Τήνος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Τήνο!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Τήνο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε την Τήνο, την αρχόντισσα των Κυκλάδων. Στην Τήνο υπάρχουν προσβάσιμες μαρίνες στη βορειοανατολική μεριά του νησιού αλλά και στη νοτιοδυτική, στις οποίες θα βρείτε με ευκολία το ιδανικό γιοτ, ή μηχανοκίνητο σκάφος για εσάς. Μπορείτε με την ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους ή γιοτ να εξερευνήσετε όλες τις παραλίες του νησιού, κάποιες από τις οποίες είναι δύσκολα προσβάσιμες με αυτοκίνητο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά γιοτ για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές είναι απεριόριστες:

Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα γιοτ και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή της περιοχής ή και να πραγματοποιήσετε αυθημερόν κρουαζιέρες με άνεση και πολυτέλεια στα γύρω νησιά όπως την Άνδρο, τη Σύρο, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Πάρο, τη Σίφνο, τη Σέριφο, την Κύθνο, την Κέα (Τζιά) και τη Γυάρο. Η Τήνος  γενικά προσφέρεται τόσο για οικογενειακές, χαλαρωτικές διακοπές, όσο και για εξορμήσεις με φίλους, καθώς μπορείτε να νοικιάσετε ένα γιοτ και να οργανώσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελόρ σας.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στην Τήνο

Δείτε περισσότερα>

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι  ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε. 

Η Τήνος είναι το νησί της Παναγίας, των ανέμων και της τέχνης του μαρμάρου. Οι διακοπές στην Τήνο είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ξεχωριστά νησιά των Κυκλάδων. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και χαρακτηρίζεται για τη μαρμαροτεχνία του, καθώς έχει μακρά παράδοση στη γλυπτική, με σπουδαιότερο εκπρόσωπο τον Γιαννούλη Χαλεπά. Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς με τον Πειραιά και τη Ραφήνα.

Στην πόλη της Τήνου δεσπόζει ο μεγαλοπρεπής ναός της Παναγίας της Μεγαλόχαρης. Κοντά στην πόλη βρίσκονται τα παραδοσιακά χωριά Μουντάδος, Καρυά, Μπερδεμιάρος, Τριαντάρος, Δύο Χωριά, Αρνάδος και η Μονή Κεχροβουνίου. Οι παραλιακοί οικισμοί του νησιού είναι το Σκυλαντάρο, ο Άγιος Σώστης, ο Άγιος Ιωάννης, τα Λυχναφτιά και ο Πάνορμος. Μπορείτε να τους επισκεφθείτε με το γιοτ της επιλογής σας και να πραγματοποιήσετε μια ημερήσια εκδρομή με άνεση και ασφάλεια, ακόμη και να διανυκτερεύσετε εκεί.

Το ψηλότερο βουνό του νησιού είναι ο Τσικνιάς, ο οποίος βρίσκεται στα ανατολικά, με 726 μέτρα ύψος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νησιού είναι οι μοναδικής αρχιτεκτονικής περιστεριώνες και τα 1200 ξωκλήσια. Αξίζει να γνωρίσετε την άγνωστη Τήνο, να περιηγηθείτε στα γραφικά χωριά της, να δείτε τα αυθεντικά κυκλαδίτικα τοπία της ενδοχώρας με τους παραδοσιακούς οικισμούς,

να κολυμπήσετε στις παραλίες της, οι οποίες, όντας μακριά από την τουριστική κίνηση, διατηρούν την αυθεντική ομορφιά τους. Αξίζει, μάλιστα, να επισκεφθείτε τα ερείπια του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης, το οποίο και φανερώνει τις πτυχές του παρελθόντος του νησιού και το ρόλο τους ως θρησκευτικό κέντρο σε κάθε ιστορική περίοδο.

Δίπλα στην Τήνο  βρίσκεται η Άνδρος και η Μύκονος, σε περίπτωση που θα θέλετε να νοικιάσετε ένα γιοτ, καθώς είναι ιδανική επιλογή για μια μονοήμερη απόδραση. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή στη Σύρο νοικιάζοντας ένα μηχανοκίνητο σκάφος. Η επιλογή ενός γιοτ θα είναι ιδανική, λόγω της μεγαλύτερης ταχύτητας της οποία αναπτύσσουν για να επισκεφθείτε την Κέα, τη Σέριφο ή την Κύθνο. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να κλείσετε ένα πολυτελές γιοτ από την Αθήνα ώστε να απολαύσετε τη διαδρομή προς το νησί του προορισμού σας ή και άλλα ενδιάμεσα νησιά, με τη δυνατότητα να διανυκτερεύετε στο σκάφος σας και το προνόμιο να κολυμπάτε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Επιπλέον, το νησί προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό και δραστηριότητες. Έχει πλούσια γαστρονομία και ξεχωριστά τοπικά προϊόντα, με ανεπτυγμένη τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Και όταν λέμε ότι ένα νησί έχει ανεπτυγμένη κτηνοτροφία εννοούμε ότι διαθέτει πολύ καλό κρέας και κυρίως εξαιρετικά τυροκομικά! Το καλοκαίρι φιλοξενεί πολιτιστικά φεστιβάλ και δρώμενα, ενώ στην παραλία της Κολυμπήθρας λειτουργεί μία από τις πρώτες σχολές surf που άνοιξαν στην Ελλάδα!

Η Τήνος διαθέτει δύο λιμάνια το έξω (το καινούριο) που είναι το λιμάνι που θα προσεγγίσετε με το καράβι και το μέσα (το παλιό), στο οποίο θα πλευρίσετε ερχόμενοι με το σκάφος σας. Διαθέτει και μια γραφική μαρίνα στον Πάνορμο, στην οποία μπορείτε να αγκυροβολήσετε το σκάφος της επιλογής σας με άνεση, ασφάλεια και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Μέσα λιμάνι

Βρίσκεται στο εσωτερικό του κεντρικού λιμανιού, και μπορεί να φιλοξενήσει τα σκάφη αναψυχής. Παρέχει ρεύμα, νερό και ό, τι άλλο μπορεί να εξυπηρετήσει έναν ταξιδιώτη, έχοντας και το πλεονέκτημα του να βρίσκεται στην πρωτεύουσα του  νησιού.  

Πάνορμος - Μικρός κόλπος

Βρίσκεται στη Βορειοανατολική πλευρά και είναι το μοναδικό φυσικό λιμάνι του νησιού. Λόγω ότι είναι ένα από τα γραφικότερα ψαροχώρια της Τήνου, διαθέτει ψαροταβέρνες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και μίνι μάρκετ.