Λειψοί, Ελλάδα

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στους Λειψούς!

Νοικιάστε το ιδανικό Καταμαράν για εσάς στους Λειψούς!

Επισκέπτες

Η ενοικίαση ενός καταμαράν σκάφους είναι ο ιδανικός τρόπος να ανακαλύψετε τους Λειψούς, ένα πανέμορφο μικρό νησάκι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Οι Λειψοί είναι στην πραγματικότητα μία ομάδα 30 μικρών νησιών και βραχονησίδων και είναι ιδανικοί για ονειρεμένες και χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές.

Το ένα και μοναδικό λιμάνι είναι πολύ καλά οργανωμένο, διαθέτει ότι μπορεί να χρειαστείτε και θα βρείτε εύκολα το ιδανικό καταμαράν για εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ιδιοκτήτες των σκαφών ή να αφήσετε έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο να βρει και να σας προτείνει τα ιδανικά καταμαράν σκάφη για το ταξίδι σας.

Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες :

Μπορείτε να κλείσετε ένα καταμαράν με καπετάνιο ή και χωρίς σε περίπτωση που διαθέτετε δίπλωμα, και να ανακαλύψετε με καθημερινές μονοήμερες εκδρομές όλο το σύμπλεγμα των μικρών νησιών που αποτελούν τους Λειψούς. Επιπλέον, με την ενοικίαση ενός καταμαράν μπορείτε μαζί με φίλους σας να κάνετε ένα πάρτι ή ακόμα και το μπάτσελορ σας διασκεδάζοντας με island hopping καθώς οι Λειψοί συνδέονται ακτοπλοϊκά με πολλά άλλα νησιά στα Δωδεκάνησα όπως την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Κω, την Πάτμο, τη Ρόδο και πολλά άλλα.

BednBlue Guarantee

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
Εγγυόμαστε πως στην BednBlue όλες οι καταχωρίσεις προσφέρονται στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων
Για να διασφαλίσουμε ότι δε θα λάβετε τίποτα λιγότερο από αυτά που συμφωνήσατε, κρατάμε δεσμευμένο το σύνολο της κράτησής σας μέχρι και την ημέρα άφιξή σας στο σκάφος.
Προσωπικός Βοηθός
Από την στιγμή της κράτηση σας ένας εκπρόσωπος της BednBlue θα γνωρίζει τα πάντα για το ταξίδι σας και θα είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστείτε.
Ακρίβεια Καταχώρησης
Σας εγγυόμαστε ότι όλες οι καταχωρίσεις στην BednBlue είναι ακριβώς όπως παρουσιάζονται. περισσότερα

Καταμαράν στους Λειψούς

Δείτε περισσότερα>

Τα καταμαράν είναι ένας ιδιαίτερος τύπος σκάφους καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια υπερκατασκευή πάνω σε 2 άλλα σκάφη. Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός τους τα καθιστά ιδιαίτερα σταθερά. Παράλληλα, είναι τα πλέον ευρύχωρα σκάφη αφού ουσιαστικά έχουν το πλάτος περίπου 2 μονοκάρινων σκαφών. Είναι σχετικά οικονομικά καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ η κατανάλωση καυσίμων είναι χαμηλή σε σχέση με ένα μηχανοκίνητο. Λόγω του άπλετου χώρου που διαθέτουν αποτελούν και μια πολύ καλή επιλογή για την πραγματοποίηση ενός πάρτι ή ενός event. Για όλους τους παραπάνω λόγους υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση για τα συγκεκριμένα σκάφη τα τελευταία χρόνια.

Οι Λειψοί είναι γνωστοί στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Ωγυγία, το μυθικό νησί που κατοικούσε η θεά Καλυψώ και κατέφυγε ο Οδυσσέας. Οι Λειψοί φαίνεται να κατοικούνται από τα προϊστορικά χρόνια συνεχώς μέχρι και σήμερα. Σε πολλά σημεία του νησιού βρέθηκαν επιγραφές αλλά και αγγεία που χρονολογούνται από τους κλασικούς ακόμα χρόνους. Βρίσκονται βόρεια από τη Λέρο και ανατολικά από την Πάτμο και προσφέρονται για ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές. Μια εξαιρετική επιλογή διακοπών αποτελεί η ενοικίαση ενός καταμαράν σκάφους από το λιμάνι των Λειψών και η περιήγηση στις κοντινές παραλίες του νησιού με τελικό προορισμό τη Λέρο.

Όλες οι παραλίες στους Λειψούς είναι μαγευτικές, με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά, που συνήθως είναι ρηχά, γεγονός που τους καθιστά ιδανικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά. Πολλές από αυτές δεν έχουν φυσική σκιά ή ομπρέλες, οπότε καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας τον κατάλληλο εξοπλισμό που πιστεύετε ότι μπορεί να χρειαστείτε. Όσοι ακολουθήσουν τις διακοπές που προτείνουμε νοικιάζοντας ένα καταμαράν σκάφος θα έχουν εύκολη πρόσβαση στις μαγευτικές παραλίες του νησιού, την Κατσαδιά, τον Κάμπο, τον Πλατύ γιαλό, τη Χοχλακούρα και τον Ξηρόκαμπο. Καθώς το νησί είναι μικρό προσφέρεται για την ενοικίαση ενός καταμαράν σκάφους, αφού με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε όλες τις παραλίες του νησιού καθώς είναι όλες εύκολα προσβάσιμες με σκάφος.

Παρόλο που οι Λειψοί είναι μικρό νησί, διαθέτουν πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες που μαρτυρούν τη μακρά ιστορία τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό-Εκκλησιαστικό μουσείο στη Χώρα, να διασκεδάστε μαζί με τους κατοίκους στη γιορτή του Κρασιού το καλοκαίρι και φυσικά με την ενοικίαση ενός καταμαράν μαζί με φίλους ή την οικογένεια σας, μπορείτε να επισκεφθείτε όλα τα γειτονικά νησάκια του συμπλέγματος και να κάνετε βουτιές στις παρθένες παραλίες τους. Οι κάτοικοι φημίζονται για τη φιλοξενία τους και το νησί για τη γαλήνια ατμόσφαιρα, τα καταγάλανα νερά, τα γραφικά καλντερίμια της Χώρας και το νοστιμότατο, παραδοσιακό φαγητό. Οι Λειψοί είναι ένα κρυφό διαμαντάκι στην καρδιά του Αιγαίου που θα σας γοητεύσει με τις υπέροχες μυρωδιές, τον καυτό ήλιο και τα χαμόγελα των ντόπιων.

Οι Λειψοί διαθέτουν ένα ασφαλές φυσικό λιμάνι το οποίο είναι πολύ καλά οργανωμένο και η πρόσβαση είναι εύκολη τόσο από το λιμάνι του Πειραιά όσο και με καταμαράν από τα γειτονικά νησιά, την Πάτμο, τη Λέρο και την Κάλυμνο.

Το λιμάνι του κεντρικού νησιού έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το λιμάνι του Λαυρίου και είναι σχεδιασμένο να εξυπηρετεί πολλαπλάσια κίνηση από αυτήν που σήμερα παρατηρείται. Η σύνδεση με τον Πειραιά, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τακτική και το λιμάνι συνδέεται ακτοπλοϊκά με πολλά νησιά των Δωδεκανήσων, αλλά και με κάποια νησιά του Βορείου Αιγαίου.