Κουφονήσια, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στα Κουφονήσια!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στα Κουφονήσια!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε τα Κουφονήσια. Τα Κουφονήσια βρίσκονται στο Αιγαίο πέλαγος και υπάγονται στις ανατολικές Κυκλάδες. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα 12 μικρών νησιών με αρκετές παραλίες, με πλούσια φυσική ομορφιά καθώς και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν μια επίσκεψη. Στο νότιο μέρος του Άνω Κουφονησίου υπάρχει η μαρίνα Κουφονησίου. Τα Κουφονήσια είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο πολλά γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια πενταήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες του Άνω Κουφονησίου, όπως η παραλία Πορί, η παραλία Γάλα και η παραλία Φανός.

Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι σε κοντινή απόσταση από την παραλία Άμμος, η οποία βρίσκεται στην καρδιά της χώρας του Άνω Κουφονησίου και αποτελεί κοσμοπολίτικο προορισμό. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς του Άνω Κουφονησίου, την Παραλία Πλατιά Πούντα, μια από τις πιο εξωτικές παραλίες των Κουφονησίων, με χρυσαφένια άμμο και διάφανα καταγάλανα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στα Κουφονήσια

Δείτε περισσότερα>

Τα Κουφονήσια βρίσκονται στο Αιγαίο πέλαγος και αποτελούνται από το Άνω και το Κάτω Κουφονήσι. Γεωγραφικά υπάγονται στις ανατολικές Κυκλάδες. Η κοινότητα των Κουφονησίων περιλαμβάνει και το νησί Κέρος, καθώς και 9 ακόμη νησίδες οι οποίες βρίσκονται στον ευρύτερο κοντινό παραθαλάσσιο χώρο. Η Κέρος είναι το μεγαλύτερο νησί της κοινότητας, ενώ το Άνω Κουφονήσι αποτελεί το μοναδικό κατοικημένο της νησί.

Πρόκειται για ένα ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν στιγμές απομόνωσης και χαλάρωσης. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν από τη Μαρίνα Κουφονησίου και η περιήγηση στις ακτές της νότιας πλευράς του νησιού με τελικό προορισμό την παραλία Γάλα. Τα μέρη εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς των Κουφονησίων οι παραλίες, καθώς και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να εξερευνήσετε είναι πραγματικά πολυάριθμα.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος των Κουφονησίων που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε είναι το Δασκαλιό, το Πορί, το Γλαρονήσι, η παραλία Ιταλίδα, η παραλία Φανός, η παραλία Πεζούλια και η παραλία Άμμος. Υπάρχουν φυσικά και αρκετές ακόμη, αξιόλογες επιλογές για επίσκεψη. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη Μαρίνα Κουφονησίου και να επισκεφτείτε την παραλία Γάλα ή την παραλία Άνω Κουφονήσι.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νότιας μεριάς του Άνω Κουφονησίου, να επισκεφτείτε μερικές από τις Παραλίες του Κάτω Κουφονησίου.

Οι παραλίες των Κουφονησίων είναι αρκετές και πρόκειται να σας μαγέψουν. Υπάρχουν πανέμορφες παραλίες, κατάλληλες για ηρεμία και χαλάρωση, ενώ μπορείτε να βρείτε και κάποιες επιλογές με beach bar και θαλάσσια σπορ. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία Άνω Κουφονήσι, η παραλία Κάτω Κουφονήσι, η παραλία Άμμος, η παραλία Ιταλίδα, η παραλία Πορί, η παραλία Φοίνικας, η παραλία Πλατιά Πούντα και η παραλία Φανός.

Το Άνω Κουφονήσι διαθέτει φανταστικά μέρη για επίσκεψη και εξερεύνηση καθώς και για αθλητικές ασχολίες όπως οι οργανωμένες καταδύσεις, το Windsurfing, η ποδηλασία, η πεζοπορία καθώς και τα θαλάσσια σπορ. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα Κουφονησίου, νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να περιηγηθείτε κάνοντας επισκέψεις στις σαγηνευτικές παραλίες της νότιας πλευράς του νησιού, με τελικό προορισμό τη νήσο Γλαρονήσι.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα ή η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, όπως η παραλία Φοίνικας, η παραλία Πλατιά Πούντα και η παραλία Άμμος. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από το λιμάνι Νάξου και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τα Κουφονήσια καθώς και τα νησιά της ευρύτερης περιοχής.

Το Άνω Κουφονήσι διαθέτει μια οργανωμένη μαρίνα:

Μαρίνα Κουφονησίου, βρίσκεται στη νότια πλευρά του Άνω Κουφονησίου, διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για περίπου 20 σκάφη αναψυχής μικρού μεγέθους και έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Νάξο, τη Σχοινούσα και τη Μεσαριά.