Κάποιες εξίσου εντυπωσιακές και ιδιαίτερες παραλίες του νησιού είναι ο Περίβολος, η Βλυχάδα, η Άσπρη Παραλία, το Αμμούδι, η Περίσσα, η Αρμένη, το Καμάρι, ο Μονόλιθος, η Παλιά Καμένη και το Ακρωτήρι. Με το γιοτ της επιλογής σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείτε όλες τις μοναδικές παραλίες της Σαντορίνης αλλά ταυτόχρονα και να πραγματοποιήσετε θαλάσσια σπορ, όπως καταδύσεις και kitesurfing. 

 Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ για τον ίδιο λόγο επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση είναι συνήθως και η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι  ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

 Το γραφικό νησί της Σαντορίνης, εκτός από τις μαγευτικές παραλίες, την ισχυρή παράδοση στο κομμάτι της οινοποιίας και την εξαιρετική γεωλογία της διαθέτει ταυτοχρόνως και πολλά μαγευτικά χωριά που πρέπει να επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο νησί. Άλλα χτισμένα στα απόκρημνα βράχια της καλντέρας και άλλα στην ενδοχώρα, περιτριγυρισμένα από τα αμπέλια του νησιού, τα χωριά της Σαντορίνης είναι πανέμορφα και αξίζει να τα δει κανείς από κοντά! Κάποια από αυτά είναι τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι, η Οία, η Φοινικιά, το Ακρωτήρι, η Περίσσα, η Αρχαία Θήρα και το Καμάρι.

 Αν φτάσετε στη Σαντορίνη με πλοίο, θα σας συναρπάσει κατευθείαν η εντυπωσιακή θέα της Καλντέρας, της μεγαλύτερης στο είδος της στον κόσμο, με 67 στρώματα από μαύρα, ροζ, κόκκινα και καφέ πετρώματα και ύψος 335μ. από την επιφάνεια της θάλασσας. Στην κορυφή της διακρίνονται τα συμπλέγματα κατοικιών από τα Φηρά, την Οία και το Ημεροβίγλι. Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού καλύπτεται ακόμα και σήμερα από στρώματα ηφαιστειογενούς στάχτης και λάβας, βάθους αρκετών μέτρων. Το γόνιμο αυτό έδαφος είναι ιδανικό για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορείτε να γευτείτε και να απολύσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο νησί.

Η Σαντορίνη διαθέτει πολλές φυσικές μαρίνες, γραφικές και μοναδικές, στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το σκάφος της επιλογής σας με άνεση, ασφάλεια, καθώς και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η Μαρίνα Βλυχάδας: είναι μια πανέμορφη μαρίνα μεγάλου μεγέθους που μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη μήκους έως 15 μέτρα και βάθους έως 2.5 μέτρα. Βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Φηρά και λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες εξυπηρετείται και από δημόσια συγκοινωνία ενώ μπορεί πάντα να πάρει κανείς και ταξί. Ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα παροχής νερού, ρεύματος, και δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Τέλος, παρέχεται η δυνατότητα ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών· βρίσκεται σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από τον Κρατικό Αερολιμένα της Σαντορίνης.

Ο Έξω Γιαλός: είναι ένα γραφικό λιμανάκι όπου δένουν μικρά σκάφη. Βρίσκεται βόρεια από τον Καρτεράδο ενώ δεξιά και αριστερά του συναντάμε δύο μεγάλες παραλίες. Η κύρια παραλία του Γιαλού είναι στα αριστερά και είναι οργανωμένη. Αντίθετα, η δεξιά είναι μη οργανωμένη και αποτελεί μια ιδανική παραλία για στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης. Από πίσω τους υψώνονται εντυπωσιακοί οι σχηματισμοί της Θηραϊκής γης, ενώ σε μερικά σημεία υπάρχουν υπόσκαφα ανοίγματα. Ο Έξω Γιαλός βρίσκεται σε απόσταση μόνο 5,5 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Το Αμμούδι: αποτελεί ένα γραφικό λιμάνι στη Σαντορίνη, που αξίζει να επισκεφθείτε, και απέχει 214 σκαλοπάτια από την Οία. Το εμπορικό λιμάνι του 19ου αιώνα σήμερα υποδέχεται κατά κύριο λόγο τους λάτρεις των καρπών της θάλασσας που θέλουν να απολαύσουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Το Αμμούδι βρίσκεται σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.