Σίφνος, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στη Σίφνο!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στη Σίφνο!

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η Σίφνος βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος και διαθέτει αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και πολυάριθμα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Το νησί διαθέτει ορισμένες οργανωμένες μαρίνες, οι κυριότερες είναι η μαρίνα Πλατύς Γιαλός και η μαρίνα Φάρου. Η Σίφνος είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Σίφνου όπως το Βαθύ, η Χρυσοπηγή, ο Φάρος, το Κάστρο, η Απολλωνία. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της Αγίας Μαρίνας, η οποία βρίσκεται στην Πόλη του νησιού και αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του νησιού, την Παραλία Καμάρες. Πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές παραλίες της Σίφνου, με χρυσαφένια άμμο και διάφανα καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στη Σίφνο

Δείτε περισσότερα>

Η Σίφνος βρίσκεται στις δυτικές Κυκλάδες και είναι νησί μεσαίου μεγέθους. Η απόσταση του από το λιμάνι του Πειραιά είναι περίπου 80 ναυτικά μίλια και γεωγραφικά βρίσκεται ανάμεσα στη Σέριφο και την Κίμωλο. Η Σίφνος ανήκει στην επαρχία Μήλου διοικητικά και αποτελείται από τα παρακάτω χωριά, την Απολλωνία, το Άνω πετάλι, την Εξάμπελα, το Κάτω Πετάλι, την Καταβατή, τον Αρτεμώνα και το Κάστρο. Στη σημερινή εποχή, η Σίφνος φημίζεται για τους ελαιώνες της, την εξαιρετική κουζίνα της, όπου τα ψάρια και τα κρέατα συνδυάζονται ιδανικά με τα ντόπια λαχανικά.

Επίσης, το νησί, έχει μεγάλη παράδοση σε κεραμικά και κοσμήματα. Η εύφορη γη του νησιού, καθώς και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα μονοπάτια που διατηρούνται από τα αρχαία χρόνια, οι πολυάριθμες εκκλησίες και τα κρυστάλλινα νερά, πρόκειται να σας μαγέψουν. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν από τη Μαρίνα του Πλατύ Γιαλού και η περιήγηση στις ακτές της νότιας πλευράς του νησιού με τελικό προορισμό την παραλία Βαθύ, πραγματοποιώντας πρώτα μια επίσκεψη στην παραλία του Πλατύ Γιαλού και την παραλία Φυκιάδα. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Σίφνου, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Σίφνου που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι ο Ιερός Ναός Παναγία Χρυσοπηγή, η Παναγία του Βουνού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Σίφνου, ο Άγιος Συμεών και η Μυκηναϊκή Ακρόπολη του Άγιου Ανδρεα. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη, αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη Μαρίνα Φάρου και να επισκεφτείτε την παραλία Σαούρες, την παραλία Βλυχό και την παραλία Φασολού. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νοτιοδυτικής μεριάς της Σίφνου, να επισκεφτείτε μερικές από τις Παραλίες της Κιμώλου.

Οι παραλίες της Σίφνου είναι πολυάριθμες και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να βρείτε και αρκετές επιλογές με beach bar και θαλάσσια σπορ όπου το πάρτι και η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Καμάρες, ο Πλατύς Γιαλός, το Βαθύ, η Χρυσοπηγή, ο Φάρος, το Κάστρο, η Απολλωνία, η παραλία Αγίας Μαρίνας και η παραλία Άνω Πετάλι.

Η Σίφνος διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις, το Windsurfing, η ποδηλασία, η πεζοπορία καθώς και τα θαλάσσια σπορ. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Πλατύ Γυαλού, νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και περιηγηθείτε κάνοντάς επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες της ανατολικής πλευράς του νησιού, με τελικό προορισμό την παραλία Σεράλια, η οποία είναι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κάστρο της Σίφνου.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα ή η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως το Κάστρο, η Απολλωνία και η παραλία Αγίας Μαρίνας. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη Μαρίνα Φάρου και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στις γύρω περιοχές. Η Σίφνος διαθέτει μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων αρίστης ποιότητας. Τα δημοφιλέστερα προϊόντα είναι η μελόπιτα, τα ρεβίθια, τα προϊόντα τυροκομίας, η κάπαρη, το θυμαρίσιο μέλι, τα σύκα και τα αμύγδαλα.

Η Σίφνος διαθέτει μερικές μαρίνες και λιμάνια, τα κυριότερα από τα οποία είναι:

Μαρίνα Πλατύς Γιαλός, βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 40 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους και απέχει περίπου 14 χιλιόμετρα από το λιμάνι Καμάρες.

Μαρίνα Φάρου, βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 20 σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους και απέχει περίπου 12μισι χιλιόμετρα από το λιμάνι Καμάρες.

Λιμάνι Καμάρες, βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού και έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Φολέγανδρο, την Κίμωλο, τη Μήλο, τον Πειραιά, τη Σέριφο και τη Μύκονο.