Αγαθονήσι, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στο Αγαθονήσι!

Νοικιάστε το ιδανικό σκάφος για εσάς στο Αγαθονήσι!

Επισκέπτες

H ενοικίαση σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανακαλύψετε το Αγαθονήσι. Το Αγαθονήσι βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος και διαθέτει μερικές παραλίες, αφάνταστης φυσικής ομορφιάς καθώς και ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που σίγουρα αξίζουν να δείτε από κοντά. Το νησί διαθέτει μία οργανωμένη μαρίνα, τη μαρίνα του λιμένα Αγίου Γεωργίου, η οποία βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού και ένα αλιευτικό καταφύγιο στο Καθολικό στα βορειοανατολικά. Το Αγαθονήσι είναι ένας προορισμός τον οποίο επιλέγουν κάθε χρόνο αρκετά γιοτ αλλά και σκάφη όλων των ειδών για τις διακοπές τους. Είναι εύκολο να βρείτε το ιδανικό γιοτ, ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή ένα ταχύπλοο με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να πραγματοποιήσετε μια τριήμερη κρουαζιέρα κάνοντας τουρ στα γύρω νησάκια που είναι ο Γλάρος, το Ψαθονήσι, το Κουνέλι και τα Νερά τα οποία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Αγαθονήσι. Επίσης, μπορείτε απλά να κλείσετε ένα γιοτ ή ένα καταμαράν για να πραγματοποιήσετε ένα τριήμερο πάρτι στις ακτές της παραλίας της Σπηλιάς, η οποία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το λιμάνι του Αγίου Γεωργίου. Μία πολύ καλή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς του νησιού, την παραλία του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για μια παρθένα παραλία του Αγαθονησίου, με καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Σκάφη στο Αγαθονήσι

Δείτε περισσότερα>

Το Αγαθονήσι ανήκει στα Δωδεκάνησα και γεωγραφικά βρίσκεται στο Αιγαίο πέλαγος, κοντά στους Φούρνους, τους Λειψούς και τους Αρκιούς σε κοντινή απόσταση και νότια της Σάμου. Πρόκειται για ένα νησί που έχει οριστεί ως προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 καθώς αποτελεί καταφύγιο σπάνιων ειδών πουλιών. Κύρια ασχολία των κατοίκων είναι η αλιεία, η γεωργία και η κτηνοτροφία ενώ τα τελευταία χρόνια στο Αγαθονήσι έχει αναπτυχθεί ο τουρισμός και ο τομέας της ιχθυοκαλλιέργειας.

Η παρθένα φύση του νησιού, τα γραφικά ξωκλήσια, η τοπική αρχιτεκτονική, τα μονοπάτια και τα καταγάλανα νερά, πρόκειται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Μια πολύ καλή επιλογή είναι η ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν από τη μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου και η περιήγηση στις ακτές των γύρω νησιών με τελικό προορισμό την παραλία Τσαγκάρι του Αγαθονησίου. Τα σημεία ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς του Αγαθονησίου, οι παραλίες καθώς και τα αξιοθέατα που σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε είναι πραγματικά μοναδικά.

Τα δημοφιλέστερα σημεία ενδιαφέροντος του Αγαθονησίου, που σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε είναι η δίκλιτη εκκλησία των Αγίων Γεωργίου και Αγίου Νεκταρίου, οι παραδοσιακοί οικισμοί του Μικρού και του Μεγάλου Χωριού, η δίκλιτη εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και το αλιευτικό καταφύγιο στο Καθολικό.

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταχύπλοο σκάφος ή ένα γιοτ από τη μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου και να επισκεφτείτε την παραλία του Αγίου Νικολάου στο Αγαθονήσι καθώς και τις παραλίες στις κοντινές νησίδες Στρογγυλή και Πράσο. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα με την ενοικίαση ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους ή ενός καταμαράν, ύστερα από μια περιήγηση στις παραλίες της νότιας πλευράς της Σάμου, να επισκεφτείτε μερικές από τις παραλίες στις νήσους των Φούρνων και των Λειψών.

Οι παραλίες του Αγαθονησίου είναι μαγευτικές και πρόκειται να σας γοητεύσουν. Είναι πανέμορφες και προσφέρονται για ηρεμία και χαλάρωση. Οι κυριότερες από αυτές είναι η παραλία της Σπηλιάς, το Τσαγκάρι, το Καθολικό και η παραλία του Αγίου Νικολάου.

Το Αγαθονήσι διαθέτει μοναδικά μέρη για να δείτε και να επισκεφτείτε και είναι ιδανικό για ασχολίες όπως οι καταδύσεις, η πεζοπορία, τα θαλάσσια σπορ και η παρατήρηση σπάνιων ειδών πουλιών. Μία εξαιρετική επιλογή είναι να ξεκινήσετε την κρουαζιέρα σας από τη μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου, νοικιάζοντας ένα γιοτ ή ένα καταμαράν και να περιηγηθείτε κάνοντάς επισκέψεις στις μαγευτικές παραλίες του Αγαθονησίου, με τελικό προορισμό τη μαρίνα του λιμένα Αγίου Γεωργίου, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον οικισμό του Μεγάλου Χωριού στο Αγαθονήσι.

Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η ενοικίαση ενός σκάφους με καμπίνα ή η ενοικίαση ενός καταμαράν και η διανυκτέρευση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, τη Σπηλιά, το Τσαγκάρι και το Καθολικό. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιβιβαστείτε στο γιοτ της επιλογής σας από τη μαρίνα στο Πυθαγόρειο της Σάμου και να πραγματοποιήσετε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα, εξερευνώντας τις παραλίες που βρίσκονται στους Αρκιούς, στην Ικαρία και στην Πάτμο. Το Αγαθονήσι διαθέτει ποικιλία ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων κυρίως κτηνοτροφικών και γαλακτοκομικών. Διάσημο είναι το αγκαθόχορτο, αφέψημα με θεραπευτικές ιδιότητες στην παρετυμολογία του οποίου οφείλεται και η ονομασία του νησιού.

Το Αγαθονήσι διαθέτει μία οργανωμένη μαρίνα που είναι και το λιμάνι, το οποίο είναι:

Λιμένας Αγίου Γεωργίου, βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, σε πολύ κοντινή απόσταση μόλις 1 χιλιόμετρο από τον οικισμό του Μεγάλου Χωριού του Αγαθονησίου. Διαθέτει εγκαταστάσεις ελλιμενισμού για μερικά σκάφη αναψυχής μεσαίου μεγέθους. Το λιμάνι Αγίου Γεωργίου Αγαθονησίου έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κάλυμνο, τη Λέρο, τους Λειψούς, την Πάτμο, τους Αρκιούς, τη Σάμο και τη Ρόδο.