Αγίου Ραφαήλ, Κύπρος

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στον Άγιο Ραφαήλ!

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στον Άγιο Ραφαήλ!

Επισκέπτες

H ενοικίαση ενός γιοτ είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τον  Πύργο της Κύπρου. Αποτελεί έναν εξαιρετικά όμορφο προορισμό του νησιού, στον οποίο υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά, μαζί με κάποια σημεία ενδιαφέροντος, που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η μαρίνα του St. Raphael βρίσκεται στην πόλη Πύργος, στο Νότιο μέρος του νησιού, και είναι σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Η μαρίνα αυτή διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 237 σκάφη αναψυχής και μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη έως 30 μέτρα μήκος και 4 μέτρα βύθισμα.

Η Μαρίνα του St. Raphael, καθώς και η ευρύτερη παραθαλάσσια περιοχή, αποτελούν πόλο έλξης κάθε χρόνο για υπερπολυτελή γιοτ αλλά και για σκάφη όλων των ειδών που καταφθάνουν για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ ή μηχανοκίνητο σκάφος για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά γιοτ για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες νοικιάζοντας ένα γιοτ και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να κάνετε τουρ  σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες που βρίσκονται Δυτικά της μαρίνας του St. Raphael, όπως είναι η παραλία Παρεκκλησιά, η Αμαθούντα, οι Λούρες και η Αφροδίτη και Ανατολικά της μαρίνας, όπου και βρίσκεται η παραλία Παναγίες και η παραλία Αόρατοι.

Επίσης, με την ενοικίαση ενός γιοτ μπορείτε με ευκολία να επισκεφθείτε τις παραλίες της Λεμεσού, της οποίας η οργανωμένη μαρίνα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7,6 μιλίων από το St. Raphael. Στη Λεμεσό θα βρείτε την παραλία Κούριος, την παραλία Αγίας Βαρβάρας, τη Βούππα, την Αρμονία και τον Ονήσιλο. Αλλά και στην υπόλοιπη Κύπρο υπάρχουν φανταστικοί καλοκαιρινοί προορισμοί, όπως η παραλία της Συκιάς, το Green Bay, το Mackenzie Beach, το Coral Bay, το Latchi Beach, η παραλία Φοινικούδες, η παραλία Λάντα και η παραλία Αγίου Γεωργίου. Μπορείτε, επίσης, απλά να κλείσετε ένα πολυτελές γιοτ για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι σε κάποιο από τα ειδυλλιακά ακρωτήρια που βρίσκονται κοντά στη Μαρίνα του St. Raphael, όπως στον Κάβος Γάτα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στον Άγιο Ραφαήλ

Δείτε περισσότερα>

Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση, είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους, μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε. Η Κύπρος βρίσκεται γεωγραφικά νοτιοανατολικά της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα νησιωτικό κράτος της ανατολικής Μεσογείου και το τρίτο μεγαλύτερο σε πληθυσμό και έκταση στη Μεσόγειο. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου είναι η Λευκωσία. Ευλογημένα όμορφη και με άφθονη φύση, η Κύπρος εκτείνεται σε ειδυλλιακές ακτές, επιβλητικά βουνά, ευωδιαστά δάση και πετρώδη ακρωτήρια. Η μαρίνα του St. Raphael βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού. 

Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός γιοτ από τη μαρίνα του St. Raphael και η περιήγηση στις ακτές της νότιας πλευράς του νησιού, με τελικό προορισμό τη μαρίνα της Λάρνακας, εξερευνώντας πρώτα τις παραλίες που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Κύπρου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Κύπρου, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, είναι ο θρυλικός βράχος “Πέτρα του Ρωμιού”, οι αρχαιολογικοί χώροι της Πάφου, ο Ιερός Ναός Αγίου Λαζάρου, ο Κόλπος των Κοραλλιών, ο αρχαιολογικός χώρος Τάφων των Βασιλέων, το Κάστρο Κολοσσίου, το Μοναστήρι Κύκκου και το Υδροπάρκο Αφροδίτη. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Σε απόσταση μόλις δύο χιλιομέτρων από την περιοχή του St. Raphael, υπάρχει η Αρχαία Αμαθούντα και ο αρχαιολογικός Χώρος Αμαθούντας. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται Κάστρο της Λεμεσού, ο Δημοτικός Κήπος Λεμεσού και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Λεμεσού.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη Μαρίνα St. Raphael και (σε απόσταση 12,5 μιλίων) να επισκεφτείτε το Κάβο Γάτα (σε απόσταση 12,5 μιλίων). Πρόκειται για ένα ακρωτήρι της Κύπρου, το οποίο βρίσκεται στο Νοτιοανατολικό σημείο της Ευρώπης. Είναι ένα μέρος εξαιρετικής ομορφιάς, καθώς το γραφικό παραθαλάσσιο τοπίο συνδυάζει τέλεια το τυρκουάζ χρώμα των νερών με τις χρυσές ακτίνες του ηλίου. Οι παραλίες της Κύπρου είναι πάνω από 160 και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία της Συκιάς, το Green Bay, το Mackenzie Beach, το Coral Bay, η παραλία Λατσί, η παραλία Φοινικούδες, η παραλία της Αφροδίτης και η παραλία του Αγίου Γεωργίου.

Σε κοντινή απόσταση με τη μαρίνα του St Raphael και δυτικά της, βρίσκεται η παραλία Παρεκκλησιά, η Αμαθούντα, οι Λούρες, η Αφροδίτη και η Βούππα. Ανατολικά της μαρίνας βρίσκεται η παραλία Παναγίες και η παραλία Αόρατοι. Στην ευρύτερη περιοχή της μαρίνας του St Raphael θα συναντήσετε φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες, όπως οι οργανωμένες καταδύσεις που λαμβάνουν χώρα σε πολυάριθμα καταδυτικά κέντρα, ο Ζωολογικός Κήπος της Λεμεσού, το Κέντρο Cyprus Paintball (σε απόσταση 3,2 χιλιομέτρων από τη μαρίνα) και η ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων για εξερεύνηση σε συνθήκες εκτός δρόμου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα του St. Raphael νοικιάζοντας ένα γιοτ και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις τις σαγηνευτικές παραλίες που βρίσκονται περιφερειακά του νησιού, όπως επίσης και να σταθμεύσετε στην οργανωμένη μαρίνα της Λεμεσού, η οποία παρέχει όλων των ειδών τις ανέσεις. Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός μηχανοκίνητου σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή του St. Raphae (η παραλία Παρεκκλησιά, η Αμαθούντα, οι Λούρες, η Αφροδίτη, η παραλία Παναγίες και η παραλία Αόρατοι). Φυσικά, υπάρχουν φανταστικές επιλογές για επίσκεψη σε παραλίες άλλων περιοχών της Κύπρου με μικρότερη τουριστική κίνηση και μεγαλύτερη δυνατότητα για απομόνωση, όπως η παραλία Ζαπάλο, το Παραμάλι, ο Φάρος και οι Πεζουνοσπήλιοι.

Η Κύπρος διαθέτει αρκετές μαρίνες, κάποιες από τις οποίες είναι:

Μαρίνα St. Raphael

Βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού και είναι σε απόσταση 55 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Λάρνακας. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 237 σκάφη αναψυχής και μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη έως 30 μέτρα μήκος και 4 μέτρα βύθισμα. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Λεμεσού

Βρίσκεται στον κόλπο της Λεμεσού, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από την καρδιά της πόλης της Λεμεσού. Είναι στο νότιο μέρος του νησιού, 74 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 650 σκάφη αναψυχής και είναι ικανή να φιλοξενήσει κάθε είδους ιστιοφόρο, γιοτ η καταμαράν. Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Μαρίνα Λάρνακας

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων από το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Είναι στην ανατολική πλευρά του νησιού και διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για 450 σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών.Οι επισκέπτες μπορούν να εφοδιαστούν με καύσιμα, τρόφιμα και νερό.

Λιμάνι Πάφου

Σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από τον αερολιμένα Πάφου, το οποίο βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού. Είναι ικανό να φιλοξενήσει ιστιοπλοϊκά σκάφη, καταμαράν και ταχύπλοα.