Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στην Πάτρα!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε την Πάτρα. Η Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη Πανελλαδικά. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας το οποίο τη συνδέει εμπορικά με την Ιταλία και την ευρωπαϊκή δύση. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ιστορικά μέρη που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Η πόλη διαθέτει μια σύγχρονη και οργανωμένη μαρίνα και είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τετραήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ  σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Πάτρας, όπως η παραλία Ρίου, ο Καστελλόκαμπος και το Ακταίο. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι έξω από τη Μαρίνα Πάτρας, η οποία βρίσκεται στη χώρα της πόλης και αποτελεί τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Πάτρας, ή ακόμα και για να ζήσετε παραδεισένιες στιγμές στην Κεφαλονιά. Το Αλιευτικό Καταφύγιο Σάμη της Κεφαλονιάς βρίσκεται σε απόσταση περίπου 60 μιλίων από τη μαρίνα της Πάτρας.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στην Πάτρα, Ελλάδα

Δείτε περισσότερα>

Η Πάτρα είναι πόλη της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη Πανελλαδικά. Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας το οποίο τη συνδέει εμπορικά με την Ευρωπαϊκή δύση. Επίσης, το λιμάνι της Πάτρας συνδέει την Ηπειρωτική Ελλάδα με νησιά του Ιονίου, καθώς και με Ιταλικά λιμάνια στην Αδριατική Θάλασσα. Βρίσκεται Δυτικά της Αθήνας σε απόσταση 250 περίπου χιλιομέτρων. Η μαρίνα της Πάτρας διαθέτει περισσότερες από 100 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής διαφόρων μεγεθών. Σε απόσταση 43 χιλιομέτρων από τη μαρίνα Πάτρας βρίσκεται ο Κρατικός Αερολιμένας Αράξου. Μπορείτε να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη Μαρίνα Πάτρας νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να κάνετε μια περιήγηση στις κοντινές παραλίες, όπως επίσης και να θέσετε ως προορισμό σας την Κεφαλονιά.

Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς της Πάτρας, οι παραλίες, καθώς και τα μνημεία αλλά και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα. Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος της Πάτρας είναι ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα, το Κάστρο Πατρών, το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και το Μυκηναϊκό Κάστρο Πατρών-Βούντενη. Οι παραλίες της Πάτρας είναι αρκετές και πρόκειται να σας σαγηνεύσουν. Οι κυριότερες από αυτές είναι, η παραλία Αγίας, η παραλία Ρίου, ο Καστελλόκαμπος, το Ακταίο και ο Άγιος Βασίλειος.Η Πάτρα με τις πολυάριθμες ειδυλλιακές παραλίες της και τα όρη της, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλων των ειδών τις δραστηριότητες στη φύση.

Διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως η ειδικά διαμορφωμένη δραστηριότητα της Κατάδυσης, η δραστηριότητα των θαλάσσιων σπορ και η δραστηριότητα της Ποδηλασίας σε ορεινές διαδρομές. Επίσης, η λίμνη Τσιβλού και οι καταρράκτες του Ταξιάρχη είναι μέρη εξαιρετικής ομορφιάς τα οποία σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη καθώς προσφέρουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Μία ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ιθάκης, όπως η παραλία Άμμος τη Μαρίας, το Φιλιατρό, η Τσιτσιμίδα, η Σκίνος και ο Πίσω Αετός. Μια άλλη ιδανική πρόταση για διακοπές είναι η ενοικίαση ενός φουσκωτού η ενός γιοτ από τη μαρίνα Πάτρας και η περιήγηση στις ακτές της Λευκάδας. Τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Πάτρα είναι γνωστά για την εξαιρετική γεύση και την ποιότητα τους. Τα πλέον δημοφιλή προϊόντα είναι το λάδι, το μέλι, τα αλιεύματα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα προϊόντα οινοποιίας καθώς και τα Πατρινά λουκούμια. Η παραδοσιακή κουζίνα, τα μοναδικά αξιοθέατα, ο πολιτισμός και οι παραδόσεις της περιοχής θα σας εντυπωσιάσουν!

Η Πάτρα διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Πάτρας, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και σε απόσταση 43 χιλιομέτρων από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου. Η μαρίνα διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για πάνω από 100 σκάφη. Το Λιμάνι της Πάτρας επικοινωνεί ακτοπλοϊκά με την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα, τη Σάμη, την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα και τη Βενετία.