Κάσος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Κάσο!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Κάσο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός γιοτ στην Κάσο θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις κρυμμένες ομορφιές της. Αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό με αρκετές παραλίες, πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και κάποια σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η Κάσος είναι ελληνικό νησί του νότιου Αιγαίου και το νοτιότερο από τα Δωδεκάνησα. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κρήτη και στην Κάρπαθο και αποτελείται από έξι χωριά. Η πρωτεύουσα της Κάσου, το Φρυ, βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού και φιλοξενεί τη μοναδική μαρίνα που υπάρχει στο νησί, στην οποία μπορείτε να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας. Το αεροδρόμιο της Κάσου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από τη μαρίνα.

Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Οι παραλίες της Κάσου, με τα κρυστάλλινα νερά τους, καθώς και οι κόλποι της, αποτελούν πόλο έλξης κάθε χρόνο για πολυτελή γιοτ αλλά και για σκάφη όλων των ειδών που καταφθάνουν για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των μηχανοκίνητων σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά  γιοτ για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήστε μονοήμερες κρουαζιέρες και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να επισκεφτείτε κοντινά νησιά όπως ο Εμπορειός, η Φωκιοκαμαρά και η παραλία Χέλατρος. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ και να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι σε κάποιο από τα ειδυλλιακά ακρογιάλια που βρίσκονται στο νησί, όπως την παραλία Αυλάκι, τον Ανυπέρατο και την Αμμούα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στην Κάσο

Δείτε περισσότερα>

 Η Κάσος είναι νησί του νότιου Αιγαίου και το νοτιότερο από τα Δωδεκάνησα. Γεωγραφικά βρίσκεται ανάμεσα στην Κρήτη και στην Κάρπαθο και έχει έξι χωριά, την Αγία Μαρίνα, το Αρβανιτοχώρι, τον Εμπορειό, την Παναγία, το Πόλι και την πρωτεύουσα της, το Φρυ. Είναι νησί άγονο, βραχώδες και ορεινό. Στις πλαγιές των βουνών της σχηματίζονται πολλά σπήλαια, όπως το Σελλάδι που είναι ονομαστό για τους σταλακτίτες του και η Ελληνοκάμαρη, η οποία περιβάλλεται από τείχη και χρησίμευε ως καταφύγιο κατά τις επιδρομές των πειρατών.

 Ο τουρισμός βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης στο νησί και στηρίζεται κατά μεγάλο ποσοστό σε οικογενειακές ξενοδοχειακές μονάδες. Στο νησί υπάρχει μια σειρά μικρών εστιατορίων, αναψυκτηρίων και εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων. Το νησί είναι γνωστό και αγαπητό για τα άγρια τοπία του, της ειδυλλιακές του παραλίες, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, τα φανταστικά τοπικά πιάτα και τους πρόσχαρους και φιλόξενους κατοίκους. Οι επισκέπτες, επίσης, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πολυάριθμα μονοπάτια περιήγησης καθώς και μέρη ιδανικά για ορειβασία, αλλά φυσικά και τα κρυστάλλινα νερά των παραλιών της Κάσου.

 Κύρια επαγγελματική απασχόληση των κατοίκων του νησιού είναι η ναυτοσύνη και στη συνέχεια η κτηνοτροφία, ο τουρισμός, το ψάρεμα, η γεωργία και η μελισσοκομία. Στο νησί υπάρχει πολυετής ναυτική παράδοση και, κατά συνέπεια, ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων ασχολείται με την εμπορική ναυτιλία. Επίσης, είναι γεγονός πως πολλές ελληνικές εφοπλιστικές οικογένειες κατάγονται από την Κάσο. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ταχύπλοου σκάφους ή ενός γιοτ από τη Μαρίνα Σητείας της Κρήτης και, ύστερα από μία περιήγηση στις ανατολικές ακτές της Κρήτης, να θέσετε ως επόμενο προορισμό τη Μαρίνα της Κάσου η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 50 μιλίων από τη Μαρίνα Σητείας.

 Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Κάσου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Κάσου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι η Ελληνοκαμάρα, ένα σπήλαιο που χρησιμοποιούταν ως χώρος λατρείας και αργότερα ως καταφύγιο λόγω της καλής στρατηγικής του θέσης. Η είσοδος της σπηλιάς είναι οχυρωμένη με τείχος που χρονολογείται πιθανώς από τον 3ο ή τον 2ο αιώνα. Υπάρχουν, επίσης, πολλά αξιόλογα μοναστήρια, όπως η Αγία Κυριακή, η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και πρόκειται να σας χαρίσει μια μαγευτική θέα με κυριολεκτικά όλο το νησί “στο πιάτο”, καθώς και ένα συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα. Ο Άγιος Κωνσταντίνος βρίσκεται στον Αντιπέρατο, δίπλα στην παραλία της Αμμούας και είναι επίσης γνωστός για το ειδυλλιακό του ηλιοβασίλεμα.

 Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα μικρό γιοτ από τη Μαρίνα της Καρπάθου και να θέσετε ως τελικό προορισμό τη Μαρίνα της Κάσου, η οποία απέχει περίπου 27 μίλια, αφού πρώτα επισκεφτείτε τις όμορφες παραλίες που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας. Οι παραλίες της Κάσου είναι πολυάριθμες και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Αυλάκι, ο Ανυπέρατος, ο Εμπορειός, η Αμμούα, η Φωκιοκαμαρά και η παραλία Χέλατρος.

 Μια εξαιρετική επιλογή αποτελεί η ενοικίαση ενός γιοτ, καθώς μπορείτε με ευκολία να απολαύσετε τις διακοπές σας στις παραλίες της βόρειας μεριάς του νησιού, όπως η παραλία Αμμούα και η παραλία Αντιπέρατος. Στην Κάσο θα συναντήσετε γραφικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες, όπως κολύμβηση, καταδύσεις,  windsurfing και canoeing. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα της Κάσου νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα φουσκωτό σκάφος και ύστερα από μια επίσκεψη στα δυο κοντινά νησάκια, τα Αρμάθια και το Μακρονήσι, να θέσετε ως τελικό προορισμό την Κάρπαθο, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Η Κάσος διαθέτει μια μαρίνα, η οποία βρίσκεται στην πρωτεύουσά της:

 

Η Μαρίνα της Κάσου βρίσκεται στην περιοχή Φρυ, σε απόσταση μόλις 1 χιλιομέτρου από το αεροδρόμιο της Κάσου. Είναι στη βόρεια πλευρά του νησιού και είναι ικανή να φιλοξενήσει περίπου 20 σκάφη μεσαίου μεγέθους. Ακτοπλοϊκά επικοινωνεί με την Κάρπαθο, τη Χάλκη, την Ανάφη και τη Σητεία.