Ικαρία, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Ικαρία

Νοικιάστε το ιδανικό γιοτ για εσάς στην Ικαρία

Επισκέπτες

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Η ενοικίαση γιοτ στην Ικαρία θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις κρυμμένες της ομορφιές. Η Ικαρία είναι από τα πλέον κοσμοπολίτικα και δημοφιλή μέρη παγκοσμίως. Διαθέτει εξαιρετικές παραλίες, εκ των οποίων μερικές είναι οργανωμένες κι άλλες όχι, καθώς και μία πληθώρα από μαρίνες, στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές. Χάρη στην ταχύτητά τους, τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφτούν περισσότερα μέρη στο ίδιο ταξίδι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας. 

Οι επιλογές είναι απεριόριστες:

Σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε για όσες μέρες επιθυμείτε ένα γιοτ με καπετάνιο ή και χωρίς, σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μηχανοκίνητο μικρότερου μεγέθους και διαθέτετε το σχετικό δίπλωμα. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μονοήμερες κρουαζιέρες και να εξερευνήσετε τη μοναδική ακτογραμμή του νησιού ή να επισκεφτείτε κοντινά νησιά όπως τους Φούρνους, τα Θύμαινα, τη Σάμο και τη Μύκονο. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια πολυήμερη κρουαζιέρα στις Κυκλάδες ή στα Δωδεκάνησα. Έχετε επίσης την επιλογή να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από την Αθήνα και να καταπλεύσετε στην Ικαρία μέσα σε λίγες ώρες. Η Ικαρία είναι ο ιδανικός προορισμός για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελόρ σας στο σκάφος της επιλογής σας. Τα μηχανοκίνητα σκάφη αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με άνεση και ταχύτητα. 

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Γιοτ στην Ικαρία

Δείτε περισσότερα>

 Η Ικαρία ανήκει στο ανατολικό Αιγαίο και πρωτεύουσά της είναι ο Άγιος Κήρυκος, ο οποίος βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νησιού. Ο Άγιος Κήρυκος είναι ένας γραφικός οικισμός και ήσυχος οικισμός, χτισμένος αμφιθεατρικά, με πανέμορφα παραδοσιακά σπιτάκια και γραφικά δρομάκια. Στην πρωτεύουσα του νησιού βρίσκεται το μεγαλύτερο και κεντρικό λιμάνι. Το νησί αυτό πήρε το όνομά του προς υπόμνηση του ανθρώπινου ορίου· από την ιστορία του μυθικού Ικάρου, γιο του Δαίδαλου, ο οποίος αγνόησε την προειδοποίηση του πατέρα του, και ο ήλιος έλιωσε το κερί των φτερών του. Ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις, με πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους, στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με την ενοικίαση κάποιου γιοτ.

 Η Ικαρία είναι ένα νησί γραφικό, με πανέμορφα τοπία και ήρεμο σκηνικό. Με την ενοικίαση κάποιου γιοτ, σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθείτε τις δύσκολα προσβάσιμες, από το οδικό δίκτυο, εξωτικές παραλίες του νησιού. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία και να ανακαλύψετε τα ιδιαίτερα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού.

 Στην Ικαρία βρίσκονται τέσσερα μοναδικά μουσεία. Στην πρωτεύουσα δεσπόζει το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Αγίου Κηρύκου, στο οποίο υπάρχουν πολλά αρχαία ευρήματα, χάλκινα αγγεία, αμφορείς και λίθινα που βρέθηκαν στο βυθό της θάλασσας. Στο ίδιο κτίριο λειτουργεί και η αρχαιολογική συλλογή του Αγίου Κηρύκου. Επιπρόσθετα, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κάμπου υπάρχουν αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα από τα ερείπια της αρχαίας πόλης Οινόης, όπως συλλογές από εργαλεία νεολιθικής εποχής, αγγεία όλων των εποχών της αρχαιότητας, πήλινα ειδώλια, ανάγλυφα επιτύμβια και νομίσματα. Το Αρχαιολογικό Μουσείου Κάμπου Ικαρίας βρίσκεται μέσα στον αρχαιολογικό χώρο του Κάμπου (αρχαία Οινόη). Το Λαογραφικό Μουσείο Περδικιού βρίσκεται 13 χιλιόμετρα μακριά από τον Άγιο Κήρυκο. Στο μουσείο αυτό υπάρχουν πάνω από 400 αντικείμενα που σχετίζονται με τη ζωή των κατοίκων του νησιού, χρονολογούμενα από τον 17ο αιώνα και μετά. Αξιοσημείωτο δε, είναι το Μουσείο Βρακάδων, το οποίο και ιδρύθηκε με πρωτοβουλία των Ικαρίων επιστημόνων της Αθήνας και περιέχει πλήθος από λαογραφικά εκθέματα. Άλλα αξιοθέατα που επίσης αξίζουν την επίσκεψής σας είναι το Κάστρο του Κοσκινά (ένα φρούριο βυζαντινής εποχής) και το μοναστήρι της Παναγίας στο Μουντέ του 13ου αιώνα.

