Σέριφος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σέριφο!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στη Σέριφο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

H ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τη Σέριφο, η οποία ανήκει στις Κυκλάδες και βρίσκεται στο αιγαίο πέλαγος. Πρόκειται για ένα νησί με αρκετές παραλίες, πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και πολυάριθμα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Το νησί διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα, τη μαρίνα Λιβαδιού. Η Σέριφος είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους και γι’ αυτό και εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά γιοτ για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα γιοτ και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή της περιοχής ή και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Σερίφου, όπως το Λιβάδι, τη Συκαμιά, τον Κουτάλα και το Μεγάλο Λιβάδι. Μπορείτε, μάλιστα, απλά να κλείσετε ένα γιοτ για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές του Λιβαδιού, το οποίο βρίσκεται στην πόλη του νησιού και αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την παραλία “Ψιλή Άμμος”, μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Σερίφου, με χρυσαφένια άμμο και διάφανα, καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στη Σέριφο

Δείτε περισσότερα>

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Η Σέριφος ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων και βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος. Η απόστασή της από το λιμάνι του Πειραιά είναι περίπου 80 ναυτικά μίλια και γεωγραφικά βρίσκεται ανάμεσα στη Σίφνο και την Κύθνο. Οι κύριοι οικισμοί της Σερίφου είναι το Λιβάδι, ο Κένταρχος, το Γάνεμα, ο Κουταλάς και το Μεγάλο Λιβάδι. Πρόκειται για ένα ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν στιγμές απομόνωσης και χαλάρωσης. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του νησιού είναι η βραχώδης μορφολογία του εδάφους, καθώς και οι εξωτικές παραλίες. Η Χώρα της Σερίφου πρόκειται να σας σαγηνέψει με τον κυκλαδικό ρυθμό αρχιτεκτονικής. Η εύφορη γη του νησιού, τα γραφικά μονοπάτια που διατηρούνται χρόνια, οι εκκλησίες  καθώς και τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας πρόκειται να σας μαγέψουν. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ταχύπλοου σκάφους από τη Μαρίνα Λιβαδιού και η περιήγηση στις ακτές της νοτιοανατολικής πλευράς του νησιού, έχοντας ως τελικό προορισμό την παραλία Καράβι, έχοντας πρώτα πραγματοποιήσει μια επίσκεψη στην παραλία Λιβαδάκια. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Σερίφου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Σερίφου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Ιερά μονή Ταξιαρχών, η παραλία Βάγια, ο Θρόνος του Κύκλωπα, η παραλία Άγιος Σώστης και η παραλία Γάνεμα. Υπάρχουν, φυσικά, και αρκετές ακόμη αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη Μαρίνα Λιβαδιού και να επισκεφτείτε την παραλία Λία και την παραλία Άγιος Σώστης. Με την ενοικίαση ενός γιοτ, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νότιας μεριάς της Σερίφου, έχετε και τη δυνατότητα να επισκεφτείτε μερικές από τις παραλίες της Σίφνου.

Οι παραλίες της Σερίφου είναι πολυάριθμες και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να βρείτε και αρκετές επιλογές με beach bar και θαλάσσια σπορ, όπου το πάρτι και η διασκέδαση δε σταματούν ποτέ. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Λιβαδάκια, το Καράβι, η Ψιλή Άμμος, η Λία, ο Άγιος Σώστης, η Σκάλα, το Καλό Αμπέλι, ο Άγιος Ιωάννης και ο Πλατύς Γιαλός.

Η Σέριφος διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες, όπως οι οργανωμένες καταδύσεις, το windsurfing, η ποδηλασία, η πεζοπορία καθώς και άλλα θαλάσσια σπορ. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Λιβαδιού, νοικιάζοντας ένα γιοτ, και να  περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες της νοτιοδυτικής πλευράς του νησιού, με τελικό προορισμό την παραλία Μεγάλο Λιβάδι. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως είναι η Σκάλα, το Καλό Αμπέλι, ο Άγιος Ιωάννης και ο Πλατύς Γιαλός. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη Μαρίνα Λιβαδιού και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.

Το νησί διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα της είναι η ρεβυθάδα, οι μαραθοκεφτέδες, τα αμπελοφάσουλα, η φάβα, η ξινομυζήθρα, το Σεριφιώτικο κρασί, το μέλι και το σκληρό τυρί Σερίφου.

Η Σέριφος διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Λιβάδι

Βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 30 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Διαθέτει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά, τη Σίφνο, τη Μήλο, την Πάρο και την Κύθνο.