Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στα Δωδεκάνησα!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στα Δωδεκάνησα!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξερευνήσετε τα νησιά της Ελλάδας, όπως τα μαγευτικά Δωδεκάνησα. Τα Δωδεκάνησα είναι ένα σύμπλεγμα νησιών με μοναδική ομορφιά αλλά και μεγάλη ιστορία, τα οποία σαγηνεύουν κάθε επισκέπτη. Τα νησιά αυτά φημίζονται για τις απέραντες αμμώδεις παραλίες τους και τα κρυστάλλινα νερά τους. Οι παραλίες των Δωδεκανήσων συγκαταλέγονται ανάμεσα στις ομορφότερες και καθαρότερες της Μεσογείου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καυτό ήλιο του Αιγαίου. Στα Δωδεκάνησα υπάρχουν πολλές οργανωμένες μαρίνες και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό γιοτ για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μία μονοήμερη κρουαζιέρα σε κάποιο κοντινό νησί. Σε περίπτωση, βέβαια, που διαθέτετε περισσότερο χρόνο και επιθυμείτε να επισκεφτείτε περισσότερα μέρη, ο ιδανικός τύπος σκαφών είναι τα μηχανοκίνητα σκάφη, καθώς σας επιτρέπουν να πραγματοποιήσετε αυθημερόν κρουαζιέρες με άνεση και πολυτέλεια στη Ρόδο, την Κάλυμνο, την Αστυπάλαια και την Κω. Τα Δωδεκάνησα αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για να οργανώσετε τις οικογενειακές, καλοκαιρινές διακοπές σας σε κάποιο γιοτ της αρεσκείας σας. Συμπερασματικά, τα νησιά αυτά του Αιγαίου αποτελούν έναν ιδανικό προορισμό για να διασκεδάσετε και να περάσετε μοναδικές στιγμές, με την ενοικίαση κάποιου σκάφους.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στα Δωδεκάνησα

Δείτε περισσότερα>

Η ονομασία Δωδεκάνησος ή Δωδεκάνησα αναφέρεται σήμερα σε ένα νησιωτικό σύμπλεγμα που περιλαμβάνει δεκαπέντε κύρια νησιά το Αγαθονήσι, την Αστυπάλαια, την Κάλυμνο, την Κάσο, το Καστελόριζο, την Κω, τους Λειψούς, τη Λέρο, τη Νίσυρο, την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σύμη, την Τήλο, τη Χάλκη καθώς και 93 μικρότερες νησίδες. Από την αρχαιότητα, τα σημερινά Δωδεκάνησα ανήκαν στο σύμπλεγμα των Νοτίων Σποράδων. Το όνομα Δωδεκάνησος πρωτοεμφανίστηκε σε βυζαντινές πηγές του 8ου αιώνα και δεν αφορούσε τα νησιά αυτά, αλλά τα δώδεκα νησιά των Κυκλάδων, τα οποία βρίσκονται πέριξ της Δήλου. Σήμερα, τα Δωδεκάνησα είναι ένα σύμπλεγμα νησιών με μοναδική ομορφιά και μεγάλη ιστορία τα οποία μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

Η κοσμοπολίτικη Ρόδος είναι η πρωτεύουσα αλλά και το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Δωδεκανήσων. Η μοναδικά διατηρημένη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και είναι ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο των Δωδεκανήσων. Τα νησιά αυτά φημίζονται για τις απέραντες αμμώδεις παραλίες τους, με τα κρυστάλλινά τους νερά. Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε τα δαντελωτά αυτά νησιά είναι με το γιοτ της επιλογής σας. Κάθε νησί είναι μοναδικό και έχει να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές. Στη Ρόδο οι παραλίες φαντάζουν ατελείωτες, όπως και οι ευκαιρίες που προσφέρονται για θαλάσσιες δραστηριότητες (windsurf, καταδύσεις κ.ά.).