 Η φύση και η άγρια ομορφιά του νησιού αυτού εντυπωσιάζουν τον κάθε επισκέπτη. Στην Ικαρία σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τις θερμές πηγές και τα ιαματικά της λουτρά που αποτελούν και πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο απ’ όλον τον κόσμο. Το εκπληκτικής ομορφιάς φαράγγι του ποταμού Χάλαρη, οι λίμνες, οι σπάνιοι μικροί καταρράκτες, ένα πέτρινο γραφικό γεφύρι και το πανέμορφο φαράγγι κάτω από το αιολικό πάρκο της Ικαρίας αποτελούν μόνο ένα τμήμα της εκθαμβωτικής γοητείας του νησιού. Επίσης, αξίζει να επισκεφθείτε τις αρχαίες πόλεις Νας, Δράκανο και Οινόη, οι οποίες έχουν πλούσια μυθολογικά στοιχεία, αρχαίους ναούς και τείχη που σας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή. Στα δυτικά του νησιού βρίσκεται το δάσος του Ράντη, ένα από τα σπανιότερα χαρακτηριστικά μεσογειακά προϊστορικά δάση και το αρχαιότερο στα Βαλκάνια. Το δάσος του Ράντη αποτελεί αναγνωρισμένο φυσικό μνημείο και έχει ενταχθεί στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών του Δικτύου NATURA 2000.

 Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε τη μαγευτική Ικαρία είναι με την ενοικίαση κάποιου γιοτ σκάφους, καθώς με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσετε τη μοναδική αυτή ακτογραμμή του νησιού. Η Ικαρία φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες της, με κρυστάλλινα, καθάρια νερά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη. Κάποιες από τις καλύτερες παραλίες της Ικαρίας είναι οι Σεϋχέλλες, η Νας, το Λιβάδι, το Γιαλισκάρι, ο Άγιος Φωκάς και η Αγία Παρασκευή. Τα γιοτ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν διακοπές με άνεση και πολυτέλεια. Χάρη στις ισχυρές μηχανές τους, μπορούν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από άλλους τύπους σκαφών ενώ, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, επηρεάζονται λιγότερο από τους ανέμους. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν άνετες διακοπές και κατ’ επέκταση είναι και συνήθως η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Χάρη στην ταχύτητά τους μπορείτε να επισκεφθείτε περισσότερους προορισμούς στο ίδιο ταξίδι ή να φτάσετε συντομότερα στον προορισμό σας και να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο όπως εσείς θέλετε.

Με την ενοικίαση κάποιου γιοτ, σας δίνεται η δυνατότητα να επισκεφτείτε όλες τις παραλίες του νησιού που δεν είναι προσβάσιμες οδικώς. Η Ικαρία διαθέτει ένα αεροδρόμιο, το οποίο συνδέεται με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου Κρήτης. Στο νησί  υπάρχουν, επίσης, 2 μαρίνες, στις οποίες μπορείτε να αγκυροβολήσετε το γιοτ σας με άνεση και ασφάλεια.

Μαρίνα Άγιος Κήρυκος: Ο Άγιος Κήρυκος είναι η πρωτεύουσα της Ικαρίας και ταυτόχρονα το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά της νήσου και απέχει λίγα μέτρα από το κέντρο της πρωτεύουσας, με καταστήματα, καταλύματα, εστιατόρια, καθώς και τις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες. Το αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται στον Φάρο, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων. Δίπλα από το λιμάνι, υπάρχει η μαρίνα η οποία διαθέτει 10 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη έως 14 μέτρα και βυθίσματος έως 3.5 μέτρα.

Λιμάνι Εύδηλος: Αποτελεί το δεύτερο λιμάνι της Ικαρίας και εξυπηρετεί κυρίως τη βόρεια πλευρά του νησιού. Συνδέεται και με λιμάνια άλλων νησιών και εξυπηρετεί και εμπορικά πλοία που έρχονται στο νησί. Απέχει από το αεροδρόμιο περίπου 35 χιλιόμετρα. Δίπλα από το λιμάνι υπάρχει επίσης μαρίνα που εξυπηρετεί μικρά σκάφη.