Κάποιες από τις καλύτερες παραλίες των Δωδεκανήσων είναι ο Άγιος Παύλος και ο Άντονι Κουίν στη Ρόδο, τα Βαγιά στην Πάτμο, ο Άγιος Ιωάννης, ο Κουτσομύτης και οι Κούνουπες στην Αστυπάλαια, το Μασούρι και οι Μυρτιές στην Κάλυμνο, η Κυρά Παναγιά στην Κάρπαθο, το Cavo Paradiso και ο Άγιος Στέφανος στην Κω, η Αγιά Κιουρά στη Λέρο, η Παχιά Άμμος στη Νίσυρο, ο Άγιος Γεώργιος Δυσάλωνας στη Σύμη και τα Τηγανάκια στους Αρκιούς. Για να τις απολαύσετε όλες, ο καλύτερος τρόπος είναι με το γιοτ της επιλογής σας, καθώς θα μπορείτε με άνεση και ιδιωτικότητα να επισκέπτεστε όποιο νησί θέλετε, χωρίς περιορισμούς!

Είτε προτιμάτε να περάσετε τις διακοπές σας στις κοσμοπολίτικες Ρόδο και Κω, είτε στη λιγότερο γνωστές (Χάλκη ή Λειψούς), οι διακοπές με σκάφος στα Δωδεκάνησα - οργανωμένες ή όχι - θα απογειώσουν το καλοκαίρι σας. Αν ταξιδεύετε καλοκαίρι με γιοτ, η ακτογραμμή των νησιών θα σας μαγέψει. Η Κάλυμνος, η Κως και η Αστυπάλαια θα σας ανταμείψουν και με το παραπάνω με τα ονειρεμένα τοπία, τους παραδοσιακούς μεζέδες και, φυσικά, με τα δροσερά Αιγαιοπελαγίτικα νερά. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσετε θαλάσσια σπορ, όπως καταδύσεις, και να μαγευτείτε από το μοναδικό βυθό και τα εντυπωσιακά υποθαλάσσια σπήλαια και υφάλους, παρέα με χιλιάδες είδη ψαριών και θαλασσινών, που κρύβονται εκεί.

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια στα Δωδεκάνησα. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και, συνεπώς, είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Στα Δωδεκάνησα βρίσκονται κάποιες από τις πιο όμορφες μαρίνες στην Ελλάδα, στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το σκάφος σας με άνεση και ασφάλεια. Κάποιες από τις καλύτερες μαρίνες είναι:

Η Μαρίνα Λέρου είναι μια πανέμορφη μαρίνα στο νησί της Λέρου, η οποία διαθέτει 220 θέσεις ελλιμενισμού, με προβλήτες πλήρως εξοπλισμένες με νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, μόνιμα συστήματα αγκυροβολισμού, καθώς και δωρεάν ασύρματο internet σε κάθε θέση. Η Μαρίνα Λέρου απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού.

Η Μαρίνα στην Κω αποτελεί μια πλήρως εξοπλισμένη και υπερσύγχρονη Μαρίνα με 250 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη έως 80 μέτρα (≈260 πόδια) και μέγιστου βυθίσματος 5 μέτρων. Η Μαρίνα στην Κω βρίσκεται στη Χώρα του νησιού και απέχει 25 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού.

Η Μαρίνα στη Ρόδο αποτελεί μια υπερσύγχρονη μαρίνα, η οποία στην παρούσα φάση διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών με προοπτική να καταλήξουν σε 563. Ο ελλιμενισμός στη μαρίνα αυτή γίνεται και από εξειδικευμένο προσωπικό. Η μαρίνα αυτή αποκρίνεται πλήρως σε απαιτήσεις μεγάλων γιοτ και παρέχονται υποδομές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το ωφέλιμο βάθος είναι έως 6,5 μέτρα και υπάρχει δυνατότητα ελλιμενισμού σκαφών μήκους μέχρι 200 μέτρα (≈ 670 πόδια). Η Μαρίνα Ρόδου απέχει 20 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ρόδου.

Η Μαρίνα στην Κάλυμνο αποτελεί μια αρκετά μεγάλη μαρίνα, η οποία διαθέτει αρκετές θέσεις ελλιμενισμού και βρίσκεται στη Χώρα του νησιού, που ονομάζεται Πόθια. Το λιμάνι της Καλύμνου αποτελεί ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια του Αιγαίου, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Η Μαρίνα Καλύμνου απέχει 6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Καλύμνου.